Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li pisete na jos nekom forumu osim na krstarici ? :)

Jok, samo ovde

Da li igrate neku igricu online na kompjuteru ili telefonu?!

Online ne, osim neke gluposti na fbu, ali obožavam kvaitetne igre na kompu, volim i pucačine i strategije, ma svašta :)

Šta da obučem večeras : )?
A gde ideš? Kišobran obavezan ;)

Sto me mrzi da se spremam a obecala sam, uh
Oce li ova kisa prestati?!?

Kažu neće do sutra ;)

Za par primera sam ubeđena da govoriš o određenim forumašicama, koje su otvoreno pisale o tome, neću da ih imenujem ovde jer nije lepo... Ali su meni poznata ova dva primera:
''Nekim ženama je ok i da se kupaju u kadi sa decom uveliko ušlom u godine kada su vrlo svesna golotinje.'' i ''Nekima je ok i da se sedi u gaćicama bez brusa i pije kada sa tatom i mamom. ''
Oštro sam kritikovala jednu za ovaj prvi primer.. Njoj je to bila najnormalnija stvar dok joj suprug, inače očuh tog deteta/dečaka, nije skrenuo pažnju na isto..
Prvi primjer jesam prvi put čula na dip-u, vjerovatno ista žena, posle nekoliko puta u rl. Ostalo ne. Ne sjećam se bar da je neko ovdje pisao za golotinju pred roditeljima. To su slobode mojih drugara, koje prevazilaze moje slobode. Tata moje drugarice otvori vrata u gaćicama, nekim matorim, ne gledaš a vidiš kako sve landara, i tako ode u dnevnu sobu i nastavi svoj rad. Niti njoj smeta što joj je otac go, niti njemu. Meni smeta. I ne bi u toj slici bilo ništa pogrešno da je bazen ili plaža, ali mi je kadar potpuno pomjeren kada je zima i njihova dnevna soba: )
Kao što moja majka i ja nikada nećemo da se usaglasimo oko toga, pa je njoj sasvim ok da meni prigovori što zaključam kupatilo dok sam pod tušem, šta imam da se stidim... ne stidim se, samo neke stvari ne volim. Ne uskraćujem ni ja njoj slobodu da bude otključana, al ako greškom uđem, šta ima mene da krivi da sam previše stegnuto što neću da se vratim i uzmem šta mi treba.
Nisam to navela kao primjere nenormalnog ponašanja ili nešto, nego različitog shvatanja intime..
Tako bi mi bilo neprihvatljivo da imam seks u sobi u kojoj mi dijete spava, a za to žene kroz smjeh prokomentarišu, kao pa šta.
Isto i sa dojenjem. Ok je, doj, tvoja stvar, ali kada se ja pomjerim, nema mjesta pravljenju frke što sam se pomjerila i ne fokusiram sveti čin. I to nago kupanje sa poodraslom djecom... pa miša mu, da nije malo mnogo...

Slazem se sa PIL,
moje je da dojim a kome se ne svidja okrene ledja... meni ne smeta...
a ne bi trebalo ni drugima... ;)

Cicak, caka je u tome sto nikome ne smeta. Toliko toga na ulici nije lepo da stvarno do dojenja tesko da bi neko stigao.

Ono sto smeta je nametanje tudjih arsina drugim ljudima.
Mislis da bh ja pitala sta misli neko o mom zivotu? Ha, ni luda...ali ne bih ni iznosila svoju intimu da joj se sudi.
Manje vise, rade ljudi kojesta ali ne kace po forumu i ne raspravljaju se bi dokazali kako je njihova intima ispravna (gde je sudnica, gde je porota, gde je dokaz da smo u pravu...nigde).
Osim sto si potrosila zivce, ostalo je na tome da je tebi ok a da drugima nije ok i to je to, koliko ljudi toliko misljenja.

Zabice@

Moguce je da pametne zene vise i brze razmisljaju pa koce telo...logicno je zaista...

Da li mislite da je većina bajki primjerena djeci?
Šta poručuje bajka o Ivici i Marici? Ili recimo o Trnoružici?

Bajke su tu da nauče decu o dobru, zlu, moralu i konsekvencama svojih postupaka.
Prave bajke su nemilosrdne i crne, često bez Happy End-a.

To što je Disney ili Pixar uradio sa istima je glupost.
Sad sve mora da bude samo sreća sreća radost.

Nadam se da će se to opet jednom promeniti.
Jer decu ne treba učiti da je svet samo idealno i prelepo mesto, već treba biti i realan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back