Zene,pomozite

frozen1982.:
:confused:
Dok sam bio mladji stvarno sam se trudio,
Onda sam batalio jer videh,uzaludno je,
Nemoguce je razumeti zene,
Pa me interesuje,
Dal vi ocekujete da vas musarac razume ili ne?
Kad sam bila mladja ocekivala sam razumevanje...Onda shvatih da je to nemoguce...Sad zelim samo da me prihvati...
Ne mora sve da se razume u zivotu...

frozen1982.:
Pa me interesuje,

ma sta ti je bre..najcesce ni sama sebe ne razumem...
ideal kome tezim je da skontam sta je to sto me cini srecnom...da duge staze...i onda nece biti bitno da li iko razume, jbg..eto, ni sad me niko ne razume..hehehheheh
ma zar je bitno:roll:

evo ja ne razumem zashto sam oterala dobre drugare jer su se odma vishe pojavili probisveti !!!!!! to znaci da sam i ja probisvet

joj htela sam jos ensto da dopisem ali ne ynam sta :(

rech drugari je nastala kad je bio socijlayam komunizam...pa da bi se drugovi u vrticu recimo razlikovali od drugova, kako su se ljudi obracali.
e a meni se ta rec tako svidjala :( i jos mi se svidja ali sad znam o njoj istinu. istina je mnogo zeznuta stvar. ja je necu saznati a pruza mi se pred nosom. a mislim da sam mnogo pametna a povraca mi se
:cry:

Znas sta, ja moram da budem iskrena...mi trazimo da nas muskarci razumeju, a ponekad mi ni ne razumemo sebe , niti znamo sta hocemo, ali zahtevamo od muskaraca da on zna...I Mi ne razumemo muskarce uvek...jer mozda da se razumemo i da je sve savrseno i harmonicno, mozda bi bilo dosadno... :)

frozen1982.:
Pa me interesuje,

А то сад питаш за мушкарца јер си одлучио да покушаш са мушкарцем. Но, има пуно мушкараца који из разочарења постану хомосексуалци. Слава им.

Zli Inkvizitor:
А то сад питаш за мушкарца јер си одлучио да покушаш са мушкарцем. Но, има пуно мушкараца који из разочарења постану хомосексуалци. Слава им.
Da....inkvizicija je i nastala od pedera kojima nije mogao da se digne pa su spaljivanjem na lomaci zena gasili svoju sexualnu frustraciju.....

frozen1982.:
Da....inkvizicija je i nastala od pedera kojima nije mogao da se digne pa su spaljivanjem na lomaci zena gasili svoju sexualnu frustraciju.....

Ја бих тако желео тебе да спалим... Мислим да би ми се дигао на твоје голишаво младићко тело које облизују пламичци страсти и пожуде...

Мммм... Аххх...

Zli Inkvizitor:
Ја бих тако желео тебе да спалим... Мислим да би ми се дигао на твоје голишаво младићко тело које облизују пламичци страсти и пожуде...

Мммм... Аххх...
Dugo ti je trebalo da smislis...jel si siguran da nisi mogao nesto bolje,bar malko duhovito?......jb.iga dedice,tvoji pedofilski dani su davna proslost...a i mozak ti otkazje.......jedino sto moze da ti se dize u tvojim godinama je pola kile leba iz prodavnice preko puta....i mleko ako si bas pri kinti.......

Back