Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa sta znam...ne prilici zeno od 40, 50 da se oblachi ko da ima 20
mada je to nevazno jer vecina zena od 40, 50 u glavi ostane ko da ima 20 :hahaha:

e moj sinko...nemas ti pojma,
da mi je ova pamet a one godine.....ajmeeeee:lol:

a sto se oblacenja tice, ne znam na sta ste konkretno mislili. ja recimo u nekoj svakodnevnoj varijanti mogu bez problema da nosim garderobu mojih cerki, ali...kazem , to je neka neobavezna odeca tipa farmerice, majicice, suknjice, sorcevi...tu smo sve tri po kilazi i visini pa mozemo da menjamo ali..ne bih u takvoj garderobi otisla na posao:roll: ili se u vecernjoj haljinici moje cerke pojavila u klubu..za to naravno, imam prikladnu tetkastu odecu:malav:

a i izlazim samo na tombolu i bingo:D

e moj sinko...nemas ti pojma,
da mi je ova pamet a one godine.....ajmeeeee:lol:

Zavisi koliki je zena bila debil u mladjim danima i kakve je pouke izvukla.Ako je bila bash veliki obichno su pogreshne. jer ljudi se i onako sushtinski ne menjaju.:mrgreen:
A ovo za oblachenje...pa sta znam...uocljivo je dosta za oba pola kad neko ko je prerastao nesto pokushava da prodje ko mladji..onako tragikomichno.Jedared sam video u gradu nekog dedu od 70 I kusur u koznim Dzim Morison pantalonama eto to je recimo extrem. :mrgreen:

Zavisi koliki je zena bila debil u mladjim danima i kakve je pouke izvukla.Ako je bila bash veliki obichno su pogreshne. jer ljudi se i onako sushtinski ne menjaju.:mrgreen:
A ovo za oblachenje...pa sta znam...uocljivo je dosta za oba pola kad neko ko je prerastao nesto pokushava da prodje ko mladji..onako tragikomichno.Jedared sam video u gradu nekog dedu od 70 I kusur u koznim Dzim Morison pantalonama eto to je recimo extrem. :mrgreen:

ne mora biti debilana, vec neko zivotno iskustvo koje te je naucilo necemu. onda mislis, nad nekim stvarima se ne bi toliko sekirao, neke bi probleme kudikamo lakse resio, a neke izazove opustenije prihvatio...i tu i tamo se pokoje budale lakse rastosiljao..ipak mladost nosi sa sobom dozu , pa hajde recimo naivnosti, mada zvuci podcenjivacki ali jeste tako. nezrelost je ujedno i cistoca duse koja onda sve prima nekako bolnije i tragicnije, narocito promasaje i razocarenja.
zato kazem, da mi je ova otupela i na sve vec naviknuta dusa a one godine, mladost i lepota...eeeej....yebo srbiju i krstaricu, dje bi ja sad bila:D

:lol:

ako deda ima telo za taj fazon, zasto da ne?
uostalom, on i jeste negde jim morrison generacija, zasto bi se oblacio kao moj pradeda koji bi danas imao 130 godina i koji je bio savremenik...sta znam, ive andrica :mrgreen:

Poslednja izmena:
ja imam u komsiluku onu baku maratonku koja ima sedamdeset i nesto
nosi starke, poludugu raspustenu kosu, koja jeste seda, al sad ima platinastu nijansu..dzins suknje..
ja nju ne mogu da zamislim u ??? sta je to sto bi ona trebala da nosi zato sto ima sedamdeset i nesto?

meni je kudikamo tragicnije kad vidim dvanaestogodisnju devojcicu obucenu kao "za stajgu".
zrela, starija zena..neka izabere stil koji joj duhu, telu ili afinitetima prija.
cemu osuda nekog "modnog machka" koji bi zapravo sve da uniformise i stavi u neke nidje veze trendi, vake, nake okvire.
bzvz.

Prvo niposto ne sme da se kaci na krstu... Dalje, ne sme da gaji decu.

eh kad bi se jadnici nezadovoljni sopstvenim zivotom pitali :lol:

meni je kudikamo tragicnije kad vidim dvanaestogodisnju devojcicu obucenu kao "za stajgu".
zrela, starija zena..neka izabere stil koji joj duhu, telu ili afinitetima prija.
cemu osuda nekog "modnog machka" koji bi zapravo sve da uniformise i stavi u neke nidje veze trendi, vake, nake okvire.
bzvz.

