Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1. imate li fejsbučki profil i kozumirate li ga redovno, ono tipa stranice, lajkanje, grupe istomišljenika, upoznavanje sa belosveckim pickama sa kojima delite dubokoumne citate , blenete im u profile i ostavljate debilne komentare a yebati ih nikad nećete itd... ili ste konačno shvatili koje je to sranye i sa gnušanjem usmrtili profil (mada ga je nemoguće dokrajčiti sasvim) ?

2. da je moguće duh preseliti u neko drugo telo, ko ili šta biste bili?

3. ko je najmuškarčina svih vremena? osim vas, naravno:lol:

4. koji tip komedije (ili komičara) volite?

5. da li ste član neke političke partije?

6. na koji tip žene (možete odgovoriti i sličicom) podseća vaša trenutna draga (žena, devojka, baba)? ne mora da bude neka naročita sličnost, nego...na koga vama lično ona najviše liči? :)

1. немам
2. никола тесла
3. никола тесла
4. наш, а има их пуно издвојио би бату стојковића
5. да
6. витка плава маторка и личи на себе:D

Nisam inadžija kolko sam znoa biti, ali sam svejedno tvrdoglav i zadrt, ima dana kada mislim da sam najlepši i najzgodniji dasa na svetu i sakrivam se u kuću da me ne bi ženske i muški sa posebnim potrebama otkrili i napastvovali, a ima i onih drugih kada izjutra ne zaboravim da pogledam u ogledalo, i kibic ignorišem pitanja jer ih ona postavlja samo da bi pet minuta kasnija došla da se žali kako na njih ne odgovaramo.

say_my_name=kibic
Da ne tražim od ranije, ona uvek tako postavi pitanja pa posle kmeči kako joj niko ne odgovara, dok se muška publika ne smilostivi na njen vapaj.

kako kenjaš.
čuj vapaj..to se i prvi i drugi put odnosilo na samo jednog forumaša i bilo je napisano kao šala a ne kao iskreni očaj:confused:
ne mogu da verujem da si to ozbiljno shvatio, o bože:roll:

ebemise ko će ignorisati.

Mislim da su preosetljivi. Ni ja se ne secam da je neko ovde ozbiljno "kukao" sto ne odgovaraju.

ma ja sam par puta ciljala na jednog forumaša s kojim nisam više u dobrim odnosima i koji mi ne odgovara:( ali sam pisala u množini.
onda se valjda nekima pričinilo da cvilim, kukam i na kolenima molim da mi se grešnoj i neutešnoj odgovori:roll::lol:
ali neka ima bude...neka, neka:ljutka:..drumovi će poželeti turaka, al turaka nigde biti neće:rotf:

Kad pre postade crni leptir....

Crrrrrni leptiru....
smilie_girl_071.gif

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back