Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad recimo imamo situaciju, ona se ukoči, eto ušine se recimo, i treba da ide kod doktora, jel' bi vi mogli da joj obučete one hulahopke onako bez problema, jel' bi cigovali ili navlačili u jednom potezu čarape kao nogavice od pantalona? :lol:

(da pojasnim ono kad uskočiš u obe nogavice pa povučeš jednim potezom nagore, videla ja to) :lol:

Ako se usine verovatno cu je odneti kod doktora.......a navlacenje zavisi od hitnosti....verovatno prva opcija ako ima vremena

Koliko vremena dnevno provodite pred ogledalom?

mislim, jel imate naviku da se gledite i divite sami sebi kako ste lepi i zgodni ?
Samo onoliko koliko je potrebno. Nemam naviku da se divim sebi, ne mislim da sam bas nesto zgodan i lep :lol:

Jel ste nekad u naletu strasti uradili nesto sto vasa partnerka nije odobravala,
i kasnije vam je to prebacivala... ili ste videli da ste je povredili svojim postupkom ?

Ne.

Kako tumacite termin "najbolji drug" ?
Ko je to za vas?
Mozete li reci da imate nekoga takvog u svom zivotu?
Tesko pitanje. Ne ocekujem previse od nekoga, ali bar da zna da me se seti nekad, da se javi, da bude spreman da mi kaze sta ga muci, a isto tako da i on mene saslusa. Ukratko, da ne vidi nekakvu korist od prijateljstva, da se ne oseca da mi je duzan nesto ukoliko mu pomognem, i da me zaista smatra prijateljem, a ne da samo tako izgleda. Pa mozda imam, ali ni sam nisam siguran.... Nikad se ne zna ko ce se pokazati da ti je zaista pravi prijatelj, a ko ce te izdati kad ti najvise treba.

:lol: kako vrdate kao šaranče u plićaku

:bye:noć Slonče

Šta vam kažu pripadnice kako vam stoje farke, spusti malo te farke, podigni malo te farke, nekako ti vise na dupetu, nekako ti baš dobro stoje, uf bolji si bez njih?:lol:
Nerazumem, meni farmerke dobro stoje, pripijene, pa često nosim đemper ili jaknu dužu da mi žene negledaju guzu. :lol:

Mada od žena nemože se ništa sakriti... :lol:

A jeste li nekad razmišljali zašto žene to rade, zašto se tako pripijaju uz vas u javnom prevozu, ili kad se mimoilazite u gužvi na pijaci, poslu, slavama, svadbama, šta im to znači to kao "slučajno", ma jel' se ovo vama stvarno dešava? :lol:
Naravno da se dešava, i za mene je to normalna pojava, strast, emotivna reakcija na sexipilnost, senzibilnost, što pristaje pri susretu dva suprotna pola :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back