Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Omiljeni ljubavni film?

Кад је Хари срео Сали.

Немој та интелектуална. А домаћи љубавни. Скоро су давали Уну. Можда Нешто између.
Мада није само о љубави. И Штефица Цвек у раљама живота. Ја мислим да ми ни немамо баш нешто тих љубвних мелодрама. Љ. случај службенице ПТТ-а.

Zaljubite se u ženu koja je nedavno raskinula sa dečkom. Sve krene fino, provedete mesec dana zajedno, vi zbog posla odsustvujete dva meseca, a kada se vratite ona je ponovo sa bivšim, iako ga navodno više ne voli. Kaže da su im životi toliko isprepletani da je teško tek tako otići, imaju zajednički stan i taj bivši radi sa njenim ocem. Ona vas stalno zove i želi da se viđa sa vama, piše vam deset porukica dnevno, kada se viđate ljubi se sa vama ali ništa više od toga. Da li možete da zamislite okolosti, ili scenario, u kojima biste pristali na viđanje sa ovom ženom? Ako možete, koliko biste mogli da čekate na njenu 'odluku'? Ah, da: imate 45 godina, zaljubljeni ste u nju, i želite da imate decu.

Zaljubite se u ženu koja je nedavno raskinula sa dečkom. Sve krene fino, provedete mesec dana zajedno, vi zbog posla odsustvujete dva meseca, a kada se vratite ona je ponovo sa bivšim, iako ga navodno više ne voli. Kaže da su im životi toliko isprepletani da je teško tek tako otići, imaju zajednički stan i taj bivši radi sa njenim ocem. Ona vas stalno zove i želi da se viđa sa vama, piše vam deset porukica dnevno, kada se viđate ljubi se sa vama ali ništa više od toga. Da li možete da zamislite okolosti, ili scenario, u kojima biste pristali na viđanje sa ovom ženom? Ako možete, koliko biste mogli da čekate na njenu 'odluku'? Ah, da: imate 45 godina, zaljubljeni ste u nju, i želite da imate decu.

Ja posle ovakve disertacije ne bih znao sta bih hteo :D Znaci vec si sve rekla sta bi ON hteo :D Priznaj sad o kome je rec? Koga znas sa tim problemom? Jesi li ti mozda ta iz ove price?! :D

Inace da sam to ja, i da posle dva meseca je zateknem sa starim deckom koga vise ne voli ili sta vec, a dao sam joj u pocetku svoje poverenje pa dobro bi razmislio da li da se smilujem pa da je hebem kad mi se nesto hebe, a pri tom me juri kao mutava. A kad bi mi dosadila u jednom momentu istresao bih je kao slinu iz nosa...

I da, nemam 45 godina, zaljubljen sam u drugu i sa tom iz ove price ne zelim decu :lol:

..ако сам заљубљен, онда бих се испримао најстрашније. То што живи са тим ликом мени би представљало нешто што би ме одбило, могла би да ме мота (јер сам заљубљен), али бих ту чињеницу заједничког живота рационализовао. Како, љуби се и ништа више од тога, сад сам приметио тај детаљ. Па, не може то тако. Израционализовао бих 2 минута тих 2-3 месеца и ништа, избрисао гумуцом.

@Maul
Nisam ja iz te priče, to je priča jednog mog druga koji mi se poverio jer ortaci više neće da slušaju o toj ženi i njemu, svi su ga oterali u p.m. Sviđa mi se momenat sa slinom : )

@Razvigor
Da, i ja sam pratila priču do momenta u kom sam saznala da tu nema seksa, onda sam se naljutila najstrašnije.

Hvala vam na odgovorima - drug mi se poveravao do 4 ujutru, na kraju sam se predala i vozila se sa njim na njegovom tripu, ali uopšte se ne čudim što više niko neće da ga sluša, i da mu ja nisam poslednje preostalo rame za plakanje, i ja bih ga oterala u p.m. A i tu ženu bih našla i išamarala - priča traje više od pola godine.

Poslednja izmena:
@Maul
Nisam ja iz te priče, to je priča jednog mog druga koji mi se poverio jer ortaci više neće da slušaju o toj ženi i njemu, svi su ga oterali u p.m. Sviđa mi se momenat sa slinom : )

@Razvigor
Da, i ja sam pratila priču do momenta u kom sam saznala da tu nema seksa, onda sam se naljutila najstrašnije.

Hvala vam na odgovorima - drug mi se poveravao do 4 ujutru, na kraju sam se predala i vozila se sa njim na njegovom tripu, ali uopšte se ne čudim što više niko neće da ga sluša, i da mu ja nisam poslednje preostalo rame za plakanje, i ja bih ga oterala u p.m. A i tu ženu bih našla i išamarala - priča traje više od pola godine.

Kad sa 45 godina nije naucio onda nece nikada... Neka mu je gospod bog u pomoci i svi svetci sa njim :D

I s obzirom da je takva situacija kakva kazes da jeste ta prica ce trajati jos sigurno pola godine i to na njegovu stetu... Reci moronu svaki kontakt sa njom ako moze da svede da je zove samo da je karra ili da je potpuno ignorise...

Jbga...

