Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.787
da li biste bili sa devojkom koja je viša od vas za recimo nekih 10ak cm?
a sto ne bi moglo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To meni nije jasno. Eto, i moj decko ima druga, koji ga smara. Zasto se druzis sa nekim takvim. Prijatelj treba da ti bude podrska i osba sa kojom ti je lepo da provodis vreme. Takvi su bar moji prijatelji, odn. drugovi, ja malo mrzim komunizam, pa mi se gadi ta formalna bliskost "drug". Fuj! Podseca me na Tita, Rusiju, Milosevica, Tursku i Vatikansku pedofiliju. Dakle, zasto se druzite sa ljudima, koji vas smaraju?
a mozda samo ne mogu da podnesu nekog ko je lepsi od njih pored sebe
zasto su zgodni muskarci sa bezveze devojkama a zgodne devojke biraju ruznjikave muskarce ..samo nemojte da se suprotnosti privlace
da li pricate svojim devojkama o drugim devojkama koje vam se nabacuju?
a sto ne da se privlace..mozda ti zgodni i jedni i drugi imaju komplexe pa mazohisticki biraju gore i nemaju ukusa//evo ja sam lep i lepe sam imao uvek...mozda jedna ruzna al zgodna i jebozovnazasto su zgodni muskarci sa bezveze devojkama a zgodne devojke biraju ruznjikave muskarce ..samo nemojte da se suprotnosti privlace
ponekad ako mi je smesno ili ako pitajuda li pricate svojim devojkama o drugim devojkama koje vam se nabacuju?
o nekoj ribi uvekO kome najcesce mastate kada ste sami?
bih i bez toga dadali bi ste zavrsili kurs ronjenja da bi ste provodili vise vremena sa dragom osobom
i presli preko problema da ne disete na usta i nos celo vreme
Na koji nacin prekidate ili ste prekidali veze - po kratkom postpku ili neki drugi metod?
Placljivim glasom joj dam do znanja da je izmedju nas gotovo, uzurbanim pokretima pokupim sve svoje stvari (garderobu, maske, konop, lisice, neoprane carape, ploce, karte za briskulu i knjige) i teatralno napustim prostoriju koristeci promaju da dobro zalupi vrata.