Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol: kako vrdate kao šaranče u plićaku

:bye:noć Slonče

Šta vam kažu pripadnice kako vam stoje farke, spusti malo te farke, podigni malo te farke, nekako ti vise na dupetu, nekako ti baš dobro stoje, uf bolji si bez njih?:lol:
cute,strahopostovanje prema savrsenstvu
:lol:

Pa jel' vas neka uštinula skoro za guzu ili jel' bi bilo lepo da nekoj to padne na pamet?
svakodnevno
A jeste li nekad razmišljali zašto žene to rade, zašto se tako pripijaju uz vas u javnom prevozu, ili kad se mimoilazite u gužvi na pijaci, poslu, slavama, svadbama, šta im to znači to kao "slučajno", ma jel' se ovo vama stvarno dešava? :lol:
neodoljiv sam nezainteresovan
Kad ćete sa tom vašom gracioznom apolonskom pojavom u krevet? :lol:
u 7
Jel postoji profesija kojom posebno volite da se devojka/zena bavi ? :D
fitnes,ples

Koliko vremena dnevno provodite pred ogledalom? :D

mislim, jel imate naviku da se gledite i divite sami sebi kako ste lepi i zgodni ? :lol:
Pola sata, možda malo više. Umijanje, brijanje, pranje zuba *2, ,pranje ruku *x,... to je to.
Nemam naviku, stra me da pogledam na šta ličim, no moram.

Kako tumacite termin "najbolji drug" ?
Ko je to za vas?
Mozete li reci da imate nekoga takvog u svom zivotu?
Potreba za klasifikacijom i gradacijom svega i svačega. Ne i ne.

Čim nabacim gracioznu apolonsku pojavu. Zasad sam više ko Zeus kad se pretvori u razne karakondžule da bi poebo nešto.

Sa tri žene, jel' bi tu bilo puno posla ili šta bi tu bilo u stvari? :lol:
Bilo bi bežim što dalje.

Sad recimo imamo situaciju, ona se ukoči, eto ušine se recimo, i treba da ide kod doktora, jel' bi vi mogli da joj obučete one hulahopke onako bez problema, jel' bi cigovali ili navlačili u jednom potezu čarape kao nogavice od pantalona? :lol:

(da pojasnim ono kad uskočiš u obe nogavice pa povučeš jednim potezom nagore, videla ja to) :lol:
Jesam muško, nisam nesposoban. I za pregled kod doktora se ne navlače hulahopke, samodržeće čarape il šta već.

Šta vam kažu pripadnice kako vam stoje farke, spusti malo te farke, podigni malo te farke, nekako ti vise na dupetu, nekako ti baš dobro stoje, uf bolji si bez njih?:lol:
Ne kažu ništa.

Pa jel' vas neka uštinula skoro za guzu ili jel' bi bilo lepo da nekoj to padne na pamet?
Jeste. Ako njoj lepo da se zamara sa takvim mislima šta ja imam da se bunim.

A jel' vas to baš nervira kad tako nešto mlitavo i lagano dotaknu, što ne stisnu malo jače, ili je dobro i to lagano? :lol:
Najbolje da me neka amazonka zgrabi za tuki i da ga iščupa, da ne smaraju dalje.

A jeste li nekad razmišljali zašto žene to rade, zašto se tako pripijaju uz vas u javnom prevozu, ili kad se mimoilazite u gužvi na pijaci, poslu, slavama, svadbama, šta im to znači to kao "slučajno", ma jel' se ovo vama stvarno dešava? :lol:
Zato što je gužva i desi se slučajno?

Odoh u san, a vi ćete na koju polovinu kreveta da legnete, ili vi možda uvek zauzimate ceo krevet i prebacujete nogu preko partnerke u znak posedovanja, radite li uopšte takve stvari?
Spavam sam.