Kad sa 45 godina nije naucio onda nece nikada... Neka mu je gospod bog u pomoci i svi svetci sa njim :D

I s obzirom da je takva situacija kakva kazes da jeste ta prica ce trajati jos sigurno pola godine i to na njegovu stetu... Reci moronu svaki kontakt sa njom ako moze da svede da je zove samo da je karra ili da je potpuno ignorise...

Jbga...

Tačno to su mu svi drugari i rekli Kako do sada nisi shvatio?
Sve sam mu rekla, al' šta vredi...
(Ma da je bar **** ne bi bilo toliko strašno...)

Tačno to su mu svi drugari i rekli Kako do sada nisi shvatio?
Sve sam mu rekla, al' šta vredi...
(Ma da je bar **** ne bi bilo toliko strašno...)

Shvatio sam od samog starta da je on moron, a ona kuchka. Nego koliko ona ima godina?! Kako je nije hebao grom ga gadj'o! :lol: Jb.te kad ima 45 god, a verujem i ona ima blizu 40 a nisu se "pipnuli" onda nemam reci...

Shvatio sam od samog starta da je on moron, a ona kuchka. Nego koliko ona ima godina?! Kako je nije hebao grom ga gadj'o! :lol: Jb.te kad ima 45 god, a verujem i ona ima blizu 40 a nisu se "pipnuli" onda nemam reci...

I ja sam zanemela. Pa, bilo je seksa u onih mesec dana kad su se smuvali, a posle (kad je ona ponovo počela da živi sa bivšim) niks. Ona ima 32 godine. Meni je palo na pamet i da moj drug u stvari ni ne voli žene, samo možda ne zna.

I ja sam zanemela. Pa, bilo je seksa u onih mesec dana kad su se smuvali, a posle (kad je ona ponovo počela da živi sa bivšim) niks. Ona ima 32 godine. Meni je palo na pamet i da moj drug u stvari ni ne voli žene, samo možda ne zna.

Lose ti je palo na pamet. Voli on zene ali on ne zna sa njima i ne moze bez njih :D

Nego ipak ju je iskarrao. Pa dobro, sad treba da ga boli kita i da ignorise. Mada...mozda je nije dobro karrao?! Pa je zato otrcala nazad starom blavoru :lol:

Tu postoje ciljevi, i to vise ciljeva. Nije u pitanju svrha.

Orudje je prepoznato, meta isto, ...cilj ? cilj ?... e to je pitanje ? ... za стрплјивог detektiva u tim slozenim ТРЋ - ПРЋ odnosima

ne bih nikad bio drugi narocito ulazio u nerasciscene odnose

Nadam se da će taj "bivši" uskoro saznati za postojanje tog tvog "mučenika" druga - pa da se ta agonija konačno reši... :aha:
Strašno :sad2:

Ne volim ljude koji vole da sede na više stolica :ljutko:

ne bih nikad bio drugi narocito ulazio u nerasciscene odnose
Ni ja. Ali eto čoveku može svašta da se desi.

nece da umre ako ne ebe nego pre ako je sam na svetu
Ali on niti ebe niti ima društvo, tj. i jeste sam na svetu. Malo se ljubi sa njom pa onda ide kući sam, a nju čeka dečko kod kuće.
Nadam se da će taj "bivši" uskoro saznati za postojanje tog tvog "mučenika" druga - pa da se ta agonija konačno reši... :aha:
Strašno :sad2:Ne volim ljude koji vole da sede na više stolica :ljutko:
Sledeće nedelje ću upoznati tu ženu. Naravno da moram da ćutim, nije moja stvar, ali kako bih je ispreslišala....

Uvek treba biti iskren prvo prema sebi, pa onda prema drugima. Oni to definitivno nisu.

Ni ja. Ali eto čoveku može svašta da se desi.

Ali on niti ebe niti ima društvo, tj. i jeste sam na svetu. Malo se ljubi sa njom pa onda ide kući sam, a nju čeka dečko kod kuće.

Sledeće nedelje ću upoznati tu ženu. Naravno da moram da ćutim, nije moja stvar, ali kako bih je ispreslišala....

ipak je preslisaj ...

Ona pravi njemu ekspres lonac, ...i on moze lako da pukne,.... ako prsne moze biti povredjenih !

ccc.ccc...cc ... :rtfm:

Класичан бескичмењак који нема муда (тестисе, како год) да пресече нешто, и свиђа му се када га третирају као го*но.. Прво не треба ни бити са неком која је тек раскинула, зато што вуче репове, зато што ни сама не зна на чему је сад, што има неке трипове, што ће ти се светити за нешто што је урадио прошли, зато што ћеш бити део слике прошлог, а то зна да буде доста је*ено, па пола људи и не дочека да то прође, и ја их потпуно разумем..

Ти си урадила своје, рекла си том другу да је слепац, а њему се свиђа да буде слепац, и више не би требала ништа да радиш, ти си своје урадила, рекла си му, он и даље тера, и то је то, неко мора да буде и слепац, само што смета када је то неко нама драг, типа ортак или тако нешто, али то је једноставно тај баланс свемира како га ја зовем, свет је такав, увек ће бити и добрих, и лоших, и лопова и поштених, и паметних и глупих, и то тако и треба да буде, то је свет, то је живот.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back