to je vec stvar kucnog vaspitanja
tuzno je koliko nisu svesne gde to moze da ih odvede

ne mora biti debilana, vec neko zivotno iskustvo koje te je naucilo necemu. onda mislis, nad nekim stvarima se ne bi toliko sekirao, neke bi probleme kudikamo lakse resio, a neke izazove opustenije prihvatio...i tu i tamo se pokoje budale lakse rastosiljao..ipak mladost nosi sa sobom dozu , pa hajde recimo naivnosti, mada zvuci podcenjivacki ali jeste tako. nezrelost je ujedno i cistoca duse koja onda sve prima nekako bolnije i tragicnije, narocito promasaje i razocarenja.
zato kazem, da mi je ova otupela i na sve vec naviknuta dusa a one godine, mladost i lepota...eeeej....yebo srbiju i krstaricu, dje bi ja sad bila:D

:lol:

ako deda ima telo za taj fazon, zasto da ne?
uostalom, on i jeste negde jim morrison generacija, zasto bi se oblacio kao moj pradeda koji bi danas imao 130 godina i koji je bio savremenik...sta znam, ive andrica :mrgreen:

Eto al neke zene nikada ne nauche, samo malo promene plochu, to sam hteo da kazem.
Meni nema nishta jednije od tih matoraca koji izigravaju tinejdzere.Tragichno vishe nego komichno.Ko recimo stounsi ili razne te grupe iskopina.Missim dedisha neki da peva o ljubavi vacaerenju pozudi statijaznam...to je za mlade.Idi bre chuvaj unuka Marka.

javi kad baba obuche minic
to je tako kul

babe koje se citav zivot aktivno bave sportom obicno u nekoj dnevnoj varijanti zadrze taj sportski stil oblacenja...moja omiljena bakica, svaki dan nasipom pored reke seta svoju pudlicu obucena u biciklisticke, majicu bez rukava i kacketic na glavi...bakica je nekad bila rukometasica..bemliga, u nemackoj ligi, tako nesto..i da znas, uopste nije neprijatan prizor. ona je takva da njoj to savrseno pristaje, cak i ta pudlica:D

babe koje se citav zivot aktivno bave sportom obicno u nekoj dnevnoj varijanti zadrze taj sportski stil oblacenja...moja omiljena bakica, svaki dan nasipom pored reke seta svoju pudlicu obucena u biciklisticke, majicu bez rukava i kacketic na glavi...bakica je nekad bila rukometasica..bemliga, u nemackoj ligi, tako nesto..i da znas, uopste nije neprijatan prizor. ona je takva da njoj to savrseno pristaje, cak i ta pudlica:D

lepo je to za podizanje samopouzdanja ali baba je baba a deda je deda

Eto al neke zene nikada ne nauche, samo malo promene plochu, to sam hteo da kazem.
Meni nema nishta jednije od tih matoraca koji izigravaju tinejdzere.Tragichno vishe nego komichno.Ko recimo stounsi ili razne te grupe iskopina.Missim dedisha neki da peva o ljubavi vacaerenju pozudi statijaznam...to je za mlade.Idi bre chuvaj unuka Marka.

onda smo ipak mislili na nesto sasvim drugo.
slazem se da se neke stvari definitivno, ne prevazidju a ono makar prerastu godinama...ipak...znas kako za mnoge stare ljude kazu da su "podetinjili"..sta mislis zasto?
mi smo jos daleko..dobro, ja blize nego ti:D ali starost je tako blizak susret sa smrcu, prirodan a opet nekako tuzan i neminovan i onda, cemu inhibicije?
zasto se ne ponasati u skladu sa zeljama a ne sa godinama, statusom, bla bla...covek se u toku radno sposobnih godina trudi da ocuva taj neki nivo koji zavredjuje postovanje zajednice, okoline, porodice itd...ali kada dospe u pozne godine, kada mu onaj sa kosom vec kuca na vrata...f.uck...daj bre zalepi zubnu protezu koregom, drmni dve tri vijagre i nek ide zivot....pa makar i bukvalno!:mrgreen:

onda smo ipak mislili na nesto sasvim drugo.
slazem se da se neke stvari definitivno, ne prevazidju a ono makar prerastu godinama...ipak...znas kako za mnoge stare ljude kazu da su "podetinjili"..sta mislis zasto?
mi smo jos daleko..dobro, ja blize nego ti:D ali starost je tako blizak susret sa smrcu, prirodan a opet nekako tuzan i neminovan i onda, cemu inhibicije?
zasto se ne ponasati u skladu sa zeljama a ne sa godinama, statusom, bla bla...covek se u toku radno sposobnih godina trudi da ocuva taj neki nivo koji zavredjuje postovanje zajednice, okoline, porodice itd...ali kada dospe u pozne godine, kada muonaj sa kosom vec kuca na vrata...f.uck...daj bre zalepi zubnu protezu koregom, drmni dve tri vijagre i nek ide zivot....pa makar i bukvalno!:mrgreen:

