Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta mislite o homoseksualnosti? Kakvo mišljenje o tome imaju vaša deca, ako ih imate i da li ste im usadili svoje mišljenje prema istom?
Da li biste se odrekli svog deteta ako bi se ono deklarisalo kao homoseksulano i zašto?
:cao:

Mislim da je to pshičko oboljenje.

Nemam decu, ali bi ih vaspitao da se klone takvih osoba.

Mislim da ne bi moglo da mi se desi da imam takvo dete, ne bih se odrekao u tom slučaju, nego bih se ubio. :lol:

Poslednja izmena:
Šta mislite o homoseksualnosti? Kakvo mišljenje o tome imaju vaša deca, ako ih imate i da li ste im usadili svoje mišljenje prema istom?
Da li biste se odrekli svog deteta ako bi se ono deklarisalo kao homoseksulano i zašto?

Njihov zivot njihova stvar. Druzim se sa ljudima koji mi odgovaraju i ne zanimaju me njihove seksualne navike.
Nemam dece i sumnjam da bih mogao da ih se odreknem zbog toga.

Neprirodno i meni nerazumljivo. Nisam homofob sa druge strane, neka žive kako hoće,ako im se šeta neka šetaju,ne mislim da je to prelazna "bolest" i da im zbog sexualnog opedeljenja treba zabranjivati bilo šta što je zakonom dozvoljeno svim ostalima. Živi i pusti druge da žive.

Što se tiče drugog dela,nadam se iskreno da neću doživeti tako nešto. Bolelo bi me,patio bih ali ne verujem da bih se odrekao deteta.

Koliko vremena dnevno provodite pred ogledalom? :D

mislim, jel imate naviku da se gledite i divite sami sebi kako ste lepi i zgodni ? :lol:

Vrlo malo.Samo u WC-u u prolazu.

Bolest...

Koliko vremena dnevno provodite pred ogledalom? :D

mislim, jel imate naviku da se gledite i divite sami sebi kako ste lepi i zgodni ? :lol:

chak i ogledalo rumeni pred neodoljivom pojavom mojom...olichenje apolona glavom :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

Jel postoji profesija kojom posebno volite da se devojka/zena bavi ? :D

samo da nije zelot

- - - - - - - - - -

Jel ste nekad u naletu strasti uradili nesto sto vasa partnerka nije odobravala,
i kasnije vam je to prebacivala... ili ste videli da ste je povredili svojim postupkom ? :neutral:

jesam

- - - - - - - - - -

Kako tumacite termin "najbolji drug" ?
Ko je to za vas?
Mozete li reci da imate nekoga takvog u svom zivotu?

drug je chovek...brat koga sam izabrao takoreci
da...mozemo reci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back