Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
au...
to sto zene tako treskaju serpe je posledica nekih nerasciscenih tema od pre, samo sto one tako vise vole da kipte nego da rasciste sta nije u redu
kazem, jer je lakse kuvati za dvoje nego samo za sebe :)

to je ono kad zena ima osecaj u sebi da kuva njemu,da je roib kuhinje,da je on stoka koju ona hrani jer se njoj to javilo u lobanji.....znachi ne postoji nijedan racionalan razlog a tako neshto ali eto pukle je neke emocije i ona mora se istrese..pa kome ce nego na svom dragom muzicu puzicu...i onda on il iskulira i kaze ma ok znam ce je prodje il je otera u pm i ode u kafanu....al da jede to mu sigurno nije prijatno.....:lol:

tebe treba mentalno isprcati i bila bi zena i po.....:lol: fizikalija bi doshla sama po sebi......ka prirodna posledica prvoga prcanja....al ti si tezak igrach.....tebi treba psiho igrach......:lol:

teo si reći: ja bi, al ne smem? :lol:
ne treba mi to što misliš, al ajd neka ti bude... :mrgreen:
nisam vise siguran al se secam da su probali neki naucnici da izracunaju zapreminu duse :fdlan:

ja reko ti napisa ako je ne diras ne treba da se brines :per:

22 gr telo gubi na gramaži prilikom smrti... neki smatraju da je to možda duša. :lol:
ti svakako nemaš šta da se brineš... :zper:

- - - - - - - - - -

Nećeš mi uzeti dušu, pu,pu, daleko bilo :pop:
Na lomaču tebe, Sotina nevesto!

i ova moja mi previše. :amen:

pa bolje da ti kazem to na pp poshto smo jelte neki virtuleni prijatelji kao....ako tebi ne smeta meni josh manje....:lol:

ne sećam se, šta si mi reko? :mrgreen:

Diplomirani :aha:
Nego, možeš li da mi uradiš horoskop za ovaj nik? Rođen je 01012012 i interesuje me kakva mu je budućnost na ovim stranicama?

a da ti pogledamo za rl nik? :mrgreen:

ja imam daleko sofisticiranije metode.....ove tvoje koristim u krajnjoj nuzdi.....:lol:

pa kad čekaš krajnju nuždu. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back