dive
Legenda
- Poruka
- 61.252
"nista" , na sta godhoces da se odnosi jednostavno "ne postoji" - kvazipojam.
, jer i ovim razgovorom Ti i Ja smo Nesto mislili, doneli stavove /mere i uradili (bar nakucali slovca) ... itd...i sl.
Ok! Evo npr.: nije njen broj bitan kao cifra kao skor u nekoj igrici, vec sta taj broj govori u kontekstu:
Zuljao bi me veci broj partnera kod one koja je imala manji drustveni zivot u siromasnijoj drustvenoj sredini. (zasto su Z ispraznile Srpska sela ?) Sta bi bilo sa njom ako je dovedem u drustvenu sredinu gde sve vri od dogadjanja i kontakata sa nepoznatima...?
Dalje, zuljalo bi me da odem u mnogo intenzivniju i zivlju drustvenu sredinu ako bi moja partnerka bila sa mnogo vecim mogucnostima i prozivljenim iskustvom ...
Po meni treba proceniti temperament Z, njena osecanja (njenu nestabilnost), potom izanalizirati drustveni kontekst i njene mogucnosti u kom je imala (npr. 4 ili 44) partnera
Eto, toliko...
Aj' , pozdrav
Ja i moje Jastvo
sad si i mene zainteresovao sa onim sto si napisao..
promiskuitet je promiskuitet - i kad si u selu i kad si u metropoli..
ako neko zivi promiskuitetno, bice takav i na poselu gde se okuplja svega desetak ljudi iz tog sela..
u tom slucaju, neko moze da bude promiskuitetan i sa trojicom muskaraca u svom zivotu..
kao sto je neko sa 33ojicom u metropoli..
u oba slucaja su u pitanju promiskuitetne osobe koje nisu bas primeri za adekvatne partnere na duze staze ukoliko je kriterijum bitan za izbor - a koliko si ih imala do sad.

i hvala na crtanju

ne znam kako da mu pridjem s obzriom da on nije nesto narocito komunikativan koliko mi se cini, a ja smotana ko sajla , pa me zanima, kako biste voleli da vam devojka pridje , na koji nacin sta da kaze (preko fb-a) 
uzasna mi je sama pomisao preko fba al kad je vec ta opcija onda mora brzo da se dela jer je ocigledna konkurencija..nema druge nego samo konkretno ono sto te zanima to i pitas bez blama..nema vise okolo pa kao polako cemo lako..narocito sto nemas sta izgubiti jer nemate nista..ako kalkulises nema tu leba..preuzmi lepo stvar u svoje ruke pa kud puklo da puklo..kad i gde pice i cao oce nece
a ovaj je inace onako kao malo stidljiviji