(ovo je Derer zakuvao):mrgreen:
sa dve puno posla :lol:
ali i treca,,,morao bih pozvati druga :mrgreen:

Sad recimo imamo situaciju, ona se ukoči, eto ušine se recimo, i treba da ide kod doktora, jel' bi vi mogli da joj obučete one hulahopke onako bez problema, jel' bi cigovali ili navlačili u jednom potezu čarape kao nogavice od pantalona? :lol:

(da pojasnim ono kad uskočiš u obe nogavice pa povučeš jednim potezom nagore, videla ja to) :lol:
U skidanju sam bas uvezban..;)
ne bih uspeo :lol:

guzva je...ili gresim?:per:

A jel' vas to baš nervira kad tako nešto mlitavo i lagano dotaknu, što ne stisnu malo jače, ili je dobro i to lagano? :lol:
posle neznog dodirivanja sledi ono jakoooo;)

mislim, jel imate naviku da se gledite i divite sami sebi kako ste lepi i zgodni ? :lol:
samo koliko je neophodno...nije mi bitno koliko sam zgodan i lep :)
uvek se nekoj svidim :heart:

Ko je to za vas?
imam ali mislim da pravi drug ne postoji..

Jel ste nekad u naletu strasti uradili nesto sto vasa partnerka nije odobravala,
i kasnije vam je to prebacivala... ili ste videli da ste je povredili svojim postupkom ? :neutral:
jesam...!previse grub na pocetku sexa..ispade bolno..
obuzme te strast :roll:

:zag: totalno, ili sam ih uspavala! :lol:
mene jesi :)

bilo bi lepo
ma sve je dobro :)
verovatno se tako igraju, izazivaju a mozda um samo prija
:bye:

Odoh u san, a vi ćete na koju polovinu kreveta da legnete, ili vi možda uvek zauzimate ceo krevet i prebacujete nogu preko partnerke u znak posedovanja, radite li uopšte takve stvari? :lol:
ne posedujem tako to kad radim radim jer mi prija
Jel se naljutite kada vasa zenska se sali, smeje i zeza ... jednom recju - flertuje - s drugim muskarcima, a vi to sami isto radite..i ocekujete da budete uvek prihvaceni i da vam ne prebacuje? :mrgreen:
ne radim to
Pa jel to u redu,
zasto imas duple standarde ?
nemam
Sta ne rade ? Ne sale se s drugima , ili ti ne prebacuju ? ;)
moje nisu ni jedno ni drugo radile
Bravo hero , hehehe.

- - - - - - - - - -

zasto nemas avatar? :eek:
imam

Odoh u san, a vi ćete na koju polovinu kreveta da legnete, ili vi možda uvek zauzimate ceo krevet i prebacujete nogu preko partnerke u znak posedovanja, radite li uopšte takve stvari? :lol:

Moja je leva... bliža vratima :lol: Iskreno pojma nemam šta radim sa nogama dok spavam,pošto nema primedbi verovatno ništa.

Jel se naljutite kada vasa zenska se sali, smeje i zeza ... jednom recju - flertuje - s drugim muskarcima, a vi to sami isto radite..i ocekujete da budete uvek prihvaceni i da vam ne prebacuje? :mrgreen:

Tu i tamo se dešavalo,nisam obraćao pažnju jer i ja sam voleo malo da se šalim sa drugim ženama. A onda se jedan majmun malo više primio nego što je bilo zdravo,pa sam morao da reagujem....Zamolio sam dragu posle toga da me ne dovodi u takvu situaciju više i za sada poštuje to.

Ima dosta likova koji ne razlikuju najbolje tu tananu granicu između flerta i nabacivanja a onda svašta može da se desi. Bolje izbegavajte ako niste sigurni da li sa druge strane nije neki mulac i retard.

