Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znate li da igrate kolo?
makar osnovne korake?
O znamo :per: :D

Imate li običaj da na nekoj proslavi pozovete neku damu na ples ( svadba, proslava u firmi....)?

Na koji način to činite - priđete onako javno i upitate : ,,Da li ste za ples?", ili se sve desi nekako spontano?
Da, ali zavisi, uglavnom se ljubazno ponudim, mada ume i dama da se ponudi, ali i da bude veoma spontano ...
danseletango.gif
:lol:

U slucaju braka, i posle razvoda, da li bi ste se borili za starateljstvo nad decom?
U slučaju braka (čudan izbor i sklop reči), svojski bih se trudio i davao bih sve od sebe (i još toliko) da ni jedno od nas dvoje ni ne pomisli na razvod !! Međutim, ljudi su različiti, menjaju se, svašta je ponekad moguće, pa i razvod !! U tom slučaju, dogovarao bih se sa bivšom saputnicom oko pronalaženja najboljeg i najbezbolnijeg načina starateljstva, jer, kakvi god bili i šta god osećali jedno prema drugom, preko svega toga mora da se pređe, jer deca su najvažnija !! A ona su zdrava, srećna i normalna, onoliko koliko su im i porodice zdrave, srećne i normalne !!

Dakle, bio bih spreman nadljudski da se borim za decu, ukoliko bih kod majke primetio nedovoljno Ljubavi, Želje, Strpljenja i Pažnje prema prema deci, ali bih isto tako bio spreman da popustim u suprotnoj situaciji !! Drugim rečima, i pored svim mogućih i nemogućih iskušenja, trudio bih se da ta deca uvek imaju i Oca i Majku, u onom suštinskom i pravom smislu tih reči !! ...

Poslednja izmena:
ево вам пар универзалних одоговора :hahaha:

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%"][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%"][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%"]

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%"]"NISAM VEROVAO DA SAM OSTARIO DOK MI DEVOJKA U TRGOVINI, KAD SAM ZATRAŽIO GUMICE NIJE PRUŽILA GUMICE ZA TEGLE SA ZIMNICOM!"

"POSLE RAZVODA VRATIO SAM SE ŽENI. NAMA ČAK NI RAZVOD NIJE USPEO!"

"DA JE BILA SEKS BOMBA SHVATIO JE TEK KADA MU JE RAZNELA IMOVINU!"

"MORA DA SAM GREŠKOM UPISAN U BIRAČKI SPISAK!

PA, JA NI U KUĆI NEMAM PRAVO GLASA!"

"OŽENIO SAM SE IZ ČISTE RADOZNALOSTI.

ZANIMALO ME DA LI IMA ŽIVOTA PRE SMRTI!"

"U OČIMA MOJE MAJKE JA SAM NAJLEPŠI ČOVEK NA SVETU.

ŠTETA ŠTO DEVOJKE NEMAJU MAMINU DIOPTRIJU!"

"PRVO NEMAŠ S KIM, ZATIM NEMAŠ GDE, ONDA NEMAŠ KAD

I NA KRAJU NEMAŠ ČIME!"

"NAJOPASNIJA HRANA JE TORTA. I TO SVADBENA!"

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Poslednja izmena:
imam neki paketich kozmetike za kupanje znaci sapun i neke mazalice onako finije
e sad da li da to koristim meni je to ok ali ne zelim da se navucem pa da krenem da kupujem i da izgubim glavu
da li da prosledim dalje ili ipak da otvorim i koristim. mada obicno te mazalice i ne iskoristim
to sam dobila na poklon
da li moze da se zavrsi na ovome. mada ako ti ne treba sta ce ti i to.

Gledam neke teme i nađem post forumaša koji glasi :

Mene interesuje mišljenje i drugih forumaša.
Da li prihvatate sastanke sa ženskim osobama radi prijateljstva ?
Ili se sve svodi da -ako vam se dopadne- prijateljstvo bacate u zaborav.
Da. Najčešće tako i jeste.
Obično mi kažu "Ti si divan, želela bih da budemo samo prijatelji" :rida:

:lol:

sacu ti kazem : ))

kaze moringa http://www.treesforlife.org/our-work/our-initiatives/moringa/the-moringa-tree

neki cvetic malo jace mirishe mozda ko jasmin
onda bi moglo da bude lepo volim te prirodne mirise bilja

ne razmisljam sta bi moglo da ispadne ali prijateljstvo uopsteno ne ocekujem..ne samo od zenskih osoba nego mislim da ih je tesko steci i da to treba puno vremena posvetiti i to obe strane..a to je danas tesko vecina vec ima prijatelje odavno..uzivo se podrazumeva da ce biti samo start ka necemu a preko neta je bilo slucajeva da smo zanimljivi sagovornici pa bi mozda proveli kvalitetno vreme uz pice..tu retko padne muvanje ako se tako skapiramo i ako nema unapred price o dopadanju

Ako mi se ne svidja, mogu da budem prijatelj sa njom, ali je moje iskustvo da posle nekog vremena takvog prijateljstva ona mene spopada. U principu prihvatam takva porijateljstva, ali su ona orocena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back