Žene - šarene!

Ako si u vezi, pa prevariš (o, kako ružna reč i ne kažem da to ne radim, naprotiv, svi to čine) zar ne gubiš u očima žene sa kojim varaš partnerku, jer pokazuješ da ti ili nije dobro u vezi ili da ti u njoj nešto dobro fali, a ostaješ.
Sory ako sam srušio Sneška.

Ako si u vezi, pa prevariš (o, kako ružna reč i ne kažem da to ne radim, naprotiv, svi to čine) zar ne gubiš u očima žene sa kojim varaš partnerku, jer pokazuješ da ti ili nije dobro u vezi ili da ti u njoj nešto dobro fali, a ostaješ.
Da, zvuči malo kukavički i licemerno...

Svaka prevara boli i povređuje, ali ipak je sveprisutna. Ne mora doći ni do fizičkog kontakta, jer je i emocionalna prevara prevara.
Bilo bi dobro da se to ne radi kada čovjek ili žena odluče provesti zajedno život, ali nije svaki zajednički život život.
Ne opravdavam, ali isto tako i ne osuđujem.

Svaka prevara boli i povređuje, ali ipak je sveprisutna. Ne mora doći ni do fizičkog kontakta, jer je i emocionalna prevara prevara.
Bilo bi dobro da se to ne radi kada čovjek ili žena odluče provesti zajedno život, ali nije svaki zajednički život život.
Ne opravdavam, ali isto tako i ne osuđujem.
Da, slažem se. Ali mi nešto nije jasno, ili mi na forumu imamo samo moralno prepodobne il nešto tu ne štima ako se svuda mogu pročitati podaci o porastu prevara u brakovima. Znam da retko ko ima hrabrosti da istupi i kaže, da, varala sam. A i ne čudi, jer će je kamenom prvi pogoditi oni lažni moralisti koji ne broje prevare.

Žene su generlano su atraktivne nekom, makar bila ruzna ko lopov, muškarci nisu takvi, top muskarci su atraktivni svakom, prosecni skoro nikom ako ne grizu i ne trude se, tako da prosečna zena ima donekle veci izbor partnera, e sad ona traži jednog sa ovim i onim osobinama, dok on prosecan daj sta das trudicu se i opet nisam dovoljno dobar.
Atraktivan muskrac brise pod i namece svoje.

Da, slažem se. Ali mi nešto nije jasno, ili mi na forumu imamo samo moralno prepodobne il nešto tu ne štima ako se svuda mogu pročitati podaci o porastu prevara u brakovima. Znam da retko ko ima hrabrosti da istupi i kaže, da, varala sam. A i ne čudi, jer će je kamenom prvi pogoditi oni lažni moralisti koji ne broje prevare.

To nema veze sa moralom.

Misliš na Telegoniju?
Šta mislite ima li istine u ovome ? Zvuči šokantno. Iako se teorija telegonije, ideje po kojoj ženini prethodni seksualni partneri utječu na izgled njene djece s novim partnerom, donedavno činila smiješnom, neka novija znanstvena istraživanja dokazuju da je takvo što ne samo moguće, nego se redovito događa.
Naime DNK iz sperme ženinih prethodnih partnera ostaje prisutan u tkivu maternice, te kasnije utječe na uvijete u kojima se fetus novog partnera razvija, pa na taj način određuje koja svojstva će se kod fetusa razviti a koja neće.
Zvučiš ko rubrika zabava u novinama
Ti si u godinama kad vise ne moras da brineš gde će se zalijepit ta smegmatična tekućina ,ne brini ,popi popi ajde ajde od materice svakako nema vajde 😂

o čemu pričaš jbt, ovde se čak uvijeno hvale prevarama i racionalizuju ih

Pitaj balkanske muškarce šta misle o tome. Nisam iznela svoj stav već viđenje il pretpostavku.

Pa ja zaista mislim da nikome to nije stvar morala, već je to nešto drugo - povređena sujeta, povređena osećanja, to da neko misli da ga prave magarcem itd... Moral je ipak uzvišena reč i odnosi se na neki skup razumnih pravila koji čoveka čine srećnim. Ali ovde niko ne misli o Etici i filozofiji ili religiji, već jednostavno ili o časti ili o emocijama.

Zašto bi neko na forumu uopšte pričao o tim stvarima, tj svojoj intimi. Uvek postoji šansa tj rizik da ga neko prepozna, može da se npr zadesi poznanik/;poznanica na forumu koja prepozna situaciju, ili je možda nekom na pp već otkrio svoj identitet.
Mislim , ne vidim svrhu.

Pa u svakom slučaju sa tom drugom ženom razmenjuješ vašu tajnu, što je nešto što glavna žena ne zna.

Sad, koja je bliža, ona koja zna tajnu ili ona koja ne zna?

Glavna, hajde da je tako nazovemo, je ona sa kojom si u vezi.
Sa avanturom ne pričam o njoj, neumesno je, ali ona zna da ona postoji.
Ja kad znam da postoji još neko, a znamo svi zbog načina viđanja, mogućnosti da se vidimo, gledam je možda krivo.

Pa ja zaista mislim da nikome to nije stvar morala, već je to nešto drugo - povređena sujeta, povređena osećanja, to da neko misli da ga prave magarcem itd... Moral je ipak uzvišena reč i odnosi se na neki skup razumnih pravila koji čoveka čine srećnim. Ali ovde niko ne misli o Etici i filozofiji ili religiji, već jednostavno ili o časti ili o emocijama.
Nismo se razumele. Lažni moralisti nemaju nikakve veze sa navedenim. I nisam imala na umu definiciju morala, već reakcije na nečije javno iznošenje prevare.

Zašto bi neko na forumu uopšte pričao o tim stvarima, tj svojoj intimi. Uvek postoji šansa tj rizik da ga neko prepozna, može da se npr zadesi poznanik/;poznanica na forumu koja prepozna situaciju, ili je možda nekom na pp već otkrio svoj identitet.
Mislim , ne vidim svrhu.
Da, možda je i to jedan od razloga što većina istog časa ospe paljbu na one koji varaju bez obzira što niko od nas ne zna da li je autor takvog napada zaista verna osoba.

Ne cine to svi. Postoje ljudi koji ne varaju.
Na kraju, koga si prevario-la? Nju-njega ili sebe?
Koga obmanjujes?

Nego, pričam dosta sa drugaricom o tome, jer je tema jelte aktuelna, i moj zaključak je negde da hoće li ljudi varati partnere ili ne (što za mene znači prećutkivati i raditi iza leđa) je isključivo povezano sa tim ne koliko je brak ili veza dobra, već koliko im je sama prevara uzbuđujuća. Ima ljudi kojima je to veliki adrenalin. Ili njen da prevari njega, ili njegov da prevari nju, ili onog ko je 3. lice da se pokaže da je bolji od muža, kao neki ego trip, ili kod nje ako je 3. da oseti kako je bolja od te žene.. to su sve ego ovo ili ono, adrenalin i samo to odlučuje o ovim pitanjima, ma kakav taj brak bio ili veza.

Ja zapazam obrnuto - ljude koji se hvale tim stvarima.

Back