Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li više volite da budete zavedeni ili da vi budete zavodnik tj. da ste vi taj koji osvaja?

m6hja.jpg

imam par pitanjaca iz leksikona za peti osnovne:lol:

1. iako je nova godina samo datum i ne znači ništa naročito, makar meni, ipak je to vreme kad se možemo osvrnuti unazad, sumirati prethodni period i na skali od 1-10 oceniti, kakva vam je bila 2013?
želite li da je zbog nečega što pre zaboravite ili vam se desilo nešto lepo...dobili ste na tiketu, povišicu, rodila vam šljiva...možda neko dobio i bebca:D..m?

2. u hrvatskoj se danas održava referendum o ustavnoj definiciji braka ...znam, znam, smorila sam vas više sa tom zlokobnom temom:lol:,
ali da se ova lakrdija kojim slučajem odigra u srbiji, što nije isključeno jednog toplog europskog dana, kako biste vi glasali: za (brak je isključivo zajednica muža i žene), protiv (brak je zajednica svih...možete se venčati i sa svojom cipelom, koga briga sve dok ne ugrožavate drugoga) ili biste yebali majku političarima koji vas /nas na ovu ekonomsku situaciju i ovu krizu maltretiraju sa svakakvim glupostima do granice podnošljivosti?

3. kojeg biste forumskog kolegu poveli u neko neverovatno dnevno/noćno zezanje, koje podrazumeva sve ono što muškarci rade izvan domašaja i vidokruga svojih ženetina?

4.da li ste skloni da kupujete usluge, da li podmićujete, častite, gurnete sto jevreja u džepić nekom sisoju od kojeg vam zavisi neki važan papir i sl.?

5. da vam se pruži prilika da odete odavde ali tako da tamo u nekoj američkoj pripizdini radite najgori od najgorih i najtežih mogućih poslova, s tim da ćete ipak imati puno bolji keš nego sad, žena je oduševljena, deca već biraju koledž itd...da li biste pristali na tu drastičnu promenu u kojoj postajete dobro plaćen rob koji ne obijeli dana ?

6. vaše poreklo?! nije bitna nacionalnost, nego podneblje.
odakle su vam đedovi, prababe...oklen si ti mali? ako nije tajna:)

Poslednja izmena:
sta planirate za novu godinu?
ništa...baš ništa...
Da li više volite da budete zavedeni ili da vi budete zavodnik tj. da ste vi taj koji osvaja?
ovde mi pored desetine koje sam dobio u ranijem periodu dadoše i dijagnozu submisivan, tako da je onda nekako logično da više volim da me zavode
Kakva žena može da vas zainteresuje?
inteligentna
Sta nosite od nakita?
srebrni prsten

1. Trojka. Malo pa previše posla, nimalo pa dovoljno para, par poznanika manje, jedino što me zdravlje služi. Samo još jedna godina tapkanja u mestu.
2. Ovo treće. Baš dovitljivo bacanje oglođane koske da ljudi ne misle na realne probleme i ne počnu da postavljaju pitanja.
3. Ne idem u zezanje, al bih jednog odveo kod *****, neće da mu škodi, samo šta da radim ako se uplaši i krene da beži?
4. Nemam ja para za to planinarenje.
5. Moj poslednji sličan posao u Srbiji se završio tako što sam nasrnuo na amerikanskog enterpreneura. Ne ide mi se na njegov teren.
6. Svi moji su iz neke ***** materine izašli, koliko pamtimo. Nije da su se potom nešto zadržavali na jednom mestu.

1. iako je nova godina samo datum i ne znači ništa naročito, makar meni, ipak je to vreme kad se možemo osvrnuti unazad, sumirati prethodni period i na skali od 1-10 oceniti, kakva vam je bila 2013?
želite li da je zbog nečega što pre zaboravite ili vam se desilo nešto lepo...dobili ste na tiketu, povišicu, rodila vam šljiva...možda neko dobio i bebca:D..m?

svaka godina mi je s jedne strane losa koliko s druge dobra pa se ne zalim
2. u hrvatskoj se danas održava referendum o ustavnoj definiciji braka ...znam, znam, smorila sam vas više sa tom zlokobnom temom:lol:,
ali da se ova lakrdija kojim slučajem odigra u srbiji, što nije isključeno jednog toplog europskog dana, kako biste vi glasali: za (brak je isključivo zajednica muža i žene), protiv (brak je zajednica svih...možete se venčati i sa svojom cipelom, koga briga sve dok ne ugrožavate drugoga) ili biste yebali majku političarima koji vas /nas na ovu ekonomsku situaciju i ovu krizu maltretiraju sa svakakvim glupostima do granice podnošljivosti?

nemam nista protiv izbora a imam protiv zakona i nameta
3. kojeg biste forumskog kolegu poveli u neko neverovatno dnevno/noćno zezanje, koje podrazumeva sve ono što muškarci rade izvan domašaja i vidokruga svojih ženetina?

ma nikog a ni ne idem u zezanje
4.da li ste skloni da kupujete usluge, da li podmićujete, častite, gurnete sto jevreja u džepić nekom sisoju od kojeg vam zavisi neki važan papir i sl.?

samo pandurima smradovima koju uvek nadju i slazu da je doslo do prekrsaja
5. da vam se pruži prilika da odete odavde ali tako da tamo u nekoj američkoj pripizdini radite najgori od najgorih i najtežih mogućih poslova, s tim da ćete ipak imati puno bolji keš nego sad, žena je oduševljena, deca već biraju koledž itd...da li biste pristali na tu drastičnu promenu u kojoj postajete dobro plaćen rob koji ne obijeli dana ?

i da nije bolji kesh otiso bih
6. vaše poreklo?! nije bitna nacionalnost, nego podneblje.
odakle su vam đedovi, prababe...oklen si ti mali? ako nije tajna:)

sumadija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back