eh mozda ali ja nisam takav tip
ne zelim da budem jedan od onih na koje pokazuju s podsmehom ili zgrazavanjem iza ledja
ne prilichi mi suvishe sam ozbiljne prirode

eh mozda ali ja nisam takav tip
ne zelim da budem jedan od onih na koje pokazuju s podsmehom ili zgrazavanjem iza ledja
ne prilichi mi suvishe sam ozbiljne prirode

dereru...zar je tebi bitno sta drugi misle i govore iza ledja?
sve i da si najozbiljniji meni ne delujes kao neko ko mari za tudje misljenje, a narocito misljenje shabanske sredine u kojoj zivimo.

sad sam se setila filma koji nekako bas na lep nacin pokazuje tu poslednju, pomalo blesavu staracku "detinjariju" ali sa puno topline i ljubavi...starost ne mora da bude tako "ozbiljna i sumorna"...

:)

vidi, sa godinama ljudi oslobadaju svoj um i oslobadjaju se stega koje im drugi namecu
i tad ih bas zabole sta prica neko o necemu sto njima prija
svoji su, nisu duzni nikome da polazu racune..

pa I ja sam svoj
meni ne prija da izigravam matoru budalu
takav sam sada, takav sam bio I kao mladji a takav cu biti I ko pravi deda
missim....zena koja s 5,6 banki pozira ko neka tinejdzerka na fejsu meni je to nezrelo

- - - - - - - - - -

dereru...zar je tebi bitno sta drugi misle i govore iza ledja?
sve i da si najozbiljniji meni ne delujes kao neko ko mari za tudje misljenje, a narocito misljenje shabanske sredine u kojoj zivimo.

sad sam se setila filma koji nekako bas na lep nacin pokazuje tu poslednju, pomalo blesavu staracku "detinjariju" ali sa puno topline i ljubavi...starost ne mora da bude tako "ozbiljna i sumorna"...

:)

nije mi bitno ali delio bi njihovo mishljenje

pa I ja sam svoj
meni ne prija da izigravam matoru budalu
takav sam sada, takav sam bio I kao mladji a takav cu biti I ko pravi deda
missim....zena koja s 5,6 banki pozira ko neka tinejdzerka na fejsu meni je to nezrelo

- - - - - - - - - -
nije mi bitno ali delio bi njihovo mishljenje

pa vidi, ako je nekome takav stil zivota da zbog aktivnosti koje ima i posla koji radi uvek ima i fotoaparat pored sebe, ne vidim problem da ima fotke kojima zabelezi odredjene momente
ako su to fotke sa letovanja, sasvim mi je u redu da ih ne krije

isto kao sto mi je sasvim u redu da neko ciljano obuce cipkasti ves i odradi fotosesn ukoliko ga to ispunjava i cini srecnim
da li nekoga time ugrozava?
jel nekome time nesto uskracuje?
jel nekoga time obmanjuje?
jel zakonski i moralno na bilo koji nacin krsi propisana pravila?
pa gde je onda problem? u skucenosti tvojih shvatanja? u tvojoj ogranicenoj percepciji?
ajde ti mi to kazi..

pa vidi, ako je nekome takav stil zivota da zbog aktivnosti koje ima i posla koji radi uvek ima i fotoaparat pored sebe, ne vidim problem da ima fotke kojima zabelezi odredjene momente
ako su to fotke sa letovanja, sasvim mi je u redu da ih ne krije

isto kao sto mi je sasvim u redu da neko ciljano obuce cipkasti ves i odradi fotosesn ukoliko ga to ispunjava i cini srecnim
da li nekoga time ugrozava?
jel nekome time nesto uskracuje?
jel nekoga time obmanjuje?
jel zakonski i moralno na bilo koji nacin krsi propisana pravila?
pa gde je onda problem? u skucenosti tvojih shvatanja? u tvojoj ogranicenoj percepciji?
ajde ti mi to kazi..

ne znam sta si se ti nasla prozvana a nisam govorio uopshte o tome
bahs mene briga kako ce ko da zivi I prezentuje se al po meni neke stvari ne mogu na silu da se promene
bilo takvo pitanje na temi ja odgovorio
svako zivotno doba ima svoje specifichnosti I ne, to ne znachi da sa 70 trebash shtap dzemper deda ili baba zakopchana do grla ali isto tako meni je blam da neko u tim godinama fura fazon ko da je maltene tinejdzer
recimo madona koja izgleda ko tranvestit a imas gomilu likova zena koje kazu ili misle wau bash je super I ja bi tako

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back