Poslednja izmena:
pošto mi za otvaranje jedne forumske strane treba oko 10 sekunada, isto toliko za napuštanje strane, znači svaki klik na forumu je oko 10 sekunada, onda mošte mislit koliko mi vremena treba da prelistam jedno 10 strana i izštikliram pedes pitanja...stoga bi jako volio kad bi netko to učinio umesto mene...bio bi mu / joj veoma zahvalan...
u suprotnom neću moći da odgovorim na vaša pitanja, jer mi svaka takva aktivnost oduzima pre svega živaca, a potom i vremena...ukoliko nitko ne učini to, smatraću da su vam moji odgovori nebitni, te stoga ubuduće neću odgovarat uopće na pitanja

hvala Toi Toi...lepo je kad vidiš da te ljudi poštuju...

Imate li neku tetovazu?
Ako -ne, da li ste nekad ozbiljno razmisljali da je napravite? :flert:
imam dve, razmišljam o trećoj i već bi uradio, al me koči predrasuda povodom godina
Jel' vama bilo smešno k'o meni kad su u Gospodarima počeli da skaču oni Hobiti po krevetu? :lol:
nisam to gledo
Da li bi voleli da vam određena dama kaže my precious ili da li je rekla možda? :lol:
ne kontam
A kad bi rekla, dala sam da se izradi jedan prsten specijalno za tebe dragi, da ga stalno nosiš samo za mene, sa natpisom "Me & you forever!" šta biste vi? :lol:
nosio bi ga
I onda ona kaže, u petak uveče, dok ležite onako uz nju, dragi znaš sutra idemo kod mojih na ručak, zaboravila sam da ti kažem, znaš reci Mikiju i Peri da ne možeš sa njima na pecanje, druženje, izlazak i tako to, a vi ćete na to? :eek:
ručak otpada, trebala si prvo da se konsultuješ sa mnom pre ugovaranja večere
- - - - - - - - - -

Da, da, to je trebalo da mi bude drugo pitanje :aha2:

Nosili biste taj cock ring (vidiš kako ti znaš taj Jengleski, a oćeš da me zbuniš znači)? :lol:
cock ring ? :lol: ne...
Šta mislite o homoseksualnosti? Kakvo mišljenje o tome imaju vaša deca, ako ih imate i da li ste im usadili svoje mišljenje prema istom?
Da li biste se odrekli svog deteta ako bi se ono deklarisalo kao homoseksulano i zašto?
:cao:
ranije ih nisam voleo, ali sam se ovde kultivisao malo i sad mi ne smetaju, sve dok ne počnu da se vrzmaju oko mene ili nekog bližnjeg
svaki treći dan kada se brijam, 10tak minuta

Ko je to za vas?
nemam takvog...
Jel ste nekad u naletu strasti uradili nesto sto vasa partnerka nije odobravala,
i kasnije vam je to prebacivala... ili ste videli da ste je povredili svojim postupkom ? :neutral:
puno je takvih situacija...samo šteta što je pokajanje samo s moje strane
Jel postoji profesija kojom posebno volite da se devojka/zena bavi ? :D
ne, to mi je nebitno
neam pojma...ne skoro...
Za ovo domacica ce da ti se nakace udavace :roll:

Stvarno mislis da zena treba da sedi kuci i brine o domu i deci ? ^^
naravno da ne...

(ovo je Derer zakuvao):mrgreen:
jednoj bi se posvetio, tri bi bile dopunjivači meraka...di ja mogu da jebbem tri žene odjednom...nisam tolo potentan...eventualno kad bi se naguto onih kurraca tipa vijagra, kamagra i to

naravno...već sam radio slične stvari...

:lol: kako vrdate kao šaranče u plićaku

:bye:noć Slonče

ne kaži mi ništa...

nije nikad...ili možda jeste nekad, al ja ne pamtim to
za paćenika poput mene dovoljno je i lagano

nabacuje mi se da se jebbemo
nemam te situacije...

ne prebacujem noge, ponekad dobije lakat u bubreg il šaku preko očiju
nisam ljubomoran...al mi bude krivo kad mi to bude uzvraćeno izlivima ljubomore s njene strane

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back