Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"nista" , na sta godhoces da se odnosi jednostavno "ne postoji" - kvazipojam.
, jer i ovim razgovorom Ti i Ja smo Nesto mislili, doneli stavove /mere i uradili (bar nakucali slovca) ... itd...i sl.

Ok! Evo npr.: nije njen broj bitan kao cifra kao skor u nekoj igrici, vec sta taj broj govori u kontekstu:

Zuljao bi me veci broj partnera kod one koja je imala manji drustveni zivot u siromasnijoj drustvenoj sredini. (zasto su Z ispraznile Srpska sela ?) Sta bi bilo sa njom ako je dovedem u drustvenu sredinu gde sve vri od dogadjanja i kontakata sa nepoznatima...?
Dalje, zuljalo bi me da odem u mnogo intenzivniju i zivlju drustvenu sredinu ako bi moja partnerka bila sa mnogo vecim mogucnostima i prozivljenim iskustvom ...

Po meni treba proceniti temperament Z, njena osecanja (njenu nestabilnost), potom izanalizirati drustveni kontekst i njene mogucnosti u kom je imala (npr. 4 ili 44) partnera

Eto, toliko...
Aj' , pozdrav ;)
Ja i moje Jastvo

sad si i mene zainteresovao sa onim sto si napisao..
promiskuitet je promiskuitet - i kad si u selu i kad si u metropoli..
ako neko zivi promiskuitetno, bice takav i na poselu gde se okuplja svega desetak ljudi iz tog sela..
u tom slucaju, neko moze da bude promiskuitetan i sa trojicom muskaraca u svom zivotu..
kao sto je neko sa 33ojicom u metropoli..

u oba slucaja su u pitanju promiskuitetne osobe koje nisu bas primeri za adekvatne partnere na duze staze ukoliko je kriterijum bitan za izbor - a koliko si ih imala do sad.

muskarci, evo jednog pitanja: kako biste reagovali kada biste saznali da devojka s kojom ste zapoceli neku ozbiljniju vezu i koja vam se bas dopala, je imala vise muskaraca u svom zivotu nego vi zena? jel bi vam to bilo potpuno nevazno ili biste se malo zamislili?

Prosečna žena najčešće ima više seksualni partnera od prosečnog muškarca. Sa razmišljanjem, ili bez razmišljanja, muškarci to , najčešće, prihvataju.
Ako te nekad neko bude pitao za tvoju cifru, slobodno mu reci istinu, bez obzira šta ti o tome misliš.

Prosečna žena najčešće ima više seksualni partnera od prosečnog muškarca. Sa razmišljanjem, ili bez razmišljanja, muškarci to , najčešće, prihvataju.
Ako te nekad neko bude pitao za tvoju cifru, slobodno mu reci istinu, bez obzira šta ti o tome misliš.

Matematički nema!
Razmisli brojčano koliko Ž je sa M. toliko je M. sa Ž.
(da ne računamo one male brojeve 2M i 1Ž i obrnuto)

to je matematika veikih Br. i to je tako kako jeste, medjutim unutrašnji utisak je drugačiji kod oba pola.
prosečna mlada Ž. ima više partnera u mladosti, u odnosu na prosečnog M. iste generacije.
, ali posle se to okrene kada M. u srednjoj dobi se situira, a mladje Ž."vole" starije.

To je samo indikovani obostrani principi koji izbijaju kroz cca ~10 god. fazno pomaknuti sukob i nezadovoljstvo.
(ipak oba pola kad tad frustracijom nabijaju jedni drugom svoju bolest)

Nayalost ovaj fazni princip je i formirao civilizaciju i ona je takva kakva jeste , a mismo u njoj sudbinski zacementirani

"nista" , na sta godhoces da se odnosi jednostavno "ne postoji" - kvazipojam.
, jer i ovim razgovorom Ti i Ja smo Nesto mislili, doneli stavove /mere i uradili (bar nakucali slovca) ... itd...i sl.

Ok! Evo npr.: nije njen broj bitan kao cifra kao skor u nekoj igrici, vec sta taj broj govori u kontekstu:

Zuljao bi me veci broj partnera kod one koja je imala manji drustveni zivot u siromasnijoj drustvenoj sredini. (zasto su Z ispraznile Srpska sela ?) Sta bi bilo sa njom ako je dovedem u drustvenu sredinu gde sve vri od dogadjanja i kontakata sa nepoznatima...?
Dalje, zuljalo bi me da odem u mnogo intenzivniju i zivlju drustvenu sredinu ako bi moja partnerka bila sa mnogo vecim mogucnostima i prozivljenim iskustvom ...

