bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 28.826
sta vam je danas...svi me zaebavaju

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Izvinibundeva:sta vam je danas...svi me zaebavaju![]()
Kad sam bila mladja ocekivala sam razumevanje...Onda shvatih da je to nemoguce...Sad zelim samo da me prihvati...frozen1982.:![]()
Dok sam bio mladji stvarno sam se trudio,
Onda sam batalio jer videh,uzaludno je,
Nemoguce je razumeti zene,
Pa me interesuje,
Dal vi ocekujete da vas musarac razume ili ne?
![]()
frozen1982.:![]()
Pa me interesuje,
![]()
frozen1982.:![]()
Pa me interesuje,
![]()
Da....inkvizicija je i nastala od pedera kojima nije mogao da se digne pa su spaljivanjem na lomaci zena gasili svoju sexualnu frustraciju.....Zli Inkvizitor:А то сад питаш за мушкарца јер си одлучио да покушаш са мушкарцем. Но, има пуно мушкараца који из разочарења постану хомосексуалци. Слава им.
frozen1982.:Da....inkvizicija je i nastala od pedera kojima nije mogao da se digne pa su spaljivanjem na lomaci zena gasili svoju sexualnu frustraciju.....
frozen1982.:.......ne znam ni jel su cice.....![]()
Ta slika je bila upucena jednoj forumashici koja je izrazila opsesiju mojim dupetom,a poshto nemam sliku doticnog dao sam joj ovu da joj bude lakse.
![]()
Dugo ti je trebalo da smislis...jel si siguran da nisi mogao nesto bolje,bar malko duhovito?......jb.iga dedice,tvoji pedofilski dani su davna proslost...a i mozak ti otkazje.......jedino sto moze da ti se dize u tvojim godinama je pola kile leba iz prodavnice preko puta....i mleko ako si bas pri kinti.......Zli Inkvizitor:Ја бих тако желео тебе да спалим... Мислим да би ми се дигао на твоје голишаво младићко тело које облизују пламичци страсти и пожуде...
Мммм... Аххх...
Nisam egzibicionista.....naci cu nesto bolje...jos merkam.vanna fkm:Pa, mogao bi da nabavis sliku svog, sigurna sam da bi ti profil mnooogo bolje izgledao![]()