***BarbiE_GirL***
Aktivan član
- Poruka
- 1.635
Mislim da ovaj forum nije cenzurisan... odredjen za uzrast od...do... tako da...hvala na obaveshtenju.... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni trezne,ni alkose.

Uvek.'Ladno bi dao 10 muškaraca za jednu ženu?![]()

Ni trezne,ni alkose.

Šta predrasude?Žene ili desanka.predrasude..... dobri ste vi..... kad se baš potrudite
![]()

Vec dugi niz godina zivim u Ceskoj, zemlji piva. I ovde piju pivo SVI.
Ali meni i dalje izgleda odvratno kad vidim da za stolom sedi par i pivo njemu, pivo njoj.
Ne umem to ni sebi daobjasnim ali zene i pivo - to mi se bas nikako neslaze
Ali meni i dalje izgleda odvratno kad vidim da za stolom sedi par i pivo njemu, pivo njoj.
Mislim da treba da porasteš.
kad biste ti i georg propustali da to kazete mladim devojkama ,ne bi vas zvale cike...no hard feelings..

Kakvo je vashe mishljenje o zeni/devojci koja pije pivo??? Nailazila sam na razne komentare...dziberka, klosharka...ili...bash je cool...shto da ne!!!! Sada zelim da chujem vashe???

Kakvo je vashe mishljenje o zeni/devojci koja pije pivo??? Nailazila sam na razne komentare...dziberka, klosharka...ili...bash je cool...shto da ne!!!! Sada zelim da chujem vashe???

tkacio:
vidiš, meni je i to podjednako bzvz..Pijem pivo, sa deckom, sa drustvom, kod kuce, u gradu...i nisam nikad primetila da me neko manje ceni zbog toga, cak naprotiv...
vidiš, meni je i to podjednako bzvz..
zar ne???