gost 270414
Veoma poznat
- Poruka
- 13.578
Nerazumem, koja žena pored svog čoveka ima drugove?Da li bi vam smetali gej drugovi vase partnerke(devojke/zene/verenice kako god)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nerazumem, koja žena pored svog čoveka ima drugove?Da li bi vam smetali gej drugovi vase partnerke(devojke/zene/verenice kako god)?
Da li bi vam smetali gej drugovi vase partnerke(devojke/zene/verenice kako god)?
Da li bi vam smetali gej drugovi vase partnerke(devojke/zene/verenice kako god)?
ne ako se loze na meneDa li bi vam smetali gej drugovi vase partnerke(devojke/zene/verenice kako god)?
njihovo opredeljenje..Da li bi vam smetali gej drugovi vase partnerke(devojke/zene/verenice kako god)?
Ne.
1. Ne ticu me se tudja sexualna opredeljenja.
2. Ne znam kako se zasigurno utvrdjuje necije sexualno opredeljenje?[/QUOTE]
veoma lako, proveri na nacin kako sam malopre naveo![]()
a ja šta sam napiso ?
aj pročitaj opet al polako
zasto provodite vreme sa bivsim devojkama sa kojima necete nista da imate niti planirate?
Koje je vaše mišljenje, poštovani muški,o ponovnom uvođenju obaveznog služenja vojnog roka????
Koje je vaše mišljenje, poštovani muški,o ponovnom uvođenju obaveznog služenja vojnog roka????
Jel se bojite lekara? A specifično zubara?![]()
ma jok 2 i po puta sam ga posetioJel se bojite lekara? A specifično zubara?![]()
Zavisi kakva je ćerka, i kakav je tata...Jel bi razmisljali da ostavite devojku , koja vam kaze : "Ja zelim da pronadjem nekog kao sto je moj tata" ?![]()
Zavisi kakva je ćerka, i kakav je tata...
![]()
Jel bi razmisljali da ostavite devojku , koja vam kaze : "Ja zelim da pronadjem nekog kao sto je moj tata" ?
![]()
![]()
Ne bojim se lekara, zubara, poštara a bogami ni vodoinstalatera..... (osim ako besni ne trče za mnom sa mačetom u ruci)Jel se bojite lekara? A specifično zubara?![]()
Jel bi razmisljali da ostavite devojku , koja vam kaze : "Ja zelim da pronadjem nekog kao sto je moj tata" ?
![]()
![]()
![]()
nisam muško,al da odgovorim...
bojala sam se zubara ko đavola...znači,trebale su mengele da bi me zadržali na stolici...
trauma iz detinjstva...
a onda sam otišla kod svog sadašnjeg zubaraaaaaaaa...
i otada,stalno izmišljam neke popravke,karijese,čišćenja kamenca,a i nešto me stalno žulja....
![]()
cuo sam da i zene koje su bile silovane jos uvek mastaju o tome![]()
plasim se da se hero da procita samo zadnju rec
- - - - - - - - - -
cuo sam da i zene koje su bile silovane jos uvek mastaju o tome![]()