Прво, није џабе сам, и ја сам сам и знам и разлог томе, и нисам депресиван јер сам ја тако бирао, значи није он сам зато што се свемир наврзао на њега, свако зашто има своје зато, друго он је вероватно био неки лелемуд, па онда упао у године, па се сетио да би требало и породицу да има, па сад стигло са свих страна, за шта је опет само он крив и нико други, то ти је оно кад те реалност опали па ти се не живи, и није ми их жао, значи да је он на време ишао за правим стварима, не би ни морао са 45 да јури за неком млађом, и да трпи њена сра*а, има на форуму један који је паламудио до 63, па сад дође овде, лаже за године, прави се неки светски човек, јури клинке од по 21 (за њега клинке, то је моје годиште), лаже, маже, фолира, киван је на цео свет.. Па мићко, нико му није крив за то.. Сада само једе го*на која је раније избацио.. (извињавам се на мало "тврђем" речнику)
Опет кажем, постоје људи који су просто наивни, глупи, они за цео свој живот само упадају у проблеме, увек им треба нека мама или неки тата да их води правим путем, то су деца која никад нису одрасла, и троше нормалним људима неопходне ресурсе за опстанак на земљи, а ја заиста не могу да се бавим њима, моје је да опоменем, ако видим да он и даље фура тако, па пријатно брате, сам си бирао..
Једном сам изгинуо објашњавајући ортаку да га је девојка свезала, да му ортаци окрећу леђа, да га вози као будалу, да не види никог осим ње, да ће му пакао направити, он ми је рекао свашта на то, само сам се окренуо и отишао, сад он живи пакао, а мене баш боли ку*ац.. Он не иде нигде ако она то не дозволи и не аминује, а ја се само смејем на то..