Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
al sevaju varnice ovde 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jok, samo vidi za nik, oćel biti kakog seksa, il samo džaba pepeijišem ove sirote forumaljke.

ma jok..nego jednostavno morash da birash jezik spram sagovrnika da bi te razumeo....nekome su potrebne bojice i papir..nekome jedna rech .
ebga...ilovacha i ja ne volim al takav je poso....

zasto : ))
sta ce tek da bude kad budes pocela da prdekas![]()
sad je ovo nešto na moj račun, kako mi treba crtati.
a ono što si rekao... nisam baš šablon, dosta toga zavisi od druge strane, znači mogu da budem i laka za upotrebu, ali tada me zabole za dotičnog.
sad ovo turi u dosije.![]()

nishta ti nisi razumela al nije ni vazno.....![]()

Nista ono...ljubav moja i tako to![]()
razumela sam da oćeš da se igramo doktora. ja legnem na kauč, ti nešto pričaš... ali ja te ne čujem, pošto mi je krv udarila... na uši. viš kako kontam.![]()
nije ....al dobra si.......
to je ono kad zena ima osecaj u sebi da kuva njemu,da je roib kuhinje,da je on stoka koju ona hrani jer se njoj to javilo u lobanji.....znachi ne postoji nijedan racionalan razlog a tako neshto ali eto pukle je neke emocije i ona mora se istrese..pa kome ce nego na svom dragom muzicu puzicu...i onda on il iskulira i kaze ma ok znam ce je prodje il je otera u pm i ode u kafanu....al da jede to mu sigurno nije prijatno.....![]()
...svojoj stoci muzicu puzicuu cemu?Zanimljivo...i ja primetih da su srecno udate one koje nemaju pojma da kuvaju, znaci nesto drugo je presudno
a ovamo nas truju da ljubav preko stomaka ulazi
pitam: Sta vam je presudno?
jednu dve u 3 meseca da ne strciČupate li obrve, i ako da, zašto to radite?
u cemu?
izvinjavam se sto ne pratim tokove sprdnje koga od vas placaju da zapodenete chet?
Čupate li obrve, i ako da, zašto to radite?
a dlake iz nosa, jel štricate?
- - - - - - - - - -
i da li su počele da vam rastu po ušima?

)pitanje je jasno: Sta vam je presudno? Ako nije kuvanje, sta je onda to kod doticne sto vas prelomi?

a dlake iz nosa, jel štricate?
- - - - - - - - - -
i da li su počele da vam rastu po ušima?
- - - - - - - - - -
gubite li kosu, kažu da je to pokazatelj srazmernog skoka potencije?