Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko vremena dnevno provodite u teretani/radeci vezbe negde drugde?
Daj bre ovo si nas već pitala, sećam se da sam odgovarao.

Evo, bez problema:

depilirate li neki deo tela?

:mrgreen:
Pa ne baš. Ono, već sam u više navrata pisao da što sam stariji sve više ličim na muvu tipa rastu mi dlake iz ušiju, po leđima i sve gde ne treba, a na glavi ko goluždravi tić.
Trudim se da to dovedem u red, a da i dalje ostanem mačo. Misim da napravim taj neki balans.
Čupkam dlake sa jagodica jer mi inače rastu iz očiju i ono ako bih obrijao obraze imao bih liniju ko da sam upravo iz Pljevalja, znači rispekt Korto Malteze; ponekad kad sam dobre volje počupam između obrva šta se nahvatalo i ako planiram da idem na duže vreme među ljude na plažu uradim depilaciju leđa i ramena. Tu mi je frka jer kad dođem kući moram pomoću dva ogledala da pravim mašinicom prelaz tamo gde mi je depilatorka napravila horizontalnu crtu na dlakavom dupetu.
Da, poseban problem mi prave uši. Misim nisu posebno dlakave, ali se strahovito iznenadim kad vidim da mi neka sa ušne školjke štči kao antena. Odjednom je primetim, kao da je preko noći izrasla, a gledam se u ogledalo svaki dan.
Dakle ipak sam metroseksualac. kad pročitam ono ''pa ne baš'' s početka izgleda smešno. Doduše, trudim se da to zabašurim, mislim ne crtam bradicu nego gledam to izgleda onako nonšalantno i neobavezno zapušteno.

radio sam dok sam bio manji..vise ne:lol:
sklizne peskir pa me ova moja odere:hahaha:ti?

ajooooj :lol:
a tebi to kao slucajno spadne :smeker:

pre par dana sam videla zenu na adi koja je samo presvlacila i menjala - bukvalno! kupace kostime
imala je 5, 6 komada na stolici, udje u vodu okvasi se - ali bukvalno! izadje i presvuce se!
saceka stojeci 5 minuta i ponovi sve to
pa opet i opet..
nista mi nije bilo jasno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back