Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitanje i molim što brži odgovr.
Šta znači ako me muškarac, u prolazu dok se mimoilazimo (iako ima dovoljno mesta) rukom dodirne po struku kao da mi pomogne da prođem. (Inače smo saradnici od skora) meni se on sviđa pa da li to znači i da se ja njemu sviđam. I da- kad god se vidimo smejemo se jedan drugom kao dve budale, bez obzira o čemu pričamo, čak i kada pričamo ozbiljno o poslu. Dakle imam li šanse. Inače poludela sam kada me je dodirnuo a on je to učinio tako nežno da ... više ne znam Pomagajte...

Dok te ne pipne ispod struka jos uvek je neizvesno :hahaha: ....
A kako mi da ti pomognemo :think:, jbg pozovi ti njega da se vidite kad je on vec nesposoban :lol: ...

- - - - - - - - - -

:aha: eeee da
ja sam istrcala onaj tezi deo maratona, sad mi je ostao onaj lepsi
obecala sam sebi da cu svaki moguci trenutak da koristim za akciju koja mi je u tom trentku dostupna
od decembra drzimo dobar tempo..

Obožavam Divku :aha:

Imao sam priliku da provedem neko vreme na brodiću od 45 stopa kojim je lik preplovio ceo Atlantik... upozorio me da mi može biti muka, a ja sam samouvereno odbrusio "ma meni nikad u životu nije bilo muka....".... e sad, dovoljno je da kažem da sam polovinu vremena na brodu proveo presavijen preko palube, povraćajući.... nije ni malo zabavno kada krene vetar i kada brodić krene da se ljuuuuljaaa i ljuuuuljaaa... ne znaš da li ti je gore kad odeš u potpalublje gde ne vidiš vodu, ili kad si na palubi i kad gledaš u one talase koji prete da te polome kao šibicu. Nije romantično, to oću da kažem, to je više za S&M ekipu.

Pa rekoh kad smo kod "ludog" :aha: ... svestan sam ja da je to sve samo ne uživanje, bar ne u onom klasičnom smislu te reči, ali i neka pobeda nad prirodom i sobom takodje može čoveku predstavljati satisfakciju i zadovoljstvo :aha:

Šta znači ako me muškarac, u prolazu dok se mimoilazimo (iako ima dovoljno mesta) rukom dodirne po struku kao da mi pomogne da prođem. (Inače smo saradnici od skora) meni se on sviđa pa da li to znači i da se ja njemu sviđam. I da- kad god se vidimo smejemo se jedan drugom kao dve budale, bez obzira o čemu pričamo, čak i kada pričamo ozbiljno o poslu. Dakle imam li šanse. Inače poludela sam kada me je dodirnuo a on je to učinio tako nežno da ... više ne znam Pomagajte...

Svidjash mu se I jako bi voleo da se intimno druzite ali ne zna shta ce njegova zena o tome da misli pa je malo stidljiv.

taj svaku koja prodje pored njega prihvati na slican nacin..obrati malo paznju na to,
vrlo je moguce da je samo jos jedan ozenjeni napaljeni u braku nezadovoljni satro dzentlmen zeljan kresa sa strane (najbliza i najlaksa varijanta- koleginica s posla)
:cistinaocare:

Svidjash mu se I jako bi voleo da se intimno druzite ali ne zna shta ce njegova zena o tome da misli pa je malo stidljiv.

taj svaku koja prodje pored njega prihvati na slican nacin..obrati malo paznju na to,
vrlo je moguce da je samo jos jedan ozenjeni napaljeni u braku nezadovoljni satro dzentlmen zeljan kresa sa strane (najbliza i najlaksa varijanta- koleginica s posla)
:cistinaocare:

Koji ste bre ljudi nije vas pitala jel ima ženu decu ovo/ono, nego jel može padne snoška ili ne :hahaha: ... ne znam dal zbog vrutjine ili čega al ljudi gube fokus na ono što je bitno ;)

