poetessa
Legenda
- Poruka
- 56.288

Odoh u san, a vi ćete na koju polovinu kreveta da legnete, ili vi možda uvek zauzimate ceo krevet i prebacujete nogu preko partnerke u znak posedovanja, radite li uopšte takve stvari?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Odoh u san, a vi ćete na koju polovinu kreveta da legnete, ili vi možda uvek zauzimate ceo krevet i prebacujete nogu preko partnerke u znak posedovanja, radite li uopšte takve stvari?![]()
Ko je još lud da spava sa svojom ženom u ovim godinama?
Odoh u san, a vi ćete na koju polovinu kreveta da legnete, ili vi možda uvek zauzimate ceo krevet i prebacujete nogu preko partnerke u znak posedovanja, radite li uopšte takve stvari?![]()

cute,strahopostovanje prema savrsenstvukako vrdate kao šaranče u plićaku
noć Slonče
Šta vam kažu pripadnice kako vam stoje farke, spusti malo te farke, podigni malo te farke, nekako ti vise na dupetu, nekako ti baš dobro stoje, uf bolji si bez njih?![]()
svakodnevno![]()
Pa jel' vas neka uštinula skoro za guzu ili jel' bi bilo lepo da nekoj to padne na pamet?
neodoljiv sam nezainteresovanA jeste li nekad razmišljali zašto žene to rade, zašto se tako pripijaju uz vas u javnom prevozu, ili kad se mimoilazite u gužvi na pijaci, poslu, slavama, svadbama, šta im to znači to kao "slučajno", ma jel' se ovo vama stvarno dešava?![]()
u 7Kad ćete sa tom vašom gracioznom apolonskom pojavom u krevet?![]()
fitnes,plesJel postoji profesija kojom posebno volite da se devojka/zena bavi ?![]()
Pola sata, možda malo više. Umijanje, brijanje, pranje zuba *2, ,pranje ruku *x,... to je to.Koliko vremena dnevno provodite pred ogledalom?
mislim, jel imate naviku da se gledite i divite sami sebi kako ste lepi i zgodni ?![]()
Potreba za klasifikacijom i gradacijom svega i svačega. Ne i ne.Kako tumacite termin "najbolji drug" ?
Ko je to za vas?
Mozete li reci da imate nekoga takvog u svom zivotu?
Čim nabacim gracioznu apolonsku pojavu. Zasad sam više ko Zeus kad se pretvori u razne karakondžule da bi poebo nešto.Kad ćete sa tom vašom gracioznom apolonskom pojavom u krevet?![]()
Bilo bi bežim što dalje.Sa tri žene, jel' bi tu bilo puno posla ili šta bi tu bilo u stvari?![]()
Jesam muško, nisam nesposoban. I za pregled kod doktora se ne navlače hulahopke, samodržeće čarape il šta već.Sad recimo imamo situaciju, ona se ukoči, eto ušine se recimo, i treba da ide kod doktora, jel' bi vi mogli da joj obučete one hulahopke onako bez problema, jel' bi cigovali ili navlačili u jednom potezu čarape kao nogavice od pantalona?![]()
(da pojasnim ono kad uskočiš u obe nogavice pa povučeš jednim potezom nagore, videla ja to)![]()
Ne kažu ništa.Šta vam kažu pripadnice kako vam stoje farke, spusti malo te farke, podigni malo te farke, nekako ti vise na dupetu, nekako ti baš dobro stoje, uf bolji si bez njih?![]()
Jeste. Ako njoj lepo da se zamara sa takvim mislima šta ja imam da se bunim.Pa jel' vas neka uštinula skoro za guzu ili jel' bi bilo lepo da nekoj to padne na pamet?
Najbolje da me neka amazonka zgrabi za tuki i da ga iščupa, da ne smaraju dalje.A jel' vas to baš nervira kad tako nešto mlitavo i lagano dotaknu, što ne stisnu malo jače, ili je dobro i to lagano?![]()
Zato što je gužva i desi se slučajno?A jeste li nekad razmišljali zašto žene to rade, zašto se tako pripijaju uz vas u javnom prevozu, ili kad se mimoilazite u gužvi na pijaci, poslu, slavama, svadbama, šta im to znači to kao "slučajno", ma jel' se ovo vama stvarno dešava?![]()
Spavam sam.Odoh u san, a vi ćete na koju polovinu kreveta da legnete, ili vi možda uvek zauzimate ceo krevet i prebacujete nogu preko partnerke u znak posedovanja, radite li uopšte takve stvari?
sa dve puno poslaSa tri žene, jel' bi tu bilo puno posla ili šta bi tu bilo u stvari?![]()
(ovo je Derer zakuvao)![]()

