Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.133
suprotna strana to iskoristi...Da li u ljubavi tj,vezi uvek gore prolzi onaj kome je vise stalo ?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
suprotna strana to iskoristi...Da li u ljubavi tj,vezi uvek gore prolzi onaj kome je vise stalo ?![]()
Da li u ljubavi tj,vezi uvek gore prolzi onaj kome je vise stalo ?![]()
iskrena,obostrana afekcija,ne poznaje te mahinacije

Hvala ti za zracak nade,Slonce ....![]()

Pa ne. Loše prođe onaj ko je popustljiv, ko se žrtvuje, ko se stavlja počesto u neki sedmi plan... i navikne druge da ga prvo koriste, a onda možda negdje i sve manje poštuju.Da li u ljubavi tj,vezi uvek gore prolzi onaj kome je vise stalo ?![]()
Pa ne. Loše prođe onaj ko je popustljiv, ko se žrtvuje, ko se stavlja počesto u neki sedmi plan... i navikne druge da ga prvo koriste, a onda možda negdje i sve manje poštuju.
Kako se to izmeri?
Ne ispoljavamo sebe svi jednako. Slutim nekako da su mnogi koji doslovce ne skakucu oko partnera osudjeni na konstataciju - nije joj stalo.

...mislim realno... šta će mi ako ne može da joj stane...![]()

Mislim da jesu primerene. Decu ne treba drzati pod staklenim zvonom ali ni izlagati potpunoj, surovoj realnosti. Treba naci sredinu. Smatram da su bajke idealne da se nauci da postoji i lose, da treba biti obazriv,... ali kroz pricu "bilo jednom..." i "desilo se tamo nekome...".Da li mislite da je većina bajki primjerena djeci?
Šta poručuje bajka o Ivici i Marici? Ili recimo o Trnoružici?
Mislim da jeste. Jer postoje ljudi oko nas koji se smeskaju, fini su, "cico-maco-kuco",... a nisu dobronamerni. Deci se takve stvari mogu docarati samo kroz upecatljivu, jarku, mozda i prenaglaseniju situaciju.Al recimo Ivica i Marica.
Nije li surovo plašiti dijete idejom da otac i majka (ajd, maćeha u finijoj verziji) vode dijete u šumu da bi tamo bilo ostavljeno i ubijeno.
Je l to ok za dijete? Zašto mu pričati nešto takvo?
Mislim da u vezama (m-z, prijateljskim, dete-roditelj,...) u kojima ima ljubavi nema mesta vaganju.Da li u ljubavi tj,vezi uvek gore prolzi onaj kome je vise stalo ?![]()

vise stalo do cega?
ljubavi, romantike, seksa, deljenja troskova u kaficu?![]()
.... ali ipak dovoljno , da se veza odrzi 

S ove tacke gledista to deluje zastrasujuce, a s njihove tacke gledista zadovoljnije su kad im je vise stalo i tvrde da se sreca ne krije u malim stvarima.Da li u ljubavi tj,vezi uvek gore prolazi onaj kome je vise stalo ?![]()
a s njihove tacke gledista zadovoljnije su kad im je vise stalo i tvrde da se sreca ne krije u malim stvarima.

da li znas neku zenu koja bi bila srecna da dobije malu stvar![]()

Ne znam ja ni koliko njima moze da stane.
![]()

vi's to je zanimljivo pitanje
da li zene u stvari precenjuju sopstveni kapacitet![]()

Ne. Ovo je sasvim dovoljno.
Ne. Mislim da je poslednja igrica koju sam igrala pre 15 godina super mario i mortal kombat![]()

Jel radite odredjene radnje samo da bi na nahranile ego? I koje su to radnje?
Da li mislite da je većina bajki primjerena djeci?
Šta poručuje bajka o Ivici i Marici? Ili recimo o Trnoružici?
.Da li u ljubavi tj,vezi uvek gore prolzi onaj kome je vise stalo ?![]()

Uvek jedan pokazuje vise afiniteta, a drugi je ,kao,mudriji.... pa ne pokazuje osecanja otvoreno.... ali ipak dovoljno , da se veza odrzi
Jel tako bese?![]()
Jel bi se naljutile da skuvate rucak,
a vas decko/muz umesto da pojede taj rucak, ode i kupi pizza-u na kiosku ?![]()