Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па, што колуташ очима, ево и ја не знам :lol:

kolutam očima jer nekako očekujem da muškadija to zna
žene i ne moraju;)

evo...
https://www.automatika.rs/baza-znan...ka-zastitni-uredaj-diferencijalne-struje.html

mada ja ne ulazim u te tehničke detalje - suština je da je to dodatna zaštita od strujnog udara, ako neka instalacija nije dobra
košta malo više (al ne previše, koliko vredi) i lakše jke odmah prilikom gradnje tj uvođenja instalacija da se ugradi, ne znam kako ide na već postojeće - problem jeste ako su stare instalacije - onda će verovatno češće iskakati
ili npr ako u kupatilo malocurka bojler, odmah iskače - to je mana, baš je osetljiva
zato vidim da se posebne ugrađuju u kupatila, verovatno manje oseltjive
pitaj žmua, možda zna

kolutam očima jer nekako očekujem da muškadija to zna
žene i ne moraju;)

evo...
https://www.automatika.rs/baza-znan...ka-zastitni-uredaj-diferencijalne-struje.html

mada ja ne ulazim u te tehničke detalje - suština je da je to dodatna zaštita od strujnog udara, ako neka instalacija nije dobra
košta malo više (al ne previše, koliko vredi) i lakše jke odmah prilikom gradnje tj uvođenja instalacija da se ugradi, ne znam kako ide na već postojeće - problem jeste ako su stare instalacije - onda će verovatno češće iskakati
ili npr ako u kupatilo malocurka bojler, odmah iskače - to je mana, baš je osetljiva
zato vidim da se posebne ugrađuju u kupatila, verovatno manje oseltjive
pitaj žmua, možda zna

Ееее, зато ја не знам, наше инсталације су нове, око 40-ак година, то би код нас искакало само тако :zcepanje:

Ми имамо стару Искрину, искаче кад треба, мене шпорет мало зеза па се она с времена на време јави :lol:

Eto vidiš...dobro je!
nek iskače šta treba
meni je bio problem u početku...zvala muža da vidi pšta je tj d aje vrati, onda kažem: pokaži mi, čoveče, nisam mutava...i tako sad znam, samo je vratim - nego on voli da se preda mnom pravi pametan:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back