Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E da i koja je to fora da zene mogu da vezu kosu u jedan rep,ali u dva sa strane ne???

Смоки, бре, све у своје време.

Мени и тај један реп изгледа прилично неукусно за жене наших година, а са два изгледа смешно.

Пробала сам пре неки дан да ћери вежем два репића са стране, онако подигнута, прелепо јој стоје, само што ме не уби: Нисам више мала, јеси ти нормална :lol:

Смоки, бре, све у своје време.

Мени и тај један реп изгледа прилично неукусно за жене наших година, а са два изгледа смешно.

Пробала сам пре неки дан да ћери вежем два репића са стране, онако подигнута, прелепо јој стоје, само што ме не уби: Нисам више мала, јеси ти нормална :lol:

Jao,docicu ja da mi vezujes repice,ja se osecam bas u pravim godinama za to

ja volim da nosim pletenice, moja frizerka bas zna lepe da plete. letos sam ih nosila cesce, a uvek ih pravim kada imam trku da sklonim kosu sa lica.

- - - - - - - - - -

koga zanima, u delti ce biti shopping night u petak, vecina prodavnica ce biti na -20%.
ja sam gledala neke plitke cizme sa nitnama i lancima u nursace africa za prosli vikend, mogla bih sad u petak da ih kupim na popustu

ma nije bas tako, nisu one preterane bakandze, ali jeste taj fazon. malo sam karikirala :lol:
ova dva modela su mi lepa
5260-Black-532x643.jpg
D1000-Black-532x643.jpg

Poslednja izmena:
meni ovo skroz nenosivo izgleda
ima gomilu detalja po sebi
model sam je u redu, al ove dzidza bidze
pa jos ako zvecka ili krene da otpada
aj ove prve i nekako
mada su ih nakitili
meni ta vrsta cizama uvijek puno bolje izgleda ako su
detalji svedeni, a koza i djon dobri

eo da se ne ljutis na mene izguglala sam sta otprilike mislim
Pogledajte prilog 511860

Pogledajte prilog 511861

Pogledajte prilog 511862

Pogledajte prilog 511863

i moj favorit, al zapravo nije skroz iz ove kategorije

Pogledajte prilog 511864

Прве и четврте су баш по мом укусу.

- - - - - - - - - -

Je l ima neko brvnaru, da odvedem muža u šumu? :)))

- - - - - - - - - -

Uh, ove prve su baš po mom ukusu.

Има екстра брвнара на Фг, изнајмљује се на викенд. Поглед на Дунав а около предиван парк, да свиснеш од милине. Чекај да изгуглам слику...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back