Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad ste zadnji put dali 100 eur za muski parfem i zasto?

oni koji za takve stvari daju takve ili veće pare su posebna (finansijski posebna) klasa ljudi koje teško da ćeš susresti na internet forumima.
znaš ono, kao - specijalna serija parfema od žlezde testisa neke životinje koja se pari na padinama Himalaja, koju je napravio prestižni svetski dizajner, u samo 50 flašica od dijamanata...

ja lično nikada nisam nikakve pare dao na parfem, jer ga ne koristim. nije mi blisko ni karakteru, ni praktičnim potrebama.

Iz vise razloga. Prvo, taj je ocajan u svom poslu, nositi pistolj koji ti se vidi kad si medju ljudima dok si u civilki, je ocaj ocaja od profesionalizma. Drugo, svaki sef za koga radi zna da je taj ocajan u svom poslu, i one njegove kolege koje su sposobne misle da je debil. Trece, lik je potpuni, ali potpuni usiljeni idiot. Ako radi za BIA-u, mozda je i sljokara.

Ne znam ali da voli da popije sa drustvom cini mi se da voli al* opet ne znam.Hvala na odgovoru.

da ispadne faca
Hvala na odgovoru.

sta planirate za novu godinu?
Uh, ebote, zar i u pitanjima, kao da nije dovoljno što su već počeli sa reklamama za novogodišnju noć i slične budalaštine...

Da li više volite da budete zavedeni ili da vi budete zavodnik tj. da ste vi taj koji osvaja?

Nije mi se desilo da budem zaveden, tako da biram drugu opciju, mada nije da sam neki zavodnik.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back