pater.familias
Gost
- Poruka
 - 13.230

Super su, samo nek' su slobodne.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kakvo je vashe mishljenje o zeni/devojci koja pije pivo??? Nailazila sam na razne komentare...dziberka, klosharka...ili...bash je cool...shto da ne!!!! Sada zelim da chujem vashe???
Moze jedino ovako Zene, pivo + fudbalska utakmica =idalno

kad žena ode u selo..pa sedne ispred lolakne prodavnice....na neku ciglu...pa raskreči noge....i drži dooovan ...prvo srola u rizli, pa ga okači na vrh leve donje usne..mož i desne...i stavi pivdžu na zemlju...i tako pooši, pooši...pije, pije...podrigne tu i tamo....pa ša će misli traktorista koji prođe pored nje....kaki utisak ostavlja ta žena...jako loš...jako......u svim ostali sloočajevima...danekažem okolnostima.........žena koja pije pivo...dobrae.....
pa nije bitno uopšte...sem šo....... ne mož baš da zamisliš da žena vozi često traktor i dobacooje ispred prodavnice.............zaboravio sam da kaem.....da vi, ovo šo sam napiso...... primenite sliku na urbani ambijenat..neki kafić, kloob .....votevr........gde će neko da se gadi na to.....ša je neko izabrao da pije....i ima stav o celoj osobi...u, žena, alkohol..?? foojfooj.....totalno isto...pa izvini munjo brate, ali i muškarac koji napravi sve ovo što si ti opisao ostavlja jako loš utisak..
munjo, ovde ti svaka zlatna... ja bih zbog vode i na mesec isla... u sred noci u sred zime... za 'ranu vec ne bi tako...kad je čoek-žena žedan, niša nije daleko i neoodobno.....