Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
Imash lepe ochi...zashto to kazete zeni...zashto ne neshto drugo.msm zene uglavnom imaju lepe ochi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imash lepe ochi...zashto to kazete zeni...zashto ne neshto drugo.msm zene uglavnom imaju lepe ochi

pa chekaj, jel laskash ili govorish istinupa shta oTjesh da joj kazemo..."imash dobro d0pe,trpao bih te dogi stajl uz hitove mitra miriTja"??
laskanje moze dovesti daleko...chak i do snoshaja![]()

pa chekaj, jel laskash ili govorish istinu![]()

Jao bre Slonche...a kosa,ruke, noge...uvatim se...za karlicu
ko pijan plota
...i opletem po tom
![]()
Jao bre Slonche...a kosa,ruke, noge...

nachi doope, sesi...e jbg.po tebi sve ostalo nije bitno...od chega se nishta ne vidi kada se upali mrak!
![]()

nachi doope, sesi...e jbg.po tebi sve ostalo nije bitno![]()

ako mi dolazi od napred facu i sise od nazad dupe i nogeDa ne otvaram temu...shta prvo primetite na zeni?
uglavnom nemaju,zato sto mi se to svidi pa kazemImash lepe ochi...zashto to kazete zeni...zashto ne neshto drugo.msm zene uglavnom imaju lepe ochi
Mlitavo dupe/sesi, višak/manjak kila, pušačke prste, podočnjake, krive noge, štrokavost, prenaglašenost u bilo kom smislu (izgovor, ponašanje, ophođenje, oblačenje,..)... i još jednom...Da ne otvaram temu...shta prvo primetite na zeni?
Između skapiranja kako "nisi toliko ružna da te ne bih hebo" i nije nešto što devojka želi da čuje a pre sticanja dovoljno čega već za "imaš dobre sesi aj se hebemo" čovek mora da koristi siguricu sa više značenja.Imash lepe ochi...zashto to kazete zeni...zashto ne neshto drugo.msm zene uglavnom imaju lepe ochi
oci,usne i guzaDa ne otvaram temu...shta prvo primetite na zeni?

Da ne otvaram temu...shta prvo primetite na zeni?

koji su vasi poroci?
nista, neke nisu i ni ne privlace neke jesu, neke nemaju bas sve al gde je problem, celokupnost je vaznauf bre to bash detaljno...i ako nije bash sve po ukusu onda...shta?
oci, oci koje zrace da se izgubis u njima...A na faci?
zasto?Bravo, odgovor je tachan![]()
ne sve, sve imaju oci al neke deluju bledo istrosene...Imash lepe ochi...zashto to kazete zeni...zashto ne neshto drugo.msm zene uglavnom imaju lepe ochi
ako te dve tri stvari vec privuku ovo drugo moze samo jos vise da privuceJao bre Slonche...a kosa,ruke, noge...
nekima nijenachi doope, sesi...e jbg.po tebi sve ostalo nije bitno![]()
predpostavljam, ako si svesna koje druge jake atribute imate...ako niste onda se radujete sto to lepo imate...mada ima i fraza, kazes eto samo tako...mada ja to ne cinim, kazem tek ako tako mislim.Da li vi znate da mi kapiramo na sta mislite kada kazete da imamo lepe oci?![]()
iju ima ih mnogo, evo doca zabranio pusenje zbog upale grla a ja popusio 5-6koji su vasi poroci?

koji su vasi poroci?
Teretni vozovi, zeljezni mostovi, industrijski dimnjaci i teretna vozila.

ok znamo neki je tako pokuso vam se uvuce u gacice i vise nikad necete od nas cuti kompliment i istinu,dil?Da li vi znate da mi kapiramo na sta mislite kada kazete da imamo lepe oci?![]()
ne mogu ga nacikoji su vasi poroci?
znamoDa li vi znate da mi kapiramo na sta mislite kada kazete da imamo lepe oci?![]()
cigaretekoji su vasi poroci?
fotografija
fotografija ili ulje na platnu?
ili samo uzbuđenje dok se posmatra?![]()
fotografija

..pitanje je bilo konkretno postavljeno tandooriju, ali dobro...može i za širu upotrebu