Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.749
Imamo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imamo.
tako, brate, eno tamo dva muška ne znaju ni šta je to![]()

Па, што колуташ очима, ево и ја не знам![]()
kolutam očima jer nekako očekujem da muškadija to zna
žene i ne moraju
evo...
https://www.automatika.rs/baza-znan...ka-zastitni-uredaj-diferencijalne-struje.html
mada ja ne ulazim u te tehničke detalje - suština je da je to dodatna zaštita od strujnog udara, ako neka instalacija nije dobra
košta malo više (al ne previše, koliko vredi) i lakše jke odmah prilikom gradnje tj uvođenja instalacija da se ugradi, ne znam kako ide na već postojeće - problem jeste ako su stare instalacije - onda će verovatno češće iskakati
ili npr ako u kupatilo malocurka bojler, odmah iskače - to je mana, baš je osetljiva
zato vidim da se posebne ugrađuju u kupatila, verovatno manje oseltjive
pitaj žmua, možda zna

Ееее, зато ја не знам, наше инсталације су нове, око 40-ак година, то би код нас искакало само тако![]()

MA NISAM SIGURNA , mi smo stavljali kad smo uvodili
ipak treba stručniji neko...![]()

Ми имамо стару Искрину, искаче кад треба, мене шпорет мало зеза па се она с времена на време јави![]()

Zasto je ok da zena preko pedeset nosi kiku,jednu,ali ne i dve kikice?
Zasto je ok da zena preko pedeset nosi kiku,jednu,ali ne i dve kikice?
pa malo glupavo izgleda
na vecini
al garant ima izuzetaka
Она што ради са мисицама, она плава карикатура стварно изгледа идиотски са тим кикицама и голим стомаком. Али не одустаје.

I stoje ti, mogu ti reći. Prava Pipi Duga Čarapa.Ja smokvo tebe zamišljam sa kikama.I stoje ti, mogu ti reći. Prava Pipi Duga Čarapa.

To je bas tuzno sto ako nosimo nesto sto se nama svidja izazivamo iscudjavanje i podsmeh![]()
To je bas tuzno sto ako nosimo nesto sto se nama svidja izazivamo iscudjavanje i podsmeh![]()

Tako je moja mama nosila dugo majicu sa slicicam kornjaca, kao bas su slatke. Da bi tek kasnije skontala da su po majici kornjace u raznim pozama seksa.
![]()