Možda je čovek neki iz prirodnih ili tehničkih nauka i tačno zna gde je ljudskom telu centar masa (a to ti je jelte, abdomen) i da ti siroma ne bi izgubila ravnotežu, on te lepo uhvati u tačku oslonca i spretno manevriše tvojim telom :ok:

Ja bih reko da ako ništa od ovoga nije, ondak je baćo, barem dva meseca u životu treniro rukomet i tačno zna di se vataju druge telesine, ne bi li im maksimalno držo kretnju pod kontrolom :ok:

Bilo kako bilo, čim moje žensko čeljade uhvatim za struk, znam da se pokreće bujica emocija :rumenko:

ili je nesigurno hteo da te opipa ili da pokaze dominaciju u svakom slucaju hotel je pravi izbor

kolko ja vidim ona lize neki samurajski mach
sta tvoja podsvest zeli da nam poruchi tim avatarom a kibicka?

nista specijalno..recimo...malopre, ovaj wakizashi ili katana, gugl kaze da je po svoj prilici ovaj prvi, je bio upotrebljen za secenje svadbene torte. mlada i mladozenja su preskocili neke konvencionalne i tradicionalne obicaje.
..neko simbolicno lizanje najostrijeg hladnog oruzja na svetu kao inicijacija u najopasniji odnos na svetu.
ako mlada ostane bez jezika, opet dobro...jos bolje:lol:

ma nemam pojma dereru, svidZa mi se slicica, podsvest je na standbyu:neutral:

Do druge i po - treće godine se mora prestati sa korišćenjem pelena. Recimo to.
:ok:
Ajde proširi spektar ...
Ako te mrzi da pišeš . ok ....lepo si počeo samo ako možeš da dopuniš odgovor i na ono što ide ili ne ide kasnije sa godinama

ja bih ovo slikovito opisla kao da - pojedini ne serendaju nekontrolisano naokolo
mozda mu to nije bila namera, ali je pogodio pravo u centar!

Ajde proširi spektar ...
Ako te mrzi da pišeš . ok ....lepo si počeo samo ako možeš da dopuniš odgovor i na ono što ide ili ne ide kasnije sa godinama

Recimo da do 35. godine ne priliči kukati, a od 35. godine ne priliči biti momak. Od 40. godine ne priliči kenjjati po deci i govoriti kako je to nekada sve bilo bolje jer u 40. godini čovek treba da je stvorio uslove da toj deci, ili barem njegovoj deci bude bolje i da oni budu bolji ljudi od njega.

Od 65 pa nadalje, ne priliči mu da radi i to u dilu sa svojim direktorom, nego treba da pusti mlade ljude da rade, jer ako do 65. godine nije stekao uslov za penziju, onda je to jedino moguće tolerisati. Sve ostalo je razmetanje.

- - - - - - - - - -

po vama
sve se zasniva na sraniu...
do određenih godina u pelenama a posle na forumu ...
zato i nisam htela da otvorim kao novu temu

Možeš, ali isto će ti broj pravih odgovora biti do tridesetak i to ako imaš sreće...

Čitajući postove nešto što mi je privuklo pažnju.

Šta po vama priliči ili ne priliči određenim godinama.?

Da ne bude zabune neka priča krene od 20 +

U nekim godinama preuzimaš odgovornost za svoje postupke.
Ako je nekog priroda zaebala i mozak zakinuo, ne preživi realne životne stvari koje se očekuju sa 20-30, u 40. će muškarac da živi sa roditeljima, ili žena sa 55 će da se takmiči sa devojkama od 20, barabar sa svojom ćerkom i da se hvali kako se na nju pale mlađi.
Ukratko, znaš šta je to, ponašanje budale :))))
Ono čega se pametan stidi-budala se ponosi jer nije svesna ni svojih godina, a nema dovoljno samopoštovanja ili ugleda i ponaša se nezrelo, kao maloumnik.

Neiživljene budale, to je.

Poslednja izmena:

Ne znam šta njemu znači dodirivanje žena u prolazu. Mnogi ljudi tako vole da "komuniciraju". I žene, takođe.
Evidentno je samo da te je lako naložiti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back