Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
kakva retardirana pitanja ko iz lexikona
a kazu jos da su matore
tuga
a kazu jos da su matore
tuga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Seo za kompjuter.

kakva retardirana pitanja ko iz lexikona
a kazu jos da su matore
tuga

plazma
Na pustom ste ostrvu sa kim bi voleli da ubijete samoću tamo?
Sa ženom, švalerkom ili možda nekim muškarcem![]()

Sta ste danas lepo uradili?
Da niste za kompom šta biste sada najradije radili?
plazma
Na pustom ste ostrvu sa kim bi voleli da ubijete samoću tamo?
Sa ženom, švalerkom ili možda nekim muškarcem![]()

Kako vam je devojka/zena memorisana u telefonu? Imenom?

Volite da idete u soping?
Dešava se da parovi imaju neke svoje interne nadimke. Da li vas žena, devojka ili neka bivša zvala nekim nadimkom i ako nije tajna kojim?
Ono maco, kuco, ne uvažavam to mi je bljak........
))))
)ne..meni lepsa polovina sve kupujeVolite da idete u soping?

ne to bas mrzim i nervoza me hvataVolite da idete u soping?
ciciliDešava se da parovi imaju neke svoje interne nadimke. Da li vas žena, devojka ili neka bivša zvala nekim nadimkom i ako nije tajna kojim?
sa c ne sa č
Dešava se da parovi imaju neke svoje interne nadimke. Da li vas žena, devojka ili neka bivša zvala nekim nadimkom i ako nije tajna kojim?
maco kuco))))
ima mahom sreco, manijace, nezasiceni...a ima i jedan intiman ne bi na javnom)
neće niko da zna samo krstarica 
mozda muskarci samo tebe licno vide u tom kontekstu. po mom iskustvu muskarci analiziraju zene mnogo dublješapni namneće niko da zna samo krstarica
......................................................................................................................................................
Primećujem muškarci samo raspravljaju koja kakve grudi ima, pozadinu, o tome se na mnogim temama piše, eno i na ovom pdf niču ko pečurke takve teme.
Pitanje je šta mislite da li i žene vas tako zagledaju? Ne ono jao kakve oči ima i kosicu, nego što ima dobro dupe i tako to.....
he,he.........opasna je nasa plavusica
mozda muskarci samo tebe licno vide u tom kontekstu. po mom iskustvu muskarci analiziraju zene mnogo dublje
šapni namneće niko da zna samo krstarica
......................................................................................................................................................
Primećujem muškarci samo raspravljaju koja kakve grudi ima, pozadinu, o tome se na mnogim temama piše, eno i na ovom pdf niču ko pečurke takve teme.
Pitanje je šta mislite da li i žene vas tako zagledaju? Ne ono jao kakve oči ima i kosicu, nego što ima dobro dupe i tako to.....

evo ja po svoj proceni objektivnoj nemam zelju da vas analiziram ni malo. zena koja ne zaintrigira nicim i ne moze da se kotira visoko tj dalje od para ssisisisaA ne reče da li tebe žene gledaju ili te samo analiziraju onako dublje?
Nisam primetio da me nešto posebno gledaju i komentarišu.Jedna mi reče da imam dobro du.pe, a jedna da imam lepe oči, dok je jedna rekla da imam pravi primerak curca, a jedna - da mi je neoboriv...jer nikako nije hteo da poklekne pred njenim naporima.šapni namneće niko da zna samo krstarica