Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja ljetos probala one fly sandale
s njihovim onim djonom
istovremeno s jednom gospodjom od jedno 60tak godinica
ona probala tirkizne
i kad sam je vidjela u njima
reko, odmah kupite
skroz su njen fazon i super joj stoje
ja u njima izgledam uzas i vratila sam ih naredni dan ; )

Pa zavisi, nekome teatralno stoji, prosto je takav i tako zivi.
U tome i jeste caka, da izgledas kako zivis. Onda ti to stoji.
Nekako, po meni kada vidis nekoga, na osnovu pojave i imidza treba da naslutis i zivotni prostor, i ukus u umetnosti, i svasta nesto...
A masa je zena koje su na ulici top a u kuci im krs. Kao i muskaraca koji dve plate daju za jaknu a da ih naopako istreses ne ispadne im ni 50 e. Skroz su u raskoraku sa stilom koji nose i nacinom zivota. A to se oseti i onda je to neukus vise nego lose upareni krojevi i materijali.

A letos sede dve babe na klupi. Drugarica me ceka na parkingu da sidjem i kaze vidi ove dve, takve cemo mi biti za 40 god. A jedna onako smerna, a druga sa ljubicastom kosom i dve razlicite sandale :lol:

Pa zavisi, nekome teatralno stoji, prosto je takav i tako zivi.
U tome i jeste caka, da izgledas kako zivis. Onda ti to stoji.
Nekako, po meni kada vidis nekoga, na osnovu pojave i imidza treba da naslutis i zivotni prostor, i ukus u umetnosti, i svasta nesto...
A masa je zena koje su na ulici top a u kuci im krs. Kao i muskaraca koji dve plate daju za jaknu a da ih naopako istreses ne ispadne im ni 50 e. Skroz su u raskoraku sa stilom koji nose i nacinom zivota. A to se oseti i onda je to neukus vise nego lose upareni krojevi i materijali.

A letos sede dve babe na klupi. Drugarica me ceka na parkingu da sidjem i kaze vidi ove dve, takve cemo mi biti za 40 god. A jedna onako smerna, a druga sa ljubicastom kosom i dve razlicite sandale :lol:

ja vec imam ljubicasti kaput :mrgreen:

Zasto je ok da zena preko pedeset nosi kiku,jednu,ali ne i dve kikice?

Уопште није у реду да жена од 50 година носи кику, мени су кикице за девојчице...

Е, сад, ако се неко баш осећа тако, нека носи и у деведесетој.

vezi kikice i ne budali :*

Не слушај је, нису кикице за тебе, изгледала би као луда Наста :evil:

Лепа, елегантна, згодна жена са кикицама... Смоки, ти би да носиш кикице, муж вози кабриолет, стварно вас дрма климакс :lol:

Ја гласам за прозоре и чизме а рерна може и на рате.

jadna rerna
ona ce svakako na rate
:sad2:

- - - - - - - - - -

Не слушај је, нису кикице за тебе, изгледала би као луда Наста :evil:

Лепа, елегантна, згодна жена са кикицама... Смоки, ти би да носиш кикице, муж вози кабриолет, стварно вас дрма климакс :lol:

jel to tebi krivo zbog smokijevih kikica? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back