Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moj mlađi neće da užina u školi jer je užina zaista užas blagi....dobija novac za užinu,recimo 100 din dnevno,mada nekada poroši samo 50...
nemamo određeni džeparac,kada im treba novac dobiće ukoliko su razlozi opravdani...
a rad po kući se podrazumeeva bez naddoknade jer i oni tu borave i zovu svoje društvo....ja sam im mama a ne sluškinja....

pošto sutra počinjemo da krečimo mmlađi je izrazio želju da i on maže po zidovima i s obzirom da su majstori extrica,svesrdno su mu dozvolili da pomaže,dok mu ne dosadi...kaže,želi on svoju sobu da sredi po svom ukusu...ja se ne bunnim

ja sam dobijala dzeparac od neke 13. god i to je prosto prelep osecaj bio, dobijala sam na gomilu i tako ucila da rspordim, ne dnevno nego nedeljno prvo pa onda mesecno
nisu to bile neke pare naravno ali meni wau
secam se jednom nisam dirala ceo mesec i valjda sledeci i kupila sam sebi neki super duks, tu srecu ne mogu da opisem
jos se detaljnoi secam kako sam ga sa drugaricama merkala posle skole i secam se do detalja duksa, ruzan je do bola :lol:

stariji je mnogo snalažljiv što se tiče izvlačenja novca sa svih strana...
redovno dobija od mojih roditelja džeparac,pa onda iskamči nešto i od oca,od njegovih slaba vajda,al nekad se i njima omakne...
al mudrica šteka pare...prvo mi bilo bzvz,al posle kad je sebi platio novu godinu u Istambulu,pa kupio sebi trpezarisjki sto i stolice,frižider,i još neke sitnice osetih se baš ponosno....je nije štekao da bi rasipao,nego je trošio na sjajne stvari...
i onda mi nije nikad žao da mu dam keša,jer znam da neće sprckkati na bzvz....

Samo da pitam da bi razumela situaciju
Kada neko urla na vas.jer misli da ste nesto uradili sto niste
A onda namerno ode i ostavi vas u gradu na nocni bus
Pa kada ga zovetwme kaze... Zovi me za 1o minuta imam razgovor
A onda iskljuci telefon...
I posle 3 dana se u drustvu pita
Sam za sebe.zasto mu niste ceatitali rodjendan
Niti ga zvali ceo dan...???
To ...znaci sta? ....

- - - - - - - - - -

Meni pada na pamet
1.egoista 2.drogiran 3 ne zna sta radi
4. Suetan 5...... Nemam ideju
A tom istom teba pomoc
Od vas !! Cak vas je njegova sestra molila...
Kako se tu postaviti uopste

Samo da pitam da bi razumela situaciju
Kada neko urla na vas.jer misli da ste nesto uradili sto niste
A onda namerno ode i ostavi vas u gradu na nocni bus
Pa kada ga zovetwme kaze... Zovi me za 1o minuta imam razgovor
A onda iskljuci telefon...
I posle 3 dana se u drustvu pita
Sam za sebe.zasto mu niste ceatitali rodjendan
Niti ga zvali ceo dan...???
To ...znaci sta? ....

- - - - - - - - - -

Meni pada na pamet
1.egoista 2.drogiran 3 ne zna sta radi
4. Suetan 5...... Nemam ideju
A tom istom teba pomoc
Od vas !! Cak vas je njegova sestra molila...
Kako se tu postaviti uopste

Zašto, pobogu, nakon ovoga pre!?
Grešimo jer navikavamo ljude da prelazimo preko svega, zanemarimo, nema veze idemo dalje,... I umesto to da cene uzimaju nas zdravo za gotovo. Sami sebe srozavamo. Zato, pamet u glavu! ;)

Zašto, pobogu, nakon ovoga pre!?
Grešimo jer navikavamo ljude da prelazimo preko svega, zanemarimo, nema veze idemo dalje,... I umesto to da cene uzimaju nas zdravo za gotovo. Sami sebe srozavamo. Zato, pamet u glavu! ;)
Da tu je problem
Navikavamo ljude da prelazimo preko stvari
I onda oni ..ako ne poseduju u sebi samokriticnost
Nas postupak tumace da su oni u pravu
I ako su se ponasli kao stoka
Mi smo prijatelji 15 god

Da li koristite i koji antiperspirant ili roll-on ili stik ili kremu?

