Žene - šarene!

Vratimo se u osnovnu skolu...zena , joj Pedja me ne voli, Ivan i Jovan me smaraju.
U medjuvremenu. Pedja...Marina je super, ali i Dunja je , i Ana, ne znam koju ...
Ivan i Jovan tuga, cemer jad
Cinjenica, hijerarhije je:
top su muskarci 20% najveci magupi, za kojima zene seku vene pa
Zene 80% Od prosecne do nastraktovnije
Muskarci 80% trudi se sine, naces sta ti valja
Zene 20% one strogih vaspitanja i slicno

Svaka prevara boli i povređuje, ali ipak je sveprisutna. Ne mora doći ni do fizičkog kontakta, jer je i emocionalna prevara prevara.
Bilo bi dobro da se to ne radi kada čovjek ili žena odluče provesti zajedno život, ali nije svaki zajednički život život.
Ne opravdavam, ali isto tako i ne osuđujem.
O, gresnici li smo svi? :lol:

Sta je to “emocionalna prevara”?

Bila je i tema skoro?

Sama odredjujes sta je za tebe moralno.
To je ispravno.

Da, pri čemu dodatak: po definiciji moral je nešto što onemogućava da neko bude povređen. Ako moje delovanje nekog čini nesrećnim, onda je po definiiji nemoralno. Mislim, tako sam ja shvatila moral (ono, Kantova etika i to).

Pa ipak, ako moje delovanje nikog ne čini nesrećnim (nema koga jer sam recimo sama, nikoga ne povređujem time), a nekome opet to deluje nemoralno, onda taj masno greši, jer jednostavno nikoga ne činim nesrećnim osim muških i ženskih alapača koje su možda ljubomorne ;)

Meni ovo zvuci jadno.
To rade nezrele osobe, ili neki kompleksasi.

Mene vise asocira da mu raste ego zbog nje (sa kojom vara), dokazuje se kao muskarac.
U oba slucaja jadno :(

Pa, napisala sam... kod velikog broja ljudi je stvar adrenlina i ushićenja koje se donosi time što se osvoji neko ko "pripada" drugom.

Ja ne znam što sam ja tako sklepana, ali ne vidim nikakvo uzbuđenje u skrivanju.
Ali sad kad mislim... Iako ovo nije forum psihologija, to možda potiče od toga što kao dete nisam imala zabrane, baš nikakve. Mogla sam da radim šta hoću. I onda sam sama sebi postavljala granice. Tako da to prevazilaženje nekakvih spoljašnjih granica mi potpuno neinteresantno. Možda oni koji su rasli a da ih drže na lancu?

Pa, napisala sam... kod velikog broja ljudi je stvar adrenlina i ushićenja koje se donosi time što se osvoji neko ko "pripada" drugom.

Ja ne znam što sam ja tako sklepana, ali ne vidim nikakvo uzbuđenje u skrivanju.
Ali sad kad mislim... Iako ovo nije forum psihologija, to možda potiče od toga što kao dete nisam imala zabrane, baš nikakve. Mogla sam da radim šta hoću. I onda sam sama sebi postavljala granice. Tako da to prevazilaženje nekakvih spoljašnjih granica mi potpuno neinteresantno. Možda oni koji su rasli a da ih drže na lancu?
Ne mislim da ima veze sa nacinom odrastanja mnogo, vise su to neke osobine koje se steknu u kasnijem dobu.
Ali, ovo je ipak mozda za Psihologiju, sta to goni ljude da varaju?
Mozda genetika?
Zaista ne znam.

Back