U skidanju sam bas uvezban..Sad recimo imamo situaciju, ona se ukoči, eto ušine se recimo, i treba da ide kod doktora, jel' bi vi mogli da joj obučete one hulahopke onako bez problema, jel' bi cigovali ili navlačili u jednom potezu čarape kao nogavice od pantalona?![]()
(da pojasnim ono kad uskočiš u obe nogavice pa povučeš jednim potezom nagore, videla ja to)![]()

guzva je...ili gresim?A jeste li nekad razmišljali zašto žene to rade, zašto se tako pripijaju uz vas u javnom prevozu, ili kad se mimoilazite u gužvi na pijaci, poslu, slavama, svadbama, šta im to znači to kao "slučajno", ma jel' se ovo vama stvarno dešava?![]()

posle neznog dodirivanja sledi ono jakooooA jel' vas to baš nervira kad tako nešto mlitavo i lagano dotaknu, što ne stisnu malo jače, ili je dobro i to lagano?![]()
samo koliko je neophodno...nije mi bitno koliko sam zgodan i lepKoliko vremena dnevno provodite pred ogledalom?
mislim, jel imate naviku da se gledite i divite sami sebi kako ste lepi i zgodni ?![]()

imam ali mislim da pravi drug ne postoji..Kako tumacite termin "najbolji drug" ?
Ko je to za vas?
jesam...!previse grub na pocetku sexa..ispade bolno..Jel ste nekad u naletu strasti uradili nesto sto vasa partnerka nije odobravala,
i kasnije vam je to prebacivala... ili ste videli da ste je povredili svojim postupkom ?![]()

haha naljutim,pa iebo bi joj materJel se naljutite kada vasa zenska se sali, smeje i zeza ... jednom recju - flertuje - s drugim muskarcima, a vi to sami isto radite..i ocekujete da budete uvek prihvaceni i da vam ne prebacuje?![]()
haha naljutim,pa iebo bi joj mater
moje to ne rade.......Jel se naljutite kada vasa zenska se sali, smeje i zeza ... jednom recju - flertuje - s drugim muskarcima, a vi to sami isto radite..i ocekujete da budete uvek prihvaceni i da vam ne prebacuje?![]()
moje to ne rade.......![]()
tako nas preci vaspitase nece sigurno gugl i sanja marinkovicPa jel to u redu,
zasto imas duple standarde ?
sala je ok..ali da flertuju stvarno nisam primetio..Sta ne rade ? Ne sale se s drugima , ili ti ne prebacuju ?![]()

sala je ok..ali da flertuju stvarno nisam primetio..
mozda zato sto se i ja zezam uveliko tako da je to verovatno i normalno..
ako neko pomisli da ona flertuje nek pokusa
i izvisi![]()

nemam ehhhh...Bravo hero , hehehe.
- - - - - - - - - -
zasto nemas avatar?![]()

Ja ne flertujem sa drugim muškarcima.Jel se naljutite kada vasa zenska se sali, smeje i zeza ... jednom recju - flertuje - s drugim muskarcima, a vi to sami isto radite..i ocekujete da budete uvek prihvaceni i da vam ne prebacuje?![]()
U mom prisustvu?Jel se naljutite kada vasa zenska se sali, smeje i zeza ... jednom recju - flertuje - s drugim muskarcima, a vi to sami isto radite..i ocekujete da budete uvek prihvaceni i da vam ne prebacuje?![]()

mene jesitotalno, ili sam ih uspavala!
![]()

bilo bi lepo![]()
Pa jel' vas neka uštinula skoro za guzu ili jel' bi bilo lepo da nekoj to padne na pamet?
ma sve je dobroA jel' vas to baš nervira kad tako nešto mlitavo i lagano dotaknu, što ne stisnu malo jače, ili je dobro i to lagano?![]()

verovatno se tako igraju, izazivaju a mozda um samo prijaA jeste li nekad razmišljali zašto žene to rade, zašto se tako pripijaju uz vas u javnom prevozu, ili kad se mimoilazite u gužvi na pijaci, poslu, slavama, svadbama, šta im to znači to kao "slučajno", ma jel' se ovo vama stvarno dešava?![]()
ne posedujem tako to kad radim radim jer mi prija
ne radim toJel se naljutite kada vasa zenska se sali, smeje i zeza ... jednom recju - flertuje - s drugim muskarcima, a vi to sami isto radite..i ocekujete da budete uvek prihvaceni i da vam ne prebacuje?![]()
nemamPa jel to u redu,
zasto imas duple standarde ?
moje nisu ni jedno ni drugo radileSta ne rade ? Ne sale se s drugima , ili ti ne prebacuju ?![]()
imamBravo hero , hehehe.
- - - - - - - - - -
zasto nemas avatar?![]()
Jel se naljutite kada vasa zenska se sali, smeje i zeza ... jednom recju - flertuje - s drugim muskarcima, a vi to sami isto radite..i ocekujete da budete uvek prihvaceni i da vam ne prebacuje?![]()
Iskreno pojma nemam šta radim sa nogama dok spavam,pošto nema primedbi verovatno ništa.Jel se naljutite kada vasa zenska se sali, smeje i zeza ... jednom recju - flertuje - s drugim muskarcima, a vi to sami isto radite..i ocekujete da budete uvek prihvaceni i da vam ne prebacuje?![]()

