gost 300056
Iskusan
- Poruka
- 6.213
Najbolji auto koji ste vozili?
X5 bmw
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolji auto koji ste vozili?
ostavljate li sitniš uličnim sviračima, prosjacima, cigančićima?
U mom selu ima samo prosjakinja, Ciganki, na jednom mostu i ispred crkve. Ne dajem im ništa. Sede i prose, a da ih pozoveš da beru kruške- oterali bi te u pm sa obrazloženjem da oni nisu seljaci, i da im ne pada na pamet da rade po vrućinčini.
I meni bi bilo lakše da sedim na mostu, merkam ženice, i da mi pada lova pred noge, ali ipak berem kruške. Neka beru i oni.[/QUOTE![]()

)Koje tri recenice ne podnosite da cujete iz zenskih usta?
(Molim da mi odgovorite jasno,kratko i pregledno pod 1, pod 2 i pod 3)
ne znam bas recenice vise situacijeKoje tri recenice ne podnosite da cujete iz zenskih usta?
Koje tri recenice ne podnosite da cujete iz zenskih usta?
Ja tebe volim više od Nine![]()
Jesam.
Ne mogu reći da sam uživao, na izvestan način mi je to i dan-danas mučno, ali životinje i postoje da bi služile ishrani ljudi, prilično je pogrešno vezivati se za životinju kao da je ljudsko biće, što je dansas popularno, a to često čine usamljeni ljudi.
Vunene čarape, nesumnjivu estetiku opanaka, pregaču, zobnicu nonšalantno prebačenu preko ramena, etno-šare se fino slažu sa travežom i pridonose onom prepoznatljivom i neodoljivom chic elementu kad dođe sajam ili vrijeme za prelo...
Koji poznati muškarac je po vama ,,prava muškarčina"? Može biti sportista, glumac, pevač, političar...

stvarno?mislis da ne moram da ga izvlacim?a gde s'preda?spreda![]()
stvarno?mislis da ne moram da ga izvlacim?a gde s'preda?