Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne bih ja zivota mi al kasu budale ne vrediih, bre
sta je za vas sloboda?
Zbog cega vas uglavnom, toliko nerviraju njene drugarice?
kako tvrdite pazar?
sta je za vas sloboda?
pa ne jer ne letujem s ortacima
sta je za vas sloboda?
mozda u prolazu ne secam se..zoves na kafuJeste li bili kad u Čačku? Ako jeste kako vam se čini?
da nemaju ribeOdlicna ideja:
1. Sta za vas znaci kada neko ide sa drugovima na letovanje?
2. Zasto ne letujete sa drugovima?
mozda u prolazu ne secam se..zoves na kafu
da nemaju ribe
zato sto smaraju
svi smaraju sa svojim problemima i tripovima
Jeste li bili kad u Čačku? Ako jeste kako vam se čini?
Тешко, морала би да је висока преко 2м, а случај да такве ретке примерке и упознам је стварно минимална...
Иначе немам "висинске" предрасуде, ал није да не помислим кад видим да је жена много виша од мушкарца како га меље у кревету...шта ћу кад сам перверт лол..
Па не би, за шта висина може да буде хендикеп? за кречење? Било би нам само тешко да нађемо одговарајући брачњак или да јој купим ципеле, мислим, гарант носи 43-4, па шта...
Постоје дилеме само када људи почну да мисле шта ће о томе мислити околина, ма кога брига за то.
Ако имаш неког патуљка, слободно га спакуј и поноси се њиме хаха..Мој патуљак и жирафа моја дика лол..
Нема препрека, ако се људи воле, остатак може само да им дува.
Možda je pitanje, ali u stvari treba mi pomoć.
Trebalo bi da kupim mašinicu za šišanje, a nemam pojma na šta da obratim pažnju.Cenu, ime proizvođača, funkcije...?
Treba nam za kućnu upotrebu, jer dadosmo bogatstvo na šišanje.![]()
Rado bih ti ustupio rowentu ako sam je par puta upotrebio oko 30e je kostalaMožda je pitanje, ali u stvari treba mi pomoć.
Trebalo bi da kupim mašinicu za šišanje, a nemam pojma na šta da obratim pažnju.Cenu, ime proizvođača, funkcije...?
Treba nam za kućnu upotrebu, jer dadosmo bogatstvo na šišanje.![]()