Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidana,
...veze ne prekidam nikad nego one prekinute
same su se od sebe prekinule...
...nema pravila ili 100. savjeta za prekid veze koja ne ...ide...
...jednostavno se ugasi...sa svakom mojom ex_freundin sam ostao prijatelj
a kako i ne bih kad smo sve dijelili...i , sve o meni zna...
Tako odlazi Faraonn kad je vrijeme tj. nevrijeme veze....

Na koji nacin prekidate ili ste prekidali veze - po kratkom postpku ili neki drugi metod?
uglavnom duzi metod:lol:nekako se nazire kraj uvek..mislim da se samo povrsne veze zavrsavaju tako na bum ili prijateljstvom
Da li bi ste otišli na miraz kod žene da živite?
Ne pa da bih prosio ili krao.
Gledao sam nekoliko "Prizetaka", tj.
ljudi koji su došli u tazbinu da žive. Tužno.
PsS. Ništa lično, moja tazbina je stvarno OK.
sto da ne

:lol:...

sta je briskula?

Originalno italijanska kartaska igra (najzanimljivija, ipak, u parovima zbog vickastog rjecnika bogatog talijanizmima, mutiranja suigracu misicima lica, pa se baci i treset u kombinaciji) koju svako dijete u"nasim" primorskim krajevima zna, ne obracaj paznju na netacan komentar o preteznom kockanju (najvise se igra zbog zabave) i izbjegavanju ljudi koji vole tu igru... Uz balote je dio mediteranskog kulturnog identiteta, pogotovo kod Dalmatinaca bez obzira na etnicitet.

Poslednja izmena:
koliko pratite politicke portale tj sjatove (tipa nova srpska p misao ili e novine) i koje orijentacije
je l menjate svet pomocu fejsbuka i lajkova i tvitovanja. ili se pravite da sve to ne postoji nego samo google pretraga i forum. ovo sam pitala ali nema veze
:rumenko:

Bog te maz´o, pola pet ujutru. :eek:
Politicka desavanja pratim onako cisto da kao znam sta se zbiva. Ne obmanjujem sam sebe da se zalecem za neke ideale ili nedaj Boze za nekog od g*vnara (=politicara). Sve je to ista bagra, i to covek shvati najkasnije sa 20 i kusur godina...mislim, ako ima bar dva grama mozga. Neo-liberalne i kvazi-demokratske sajtove, novine i sl. izbegavam (a danas je 95% medija u Srbiji u saci zutaca, tako da ih manje-vise sve izbegavam). Hvala Bogu imam pametnija posla od opterecavanja politikom, tako da ni na forumu vise ne zalazim na taj pdf, na kojem sektase partijski vojnici. Fejsbuk isto nemam. Nema sta da se pravim da ne postoji, naravno da postoji. Ali ja mogu i odlucio sam za sebe da ne budem deo te gluposti. Sa kim hocu da se vidim i cujem i dopisujem-to i radim, ali mi za to ne treba nikakav fejsbuk, tviter i sl. Niti mi treba 647 kvazi-prijatelja, niti imam potrebu da svoje aktivnosti saopstim celom svetu, mislim koga zabole sta si jeo, pio, gde si bio itd.? :roll:

koji je vas talenat a na kom talentu zavidite. moze i nekako opisno, nekad zavidim nekima ali ne umem bas da opisem sta je to

Pamtim brojeve bolje nego bilo sta. Broj starog ziro-racuna, koji ne postoji vec sigurno 8-9 godina znam, pa da me probudis u 3 nocu. Imena lose pamtim, ali ne zavidim onima koji ih pamte. Sto se sporta tj. generalno motorike tice, tu sam isto talentovan. Bavio sam se mnogim sportovima, a i onomad kad sam prvi put vozio skije na vodi, iz prve sam uspeo da se dignem i picim. Umem dobro da kuvam iako me niko nije ucio (to je valjda isto talenat). I nemam pojma, mislim da je to to....mislim, ima tu jos nekih stvari, ali ih ne smatram talentima.
A na kojim talentima zavidim drugima ili talenti koje bih voleo da posedujem? Sta znam...mozda da umem da igram ono ful fulova (ko likovi u spotovima :hahaha:). Ili da znam da sviram bubanj ili gitaru. Eto...

Дај фотку кафића, можеш и своју, па да га лепо наденемо лол
Стварно, што не би фоткала кафић, онако да се види околина....ако је ладовина, може 'Дебела ладовина
Ma nema kafića, lupila sam čisto da pitam nešto. Da ga stvarno otvaram, zvala bih vas na pivce.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back