Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ja bih i sa Vraganinih čizmi skinula ponešto.:lol:

pa birala sam za ovu malu glamuroznu pa reko ajd malo da sljastri...meni u principu dobre kopce dovoljne
i ovo srednjovjekovno zamotavanje mi okej (smedje cizme)
ostalo stop :lol:

- - - - - - - - - -

ja bih tvoju cerku mogla da povedem u kupovinu ovakvih cizama, ona bi izabrala najsljastece sigurno :D

vas dvije bi se super skontale
jasno je meni to :sad2:

eo da se ne ljutis na mene izguglala sam sta otprilike mislim
Pogledajte prilog 511860

Pogledajte prilog 511861

Pogledajte prilog 511862

Pogledajte prilog 511863

i moj favorit, al zapravo nije skroz iz ove kategorije

Pogledajte prilog 511864

I meni se poslednje najvise svidjaju.

- - - - - - - - - -

Volim ovakve
Klasika

BFD1BF83-F28A-42BC-87B7-B18C0FA22C87.jpeg

6240014A-E132-425A-8E7C-B4A15769D7E1.jpg

A i ove sa puno dzidzibidzija... :)
Njih bi vec mogla vise kombinovati.

7B606D9B-92A1-432D-82CF-19DBECBDE482.jpeg

Na ugaonoj je bila flekica od čokolade. To sam vlažnim sunđerom skinula ali je ostala fleka od toga, tamnije, kao vlažno. I što više brišem sve je veća. Kao da se neko upuškio. Pokušala sam vlažnu fenom da osušim, ali ni to ne pomaže. :(

- - - - - - - - - -

Ima li neko savet?
IMG_20181023_185833.jpg

Na ugaonoj je bila flekica od čokolade. To sam vlažnim sunđerom skinula ali je ostala fleka od toga, tamnije, kao vlažno. I što više brišem sve je veća. Kao da se neko upuškio. Pokušala sam vlažnu fenom da osušim, ali ni to ne pomaže. :(

- - - - - - - - - -

Ima li neko savet?

Nemam savet, ali imam mišljenje.:lol: Verovatno ono što je ispod presvlake pušta boju.

Drugi put čisti samo penom za čišćenje tepiha, da ne bude mnogo mokro.

- - - - - - - - - -

Ima li neko savet? Pogledajte prilog 514761

imam, pozoves servis da ti opere celu garnituru i nestace fleke
sledeci put nemoj fleku da cistis vlaznim sundjerom, nego samo vlaznom maramicom na bazi akohola

Da li ste bile/bili na sajmu knjiga? Da li ste kupili neku od knjiga? Koje knjige preporučuje? Ja već planiram da kada sajam bude bio kod nas kupim novu Hoseinijevu knjigu (prethodnim sam oduševljena) i novu Musoovu knjigu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back