Evo ako će Toi, ja ne moram....inače sam se uključila kada sam videla tvoju poruku Dee!aj tri dana unazad...misim neam pojma kad sam zadnji put bio, al računam pre tri dana...valjda...
e, srce si majkemi![]()

imam dve, razmišljam o trećoj i već bi uradio, al me koči predrasuda povodom godinaImate li neku tetovazu?
Ako -ne, da li ste nekad ozbiljno razmisljali da je napravite?![]()
nisam to gledoJel' vama bilo smešno k'o meni kad su u Gospodarima počeli da skaču oni Hobiti po krevetu?![]()
ne kontamDa li bi voleli da vam određena dama kaže my precious ili da li je rekla možda?![]()
nosio bi gaA kad bi rekla, dala sam da se izradi jedan prsten specijalno za tebe dragi, da ga stalno nosiš samo za mene, sa natpisom "Me & you forever!" šta biste vi?![]()
ručak otpada, trebala si prvo da se konsultuješ sa mnom pre ugovaranja večereI onda ona kaže, u petak uveče, dok ležite onako uz nju, dragi znaš sutra idemo kod mojih na ručak, zaboravila sam da ti kažem, znaš reci Mikiju i Peri da ne možeš sa njima na pecanje, druženje, izlazak i tako to, a vi ćete na to?![]()
cock ring ?- - - - - - - - - -
Da, da, to je trebalo da mi bude drugo pitanje![]()
Nosili biste taj cock ring (vidiš kako ti znaš taj Jengleski, a oćeš da me zbuniš znači)?![]()
ne...ranije ih nisam voleo, ali sam se ovde kultivisao malo i sad mi ne smetaju, sve dok ne počnu da se vrzmaju oko mene ili nekog bližnjegŠta mislite o homoseksualnosti? Kakvo mišljenje o tome imaju vaša deca, ako ih imate i da li ste im usadili svoje mišljenje prema istom?
Da li biste se odrekli svog deteta ako bi se ono deklarisalo kao homoseksulano i zašto?
![]()
Koliko vremena dnevno provodite pred ogledalom?
svaki treći dan kada se brijam, 10tak minuta
nemam takvog...Kako tumacite termin "najbolji drug" ?
Ko je to za vas?
puno je takvih situacija...samo šteta što je pokajanje samo s moje straneJel ste nekad u naletu strasti uradili nesto sto vasa partnerka nije odobravala,
i kasnije vam je to prebacivala... ili ste videli da ste je povredili svojim postupkom ?![]()
ne, to mi je nebitnoJel postoji profesija kojom posebno volite da se devojka/zena bavi ?![]()
neam pojma...ne skoro...Kad ćete sa tom vašom gracioznom apolonskom pojavom u krevet?![]()
naravno da ne...Za ovo domacica ce da ti se nakace udavace
Stvarno mislis da zena treba da sedi kuci i brine o domu i deci ? ^^
jednoj bi se posvetio, tri bi bile dopunjivači meraka...di ja mogu da jebbem tri žene odjednom...nisam tolo potentan...eventualno kad bi se naguto onih kurraca tipa vijagra, kamagra i toSa tri žene, jel' bi tu bilo puno posla ili šta bi tu bilo u stvari?![]()
(ovo je Derer zakuvao)![]()
Sad recimo imamo situaciju, ona se ukoči, eto ušine se recimo, i treba da ide kod doktora, jel' bi vi mogli da joj obučete one hulahopke onako bez problema, jel' bi cigovali ili navlačili u jednom potezu čarape kao nogavice od pantalona?![]()
naravno...već sam radio slične stvari...
ne kaži mi ništa...kako vrdate kao šaranče u plićaku
noć Slonče
Šta vam kažu pripadnice kako vam stoje farke, spusti malo te farke, podigni malo te farke, nekako ti vise na dupetu, nekako ti baš dobro stoje, uf bolji si bez njih?![]()
nije nikad...ili možda jeste nekad, al ja ne pamtim to![]()
za paćenika poput mene dovoljno je i laganoA jel' vas to baš nervira kad tako nešto mlitavo i lagano dotaknu, što ne stisnu malo jače, ili je dobro i to lagano?![]()
nabacuje mi se da se jebbemoA jeste li nekad razmišljali zašto žene to rade, zašto se tako pripijaju uz vas u javnom prevozu, ili kad se mimoilazite u gužvi na pijaci, poslu, slavama, svadbama, šta im to znači to kao "slučajno", ma jel' se ovo vama stvarno dešava?![]()

ne prebacujem noge, ponekad dobije lakat u bubreg il šaku preko očiju
nisam ljubomoran...al mi bude krivo kad mi to bude uzvraćeno izlivima ljubomore s njene straneJel se naljutite kada vasa zenska se sali, smeje i zeza ... jednom recju - flertuje - s drugim muskarcima, a vi to sami isto radite..i ocekujete da budete uvek prihvaceni i da vam ne prebacuje?![]()