86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Ljudi, koji je realan džeparac za dečaka od 12 godina?
Juče nam je klinac tražio da zarađuje za džeparac, da mu damo neke poslove da radi po kući ili oko kuće, ali mi je to previše poslovan odnos.
Pohvalno je što ne traži da mu padne sa neba pa bih najradije našla neku sredinu. Npr. da dobija džeparac dok je škola ok i završava svoje obaveze.
Šta vi mislite? Volela bih da čujem mišljenje što više ljudi i svaka ideja je dobrodošla.
- - - - - - - - - -
Zaboravih da napišem. Ja sam razmišljala o 1.000 dinara.
Zavisi za šta. Mislim, da li sa tim ide i u pozorište, bioskop, bazen,... Ili onako, da mu se nađe.
Moj zna gde su svi novci. I ono što se štedi i ono što je za trošenje. Nikada mu ne dajem, ima slobodu da sam uzme, ali i da prijavi za šta mu treba. Često vikendom nisam kod kuće, prosto mora da ima komociju da mu ne fali.
Mada, on je takvo dete da jaaako malo troši i ima skromne želje. Moram da ga bukvalno teram da nešto kupi. Osim kada odu na klopu, u bioskop,... Bitno mi je da bude galantan sa devojkama. Ništa odvratnije nema od stisnutog muškarca, i žene. I da je drugarski raspoložen, da se tu ne steže.
Dok je tako, ovako ćemo funkcionisati.
Ako bih uočila sklonost ka porocima, kladionici ( dobro, ništa odvratnije od muškaraca kom ispadaju tiketi iz džepova )bilo bi Hasan seckati!

Plaćati što pomaže oko kuće za moj pojam nije pedagoški ni ispravno. To je i njegova kuća i treba da razvija brigu o njoj sam po sebi. Da bi kasnije brinuo i o porodici koju sam napravi kako treba.
Za posao neki je mali. Prosto mu treba staviti do znanja da još roditelji brinu o njegovim potrebama i razvijati želju za samostalnošću koja je za svaku pohvalu. Biće to pravi muškarac jednoga dana, Alisa