Po meni treba proceniti temperament Z, njena osecanja (njenu nestabilnost), potom izanalizirati drustveni kontekst i njene mogucnosti u kom je imala (npr. 4 ili 44) partnera

Eto, toliko...
Aj' , pozdrav ;)
Ja i moje Jastvo

ok, to mi je vec jasnije, ali zar ne mislis da je opasnost upravo tim veca kod nekoga ko je neizivljen i neiskusan u z/m odnosima a dovedes ga u sredinu koja vri? neko ko poznaje zivot i njegove zamke bolje ce se malo teze opeci cini mi se.
iskvarenost bogate mi je isto diskutabilna, mada, mozda je drugacije doduse sa muskarcima - najbogatiji / najuspesniji ljudi sa kojima sam bila su bili i elitisti, samim tim nisu isli iz kreveta u krevet, nije im bilo ni potrebno ni zanimljivo.
pozz za vase jastvo, sir :lol: i hvala na crtanju

Matematički nema!
Razmisli brojčano koliko Ž je sa M. toliko je M. sa Ž.
(da ne računamo one male brojeve 2M i 1Ž i obrnuto)

to je matematika veikih Br. i to je tako kako jeste, medjutim unutrašnji utisak je drugačiji kod oba pola.
prosečna mlada Ž. ima više partnera u mladosti, u odnosu na prosečnog M. iste generacije.
, ali posle se to okrene kada M. u srednjoj dobi se situira, a mladje Ž."vole" starije.

To je samo indikovani obostrani principi koji izbijaju kroz cca ~10 god. fazno pomaknuti sukob i nezadovoljstvo.
(ipak oba pola kad tad frustracijom nabijaju jedni drugom svoju bolest)

Nayalost ovaj fazni princip je i formirao civilizaciju i ona je takva kakva jeste , a mismo u njoj sudbinski zacementirani

Pusti matematiku.
Prosečna žena uvek ima više muškaraca nego što prosečan muškarac ima žena.
Uporedi sebe i Zdravka Čolića.

Pusti matematiku.
Prosečna žena uvek ima više muškaraca nego što prosečan muškarac ima žena.
Uporedi sebe i Zdravka Čolića.

pa ako te to potresa postani natprosecan muskarac e sad ako je to nemoguce... uhvatis neku pre nego sto stigne do proseka, stani ispred fkaulteta nekog
ili skole. ali onda znas da si usputna stanica
ok nije lako biti musko a zenama je lako one obuku suknju i sve znaju i kresu se

pa ako te to potresa postani natprosecan muskarac e sad ako je to nemoguce... uhvatis neku pre nego sto stigne do proseka, stani ispred fkaulteta nekog
ili skole. ali onda znas da si usputna stanica
ok nije lako biti musko a zenama je lako one obuku suknju i sve znaju i kresu se

ako te potresa, potrudi se, valjda možeš postati prosečna žena.

svidja mi se jedan lik, upoznala sam ga ali nismo u kontaktu i tako to, drugari smo na fb :rumenko: ne znam kako da mu pridjem s obzriom da on nije nesto narocito komunikativan koliko mi se cini, a ja smotana ko sajla , pa me zanima, kako biste voleli da vam devojka pridje , na koji nacin sta da kaze (preko fb-a) :D ?
direktno daj broj telefona dosta si se femko:lol:

haha pa dobro i da imam njegov broj sta da mu kazem kad ga nazovem ? georgi ti mi trebas, moras da mi pomognes :)

pa tako reci:mrgreen:uzasna mi je sama pomisao preko fba al kad je vec ta opcija onda mora brzo da se dela jer je ocigledna konkurencija..nema druge nego samo konkretno ono sto te zanima to i pitas bez blama..nema vise okolo pa kao polako cemo lako..narocito sto nemas sta izgubiti jer nemate nista..ako kalkulises nema tu leba..preuzmi lepo stvar u svoje ruke pa kud puklo da puklo..kad i gde pice i cao oce nece

pa tako reci:mrgreen:uzasna mi je sama pomisao preko fba al kad je vec ta opcija onda mora brzo da se dela jer je ocigledna konkurencija..nema druge nego samo konkretno ono sto te zanima to i pitas bez blama..nema vise okolo pa kao polako cemo lako..narocito sto nemas sta izgubiti jer nemate nista..ako kalkulises nema tu leba..preuzmi lepo stvar u svoje ruke pa kud puklo da puklo..kad i gde pice i cao oce nece

ma jednom sam tako nekom liku poslala poruku bas taj fazon lik me iskulirao, sad kad ga vidim ocu da propadnem u zemlju, sta i ako me ovaj iskulira :( a ovaj je inace onako kao malo stidljiviji

svidja mi se jedan lik, upoznala sam ga ali nismo u kontaktu i tako to, drugari smo na fb :rumenko: ne znam kako da mu pridjem s obzriom da on nije nesto narocito komunikativan koliko mi se cini, a ja smotana ko sajla , pa me zanima, kako biste voleli da vam devojka pridje , na koji nacin sta da kaze (preko fb-a) :D ?

Teško pitanje.
Za početak, pitaj ga sve ono što bi želela da znaš o njemu, sve ono što ti prolazi kroz glavu dok o njemu razmišljaš. Tako sklapaj sliku. Tvoje zapitkivanje će njemu pokazati da si zainteresovana, a ako uzvrati sa pitanjima o tebi, i ako vam krene komunikacija, on će predložiti da izađete, ili ćeš to ti uraditi. Kad izađete, opet nastavite normalnu komunikaciju, ali ti pokažeš susretljivost, da ti ništa nije teško i da bi rado provodila vreme s njim, i on je tvoj.
Ako te neće, onda i nema te priče koja bi ga privukla.
Ako ti hoćeš bilo šta, makar to bio i neobavezan sex, to možeš imati od njega. Predložiš susret i kažeš mu da reguliše za prenoćište. Ostalo prepusti njegovoj mašti.
A

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back