Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ne otvaram temu...shta prvo primetite na zeni?
Mlitavo dupe/sesi, višak/manjak kila, pušačke prste, podočnjake, krive noge, štrokavost, prenaglašenost u bilo kom smislu (izgovor, ponašanje, ophođenje, oblačenje,..)... i još jednom...
Imash lepe ochi...zashto to kazete zeni...zashto ne neshto drugo.msm zene uglavnom imaju lepe ochi
Između skapiranja kako "nisi toliko ružna da te ne bih hebo" i nije nešto što devojka želi da čuje a pre sticanja dovoljno čega već za "imaš dobre sesi aj se hebemo" čovek mora da koristi siguricu sa više značenja.

Imash lepe ochi...zashto to kazete zeni...zashto ne neshto drugo.msm zene uglavnom imaju lepe ochi

zato što nije umesno da joj kažem imaš lepo dupe il imaš lepe sise...
misim da joj kažem imaš lep džemperić ne ide...ako razumeš šta oću dati kaem

- - - - - - - - - -

Da ne otvaram temu...shta prvo primetite na zeni?

dupe pa sise pa noge, pa facu...

uf bre to bash detaljno...i ako nije bash sve po ukusu onda...shta?
nista, neke nisu i ni ne privlace neke jesu, neke nemaju bas sve al gde je problem, celokupnost je vazna
oci, oci koje zrace da se izgubis u njima...
Bravo, odgovor je tachan:lol:
zasto?
ne sve, sve imaju oci al neke deluju bledo istrosene...
Jao bre Slonche...a kosa,ruke, noge...
ako te dve tri stvari vec privuku ovo drugo moze samo jos vise da privuce
nachi doope, sesi...e jbg.po tebi sve ostalo nije bitno:sad2:
nekima nije
Da li vi znate da mi kapiramo na sta mislite kada kazete da imamo lepe oci? :mrgreen:
predpostavljam, ako si svesna koje druge jake atribute imate...ako niste onda se radujete sto to lepo imate...mada ima i fraza, kazes eto samo tako...mada ja to ne cinim, kazem tek ako tako mislim.
koji su vasi poroci?
iju ima ih mnogo, evo doca zabranio pusenje zbog upale grla a ja popusio 5-6 :(

Postoji lik koga se devojke plase jer je grubijan,sirovina.Ja sam mu saopstila da vecinu devojka plasi njegovo ponasanje i njegov posao.Od tada on meni stalno ponavlja da "odjeb*m" i spomenuo je jednom kako " imam srece sto sam sam zensko inace bi lose prosla..." .Inace tvrdi da je divna osoba i da svi imaju predrasude prema njemu da je los-sto nije tacno.Rekao je da postuje iskrenost-ne vidim u cemu je problem?Nisam ga lagala.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back