Zene,pomozite

Pa imamo, dakako, mada nisu toliko interesantne, svode se na Frozenovo mladićko telo u plamenu strasti... Uh, sva sam se naježila... Moram još jednom da probam -
Frozen, udaj se za mene
smiley-heart-1.jpg

frozen1982.:
:confused:
Dok sam bio mladji stvarno sam se trudio,
Onda sam batalio jer videh,uzaludno je,
Nemoguce je razumeti zene,
Pa me interesuje,
Dal vi ocekujete da vas musarac razume ili ne?
Sta ti nije jasno? Sta da razumijes? Ako neko nece da ga razumijes, uzalud ti trud. Ako te neko folira brzo shvatis, ako neko govori istinu prihvatis ili ostavis.
Inace, ne volim glumatanje, vise sam imala stete od iskrenosti nego koristi, ali jednostavno volim kad je sve jasno i doreceno.

frozen1982.:
Pa me interesuje,

NE....najbolje je ako zena uspeva da ga stalno drzi u ubedjenju da on nju uopste ne razume...
cim muskarac pomisli da je konacno razumeo zenu, bilo da jeste ili samo to misli, sve krene naopako:)
ako misli da je razume ali gresi, pa stvari krenu naopako jer ima pogresno misljenje o njoj..
a ako je stvarno provali, onda mu vise nije zanimljivo
isto vazi i u obrnutom slucaju, ne valja ako zena potpuno razume muskarca onda njoj prestane da bude zanimljivo, draz je u magiji misterije, u nepoznatom:))

frozen1982.:
Pa me interesuje,

Ne, uopste ne ocekujem da me razume onako kako je sebe razumem, dovoljno je da razume celu situaciju, sve oko mene i mene na nacin da bi znao sta da radi sa mnom, kako da me voli, kako da se volimo i ostanemo zajedno i kako da to sve bude EXTRA.Treba da razume NAS,isto i ja, uopste ne treba da razumem njega nego NAS.

luckastalutkica:
Ne, uopste ne ocekujem da me razume onako kako je sebe razumem, dovoljno je da razume celu situaciju, sve oko mene i mene na nacin da bi znao sta da radi sa mnom, kako da me voli, kako da se volimo i ostanemo zajedno i kako da to sve bude EXTRA.Treba da razume NAS,isto i ja, uopste ne treba da razumem njega nego NAS.

Kako to idealno zvuci :p

Back