Zene & Pivo? Da ili ne?

pravi dzentlmeni nikada ne osudjuju dame... cak i kad piju pivo... pravi dzentlmeni cine da se jedna devojka oseca lepo... lepom... elem... kad smo kod pitja... hteo vas rikan danas da kupi absint... i, nesto razmisljam... sta ako stucem pola flase i u bunilu saznam da sam oduvek navijao za zvezdu?! aaaaaaaa...... ne mogu, ne mogu, ne mogu... tako da sam odlucio da ipak idem na proverene stvari i Mr. Jack-a... nadam se samo da ce veceras biti ispijen iz srece... ne zbog tuge...oh, devla, devla....

rile_pazi sa absintom... on je opasan...zeleni...manje...ali crveni je otrov...ja sam na maturu otishla pod absintom...sve mi bilo lepo...a toliko sam mrzela tu parodiju...hm...bash za pohvalu...no nema ni veze...absint (zeleni) ima jako lep ukus...nenormalno peche u usnoj duplji...ali je odlichan ako se dobro promuva dalje...Mogu da vam kazem i vredi 1000 din...

kad žena ode u selo..pa sedne ispred lolakne prodavnice....na neku ciglu...pa raskreči noge....i drži dooovan ...prvo srola u rizli, pa ga okači na vrh leve donje usne..mož i desne...i stavi pivdžu na zemlju...i tako pooši, pooši...pije, pije...podrigne tu i tamo....pa ša će misli traktorista koji prođe pored nje....kaki utisak ostavlja ta žena...jako loš...jako......u svim ostali sloočajevima...danekažem okolnostima.........žena koja pije pivo...dobrae.....

kad žena ode u selo..pa sedne ispred lolakne prodavnice....na neku ciglu...pa raskreči noge....i drži dooovan ...prvo srola u rizli, pa ga okači na vrh leve donje usne..mož i desne...i stavi pivdžu na zemlju...i tako pooši, pooši...pije, pije...podrigne tu i tamo....pa ša će misli traktorista koji prođe pored nje....kaki utisak ostavlja ta žena...jako loš...jako......u svim ostali sloočajevima...danekažem okolnostima.........žena koja pije pivo...dobrae.....

pa izvini munjo brate, ali i muškarac koji napravi sve ovo što si ti opisao ostavlja jako loš utisak..

Pa ko kaze da zena...na fin nachin ne moze da popije pivo...ne mora iz flashe da navrce...moze cevka...ili lepa chasha...eh...kakvih sve chasha za pivo ima...da ne poveruje chovek da je to "mushko" pice...
Zena koja pije pivo...je jaka i zdrava...ma ZENA ZMAJ!!!

pa izvini munjo brate, ali i muškarac koji napravi sve ovo što si ti opisao ostavlja jako loš utisak..
pa nije bitno uopšte...sem šo....... ne mož baš da zamisliš da žena vozi često traktor i dobacooje ispred prodavnice.............zaboravio sam da kaem.....da vi, ovo šo sam napiso...... primenite sliku na urbani ambijenat..neki kafić, kloob .....votevr........gde će neko da se gadi na to.....ša je neko izabrao da pije....i ima stav o celoj osobi...u, žena, alkohol..?? foojfooj.....totalno isto...

Back