Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
Kad ćete sa tom vašom gracioznom apolonskom pojavom u krevet?
pojava i ja bludnichimo forumom...shto pitash?osh da blud...ovaj...forumashimo zajedno?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

slabo se ti u muskarce razumes vise u petliceok.. nisu svi kao ti...
pitacu te uskoro. kad te uhvati kriza srednejih godina :d
imam, to je neko ko te zna u prste i na kog mozes da se oslonis uvekKako tumacite termin "najbolji drug" ?
Ko je to za vas?
Mozete li reci da imate nekoga takvog u svom zivotu?
da morao am da se objasnjavamJel ste nekad u naletu strasti uradili nesto sto vasa partnerka nije odobravala,
i kasnije vam je to prebacivala... ili ste videli da ste je povredili svojim postupkom ?

domacicaJel postoji profesija kojom posebno volite da se devojka/zena bavi ?

sad cemKad ćete sa tom vašom gracioznom apolonskom pojavom u krevet?

domacica

slabo se ti u muskarce razumes vise u petlice
imam, to je neko ko te zna u prste i na kog mozes da se oslonis uvek
da morao am da se objasnjavam
domacica
sad cem

Za ovo domacica ce da ti se nakace udavace
Stvarno mislis da zena treba da sedi kuci i brine o domu i deci ? ^^
aha...ti bi da vezesh zenu brakom i konopcem u nekoliko ogradjenih kvadrata...sa dometom kujna-trpezarija-kupatilo
i to sa jednim svetlarnikom u funkciji prozora da vidja samo nebo i belog boga
e nece da moze!!
konopac moze da pregrize...imam ja lanac,prava stvar,proveren kvalitet

pojava i ja bludnichimo forumom...shto pitash?osh da blud...ovaj...forumashimo zajedno?

pa kad najurim ove 3 dosadne zenetine iz kreveta
 ih 3 žene dosadne
 ih 3 žene dosadneStvarno mislis da zena treba da sedi kuci i brine o domu i deci ? ^^

Moras da imas lanac od nerdjajuceg celika.

Sa tri žene, jel' bi tu bilo puno posla ili šta bi tu bilo u stvari?
(ovo je Derer zakuvao)

..podseti me malo na Anđelka, ali samo milisekundom
..može

stapaju se boje ekrana,stapaju se forumashi u jednog...shta si pila i daj malo
 samo neku surutku
 samo neku surutku sa tri je vec olimpijada, mada precenjujete, tu muskarac najmanje radi

Ajde malo ih rasporedite, jel' to jedna uvek izvisi za mušku pažnju, sad ja nešto matematički ili nije?

samo neku surutku
...oslepeh Bog te

Koliko vremena dnevno provodite pred ogledalom?
mislim, jel imate naviku da se gledite i divite sami sebi kako ste lepi i zgodni ?
Jel ste nekad u naletu strasti uradili nesto sto vasa partnerka nije odobravala,
i kasnije vam je to prebacivala... ili ste videli da ste je povredili svojim postupkom ?
Kako tumacite termin "najbolji drug" ?
Ko je to za vas?
Mozete li reci da imate nekoga takvog u svom zivotu?

Sa tri žene, jel' bi tu bilo puno posla ili šta bi tu bilo u stvari?
(ovo je Derer zakuvao)

sto bas tri...pa to je parni broj ucesnika mozda i ne bude puno posla

prestajem odmah

Sad recimo imamo situaciju, ona se ukoči, eto ušine se recimo, i treba da ide kod doktora, jel' bi vi mogli da joj obučete one hulahopke onako bez problema, jel' bi cigovali ili navlačili u jednom potezu čarape kao nogavice od pantalona?
(da pojasnim ono kad uskočiš u obe nogavice pa povučeš jednim potezom nagore, videla ja to)
Sad recimo imamo situaciju, ona se ukoči, eto ušine se recimo, i treba da ide kod doktora, jel' bi vi mogli da joj obučete one hulahopke onako bez problema, jel' bi cigovali ili navlačili u jednom potezu čarape kao nogavice od pantalona?
(da pojasnim ono kad uskočiš u obe nogavice pa povučeš jednim potezom nagore, videla ja to)

sve je to u redu, ima suknju i lepe noge...ali napolju je hladno i moraju se obuči hulahopke..to je najlakshe...prestajao sam vishe puta
- - - - - - - - - -
ima suknju i lepe noge!!

nism probo mozda bi i mogo al bolece je jos vose navlacim joj ko kondom