Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ne cutim ni sa kim.Dok ima materijala za razgovor, zajedno smo, a onda razlaz. Vazno je umeti razgovarati, tj cutati i slusati dok drugi govori i govoriti ono sto predstavlja razmenu, a ne monolog. Najredje, najlepse i najvaznije je ovo cutati i slusati
...
btw obozavam da posmatram ljude i njihovu neverbalnu komunikaciju kad ne znam o cemu pricaju (dok cekam u redovima i dosadjujem se npr)
Isto mi je jako zanimljivo da uporedim komunikaciju porukama (neprekinutu, logicnu, usmerenu) i licnu (koja ukljucuje i neverbalnu i paraverbalnu komunikaciju, ali i cesto prekidanje toka misli, upadanje u rec i sl)
Kada se pojavio fb bilo mi je fenomenalno da uporedjujem ono sto o nekome znam iz rl i fb. Potpuno nove dimenzije nekih ljudi su se pojavile, mnoga prijatna i neprijatna iznenadjenja.
Najvise volim da sa ljudima ne komuniciram precesto.
Onda i taj susret i ta komunikacija ima veci znaca, lepsa je, zanimljivija i ne dodje do onog banalnog svakodnevnog nivoa ko je sta kupio, cistio ili kuvao
To doziranje mi je bas onako zanimljivo, udaljiti se toliko da se ne izgubi kontakt, a pribliziti se taman toliko da je dosada nemoguca.
Mozda ovo deluje kao da nema veze sa temom, ali ima
jesi provalila ovde cim se neko izdvoji i baci u senku komplexase nakostrese se i nakace,kao bocnu povremeno ne bi li pokazali stav,ili se misevi raspituju okolo ne bi li saznali nesto i dobili prednost u verbalnom nadjebavanju,e sad sto kazes kloniti ih se ili im priustiti mazohisticki tretman
kompleks na kompleks ide
prvo se neko pronađe u kontekstu
pa onda neko drugi brani tog prvog
pa se onda taj drugi nađe poklopljen i tako dalje
životinjsko carstvo ))