gost 343533
Elita
- Poruka
- 17.529
a bogumi ja pokazem malj....pa nek neizveznost lebdi vazduhom
Hahahahah.... ako je vec neizvesnost neophodna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a bogumi ja pokazem malj....pa nek neizveznost lebdi vazduhom

Imala sam cudnu situaciju sa drugaricom pre neki dan.
Idemo mi ulicom, i mimoilazimo se sa jednom prelepom zenom, u tridesetim, divno obucenom...sva u belom~~~
I ta moja drugarica joj onako usput dobaci "bas ste lepo obuceni" hahahah
Ja sam htela da propadnem u zemlju od sramote.... S druge strane, bez obzira kako zuci - to bas moze da ulepsa dan nekom^^
Jel mislite da je lepo ili blam prici nekom i reci - bas ste lepo obuceni ??

Smokvo kad te sretnem odmericu te samo tako : )))

kakve sad gljivice![]()

Aha, niste vise zajedno pa proradila sujeta ustvari jer si zamisljala drugaciji kraj za vas dvoje?
u dilemi sam
kako znate da nekog zaista volite, a da to nije samo vasa sujeta?
pa tako, mislis da volis a to je ustvari samo ono sto nisi postigla sa nekim ko ti mnogo znacio
razumes?
daaa
i onda da li ga i dalje stvarno volim il je samo sujeta
kako da napravim razliku?
Dovoljno je sto vec sama sebi postavljas to pitanje, znaci da si svesna da bi o povredjenoj sujeti mogla biti rec a ne o pravoj ljubavi : )))daaa
u dilemi sam
daaa
nemam pojma sta da ti kazem,nesto i nemam tih problema, jer kad prekidam nesto to je za sva vremena, pa posle nekog vremena prodje i bol i patnja i ljubav i sve...valjda jer funkcionisem po principu rez bez anestezije kuku lele sta bi i tako neko vreme i onda gotovo ja ko nova. ipak, cim se pitas da li je ljubav ili sujeta, ja bih rekla da je sujeta...kad je ljubav znas to, ne pitas se da nije kojim slucajem nesto drugo.

pa tako, mislis da volis a to je ustvari samo ono sto nisi postigla sa nekim ko ti mnogo znacio
razumes?
u dilemi sam
kakav crni robotpa kad si robot
te što ne mogu da se zaljube i zavole su me oduvek plašile i od njih bežim ko đavo od krsta
procitaj lepo sta sam rekla...ako nesto ne funkcionise moras da ga prebolis pre ili kasnije a ja ne vidim poentu u razvlacenju necega sto ocigledno ne vodi nicemu. ja nigde nisam rekla da ne mogu da se zaljubim ili zavolim, naprotiv, kad volim volim do srzi kad ne ide dalje patim sa ciljem da prebolim i regenerisem dusu i srce. nema izmedju, jer to je muka, patnja, slabost koje od lose mogu samo da naprave situaciju jos gorom.
Ja znam posle dosta vremena provedenog sa tom osobaom.
Kada ga vidim u lepim i manje lepim situacijama..