Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jok, samo vidi za nik, oćel biti kakog seksa, il samo džaba pepeijišem ove sirote forumaljke.

to ću ti reći i bez pogleda, biće. nema ko ovde nije dobio, a da je tražio... :lol:

ma jok..nego jednostavno morash da birash jezik spram sagovrnika da bi te razumeo....nekome su potrebne bojice i papir..nekome jedna rech .:lol:
ebga...ilovacha i ja ne volim al takav je poso....

sad je ovo nešto na moj račun, kako mi treba crtati. :rida:
a ono što si rekao... nisam baš šablon, dosta toga zavisi od druge strane, znači mogu da budem i laka za upotrebu, ali tada me zabole za dotičnog.
sad ovo turi u dosije. :lol:

Nista ono...ljubav moja i tako to :lol:

ma jok. ja i inače ne volim da tepam i generalno to ne radim... izgovarao sam u nekim prilikama srećo, ljubavi, dušo i srce i kad god sam to uradio, osećao sam se neprijatno, jer to jednostavno nije deo mog karaktera. a maco/kuco/pile i ostale užasavajuće varijacije na domaće životinje i slično nikad i neće izaći iz mojih usta.

to je ono kad zena ima osecaj u sebi da kuva njemu,da je roib kuhinje,da je on stoka koju ona hrani jer se njoj to javilo u lobanji.....znachi ne postoji nijedan racionalan razlog a tako neshto ali eto pukle je neke emocije i ona mora se istrese..pa kome ce nego na svom dragom muzicu puzicu...i onda on il iskulira i kaze ma ok znam ce je prodje il je otera u pm i ode u kafanu....al da jede to mu sigurno nije prijatno.....:lol:

:)...svojoj stoci muzicu puzicu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back