bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.059
sta vam je danas...svi me zaebavaju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Izvinibundeva:sta vam je danas...svi me zaebavaju![]()
...Kad sam bila mladja ocekivala sam razumevanje...Onda shvatih da je to nemoguce...Sad zelim samo da me prihvati...frozen1982.:![]()
Dok sam bio mladji stvarno sam se trudio,
Onda sam batalio jer videh,uzaludno je,
Nemoguce je razumeti zene,
Pa me interesuje,
Dal vi ocekujete da vas musarac razume ili ne?
![]()
frozen1982.:![]()
Pa me interesuje,
![]()

i jos mi se svidja ali sad znam o njoj istinu. istina je mnogo zeznuta stvar. ja je necu saznati a pruza mi se pred nosom. a mislim da sam mnogo pametna a povraca mi se

frozen1982.:![]()
Pa me interesuje,
![]()
....Da....inkvizicija je i nastala od pedera kojima nije mogao da se digne pa su spaljivanjem na lomaci zena gasili svoju sexualnu frustraciju.....Zli Inkvizitor:А то сад питаш за мушкарца јер си одлучио да покушаш са мушкарцем. Но, има пуно мушкараца који из разочарења постану хомосексуалци. Слава им.
,a poshto nemam sliku doticnog dao sam joj ovu da joj bude lakse. 
frozen1982.:Da....inkvizicija je i nastala od pedera kojima nije mogao da se digne pa su spaljivanjem na lomaci zena gasili svoju sexualnu frustraciju.....
frozen1982.:.......ne znam ni jel su cice.....![]()
Ta slika je bila upucena jednoj forumashici koja je izrazila opsesiju mojim dupetom,a poshto nemam sliku doticnog dao sam joj ovu da joj bude lakse.
![]()
Dugo ti je trebalo da smislis...jel si siguran da nisi mogao nesto bolje,bar malko duhovito?......jb.iga dedice,tvoji pedofilski dani su davna proslost...a i mozak ti otkazje.......jedino sto moze da ti se dize u tvojim godinama je pola kile leba iz prodavnice preko puta....i mleko ako si bas pri kinti.......Zli Inkvizitor:Ја бих тако желео тебе да спалим... Мислим да би ми се дигао на твоје голишаво младићко тело које облизују пламичци страсти и пожуде...
Мммм... Аххх...
Nisam egzibicionista.....naci cu nesto bolje...jos merkam.vanna fkm:Pa, mogao bi da nabavis sliku svog, sigurna sam da bi ti profil mnooogo bolje izgledao![]()