Dezodorans Nivein ili neki beli, ne znam ime... uzmem na pijaci ili u liliju
Trudim se da ne koristim cesto, samo kad idem negde... vise navika
Kod kuce ili uvece posle tusiranja nikad ne stavljam
Generalno sam se ranije mnogo znojila, sad manje, ali nikad ne smrdim... ali opet stara navika ostala

Од кад су ми се појавиле квржице испод пазуха, никада више...

Доца рекао само беби пудер, али пре годину дана открила сам сјајну фору: сода бикарбона испод пазуха, не спречава знојење, а нема смрдуцкања најмање 24 сата, макар се знојила као свиња.

Опет сам се родила, а природно да природније не мере бити...

Од кад су ми се појавиле квржице испод пазуха, никада више...

Доца рекао само беби пудер, али пре годину дана открила сам сјајну фору: сода бикарбона испод пазуха, не спречава знојење, а нема смрдуцкања најмање 24 сата, макар се знојила као свиња.

Опет сам се родила, а природно да природније не мере бити...
imala sam i ja kvržicu, bukvalno od rexone stika, čak šta više doca mi kaže bila sam te godine xyz slučaj, nije vodio evidenciju, ali mu ušlo u glavu to ,,rexona" od kada koristim druge stikove, problema nema.
Stik je normalan u letnjim periodima, posle njega može puder ko se jače znoji, a parfem je za ono-naprssskaj se pa prođi kroz kapljice da bi imao meru /ako izuzmemo pulsne tačke/

imala sam i ja kvržicu, bukvalno od rexone stika, čak šta više doca mi kaže bila sam te godine xyz slučaj, nije vodio evidenciju, ali mu ušlo u glavu to ,,rexona" od kada koristim druge stikove, problema nema.
Stik je normalan u letnjim periodima, posle njega može puder ko se jače znoji, a parfem je za ono-naprssskaj se pa prođi kroz kapljice da bi imao meru /ako izuzmemo pulsne tačke/

Ја сам се тако утроњала тада, не могу да ти опишем, плакала сам 2 дана...

И више се не усуђујем ни да пробам, а нема ни потребе, користим парфем, а ово испод пазуха битно да се не осећа ни у једном смислу :lol:

Сад премотавам филм, па и ја сам користила Рексону, рол он и онај бели стик :eek:

Ova dva. S tim sto mi se Borotalco mrvicu vise svidja. Dezodoranse u spreju ili roll-on ne koristim. Nikakva korist od njih, a nekako su lepljivi.

E76D5EE2-0140-4C52-9FF9-3A0BE62722C3.jpeg

C60E72D1-CFAF-42FA-BC8C-230800402ECA.jpeg

Ja sam sad uzela ovo da isprobam. Maže se dva puta nedeljno i stvarno nema neprijatnih mirisa, a bar dva dana se oseća i njen miris, posle ne, ali ni nema mirisa. Normalno se tuširam i sve to..

lidera_krema_549.jpg

Ranije sam koristila ovaj roll-on, ali kad sam videla koliko su mu podigli cenu, nekako sam rešila da probam nešto novo...

roll_on_green_neutro_roberts_331.jpg

Koristim bio kozmetiku, i ne posvećujem tome previše pažnje, a ni novca. Samo osnovno, i ne volim da mi se gomilaju flašice i teglice u kupatilu.

Ijaooo,ja bih samo kupovala kozmetiku.nema veze sto imam i previse,al to me mami
Pre neki dan sam kupila tecni revolusn hajlajter :rumenko: i prvi puder za poslednjih deset-petnaest godina
Zato cipele kupim jedne godisnje
I to patike

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back