Zene,pomozite

Тражим у речнику превод за ''сиклучити'' али ми не иде. Но добро... Ја мислим да си ипак претерао. Недостајаћу теби, јер нећеш имати више разлога да се конектујеш сваких пет минута да би укуцао још коју острашћену и интелигентну реченицу.

Zli Inkvizitor:
Тражим у речнику превод за ''сиклучити'' али ми не иде. Но добро... Ја мислим да си ипак претерао. Недостајаћу теби, јер нећеш имати више разлога да се конектујеш сваких пет минута да би укуцао још коју острашћену и интелигентну реченицу.
Baj,baj.....

Ха, ха, ха... Classique... Када понестане маштовитости најлакше је опростити се. Е.

п.с. Треба тебе издеветати по тој гузи.

Е ладно сам написао Енд уместо Анд... Ха ха ха... Лепо каже фроузен, морам у пензију. 'Ајд, како вам драго..

Бтв: слике су до 00, зар не?

ocekujem da zna shta hoce tj da me ne zbunjuje neodluchnoscu
da mogu ja njega da rauzmem

a je l dobar odgovor ja smishljam nove odgovore i pravim budalu od sebe

jeste zhena je debil i treba joj chvrsta ruka ali ne agresivna. :???

ma onaj lik Gryphon nisi ti. da ti se ne udvaram sad dzhabe

salim se meni ste vi svi isti. niko mi bre nije ravan.

jao ovnovi me uvek nasekiraju neshto.
mada ko mene neznu nije nasekiro.
:(

e kul je shto je jagoda...da sam uyela malina en bi bilo isto

pa dobro ako ti tako kazes ja ti kazem pogledaj malo bolje. :I matora sam i ruzna i davim

Zli Inkvizitor:
Ја бих тако желео тебе да спалим... Мислим да би ми се дигао на твоје голишаво младићко тело које облизују пламичци страсти и пожуде...

Мммм... Аххх...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mladi'ko telo..... Svaka čast, čobanine, ne pamtim kad sam se ovoliko smejala zadnji put...

Back