Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I vi tako dođete kad ono prigušena atmosfera, ona u nekoj crnoj spavaćici, zapalila gomilu sveća oko kreveta i kaže da vi legnete na oltar ljubavi (krevet mislim) a ona će tu da izvodi neko podizanje energije da biste mogli da se stopite u bezbožničkom zanosu, šta biste vi, legli smireno i čekali da vidite kuda ovo vodi ili pobegli glavom bez obzira? :lol:

I vi tako dođete kad ono prigušena atmosfera, ona u nekoj crnoj spavaćici, zapalila gomilu sveća oko kreveta i kaže da vi legnete na oltar ljubavi (krevet mislim) a ona će tu da izvodi neko podizanje energije da biste mogli da se stopite u bezbožničkom zanosu, šta biste vi, legli smireno i čekali da vidite kuda ovo vodi ili pobegli glavom bez obzira? :lol:

svako podizanje i razmena energije je dobra :)

Ne bih nikad! Izašao bih i nikad sa takvom osobom ne bih imao posla! :lol:

Kad se vodi ljubav, nesme biti nijedne sveće, pogotovo ne upaljene. :lol:

Pa pogledao bih na sta ce taj performans da lici i sta je namerila. A ako bi mi od odredjene tacke islo predaleko, rekao bih joj ljubazno "os ti da se mi jebbemo ili ces dalje da glumis budalu?" :lol:

Ne bih nikad! Izašao bih i nikad sa takvom osobom ne bih imao posla! :lol:

vrata su dobro zaključana a prozori zamandaljeni za svaki slučaj! :lol:

- - - - - - - - - -

Pa pogledao bih na sta ce taj performans da lici i sta je namerila. A ako bi mi od odredjene tacke islo predaleko, rekao bih joj ljubazno "os ti da se mi jebbemo ili ces dalje da glumis budalu?" :lol:

:zcepanje: kul pristup sa kulminacijom performansa se očekuje naravno...
deviza: ne gledam predstavu za džabe
..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back