Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ostavljate li sitniš uličnim sviračima, prosjacima, cigančićima?

U mom selu ima samo prosjakinja, Ciganki, na jednom mostu i ispred crkve. Ne dajem im ništa. Sede i prose, a da ih pozoveš da beru kruške- oterali bi te u pm sa obrazloženjem da oni nisu seljaci, i da im ne pada na pamet da rade po vrućinčini.
I meni bi bilo lakše da sedim na mostu, merkam ženice, i da mi pada lova pred noge, ali ipak berem kruške. Neka beru i oni.

U mom selu ima samo prosjakinja, Ciganki, na jednom mostu i ispred crkve. Ne dajem im ništa. Sede i prose, a da ih pozoveš da beru kruške- oterali bi te u pm sa obrazloženjem da oni nisu seljaci, i da im ne pada na pamet da rade po vrućinčini.
I meni bi bilo lakše da sedim na mostu, merkam ženice, i da mi pada lova pred noge, ali ipak berem kruške. Neka beru i oni.[/QUOTE:super:

Jesam.
Ne mogu reći da sam uživao, na izvestan način mi je to i dan-danas mučno, ali životinje i postoje da bi služile ishrani ljudi, prilično je pogrešno vezivati se za životinju kao da je ljudsko biće, što je dansas popularno, a to često čine usamljeni ljudi.

pa vezu se za psa a to valjda i na selu na neki nacin, za macku malo teze i ostale zivotinje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back