Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
svi smaraju sa svojim problemima i tripovima

To meni nije jasno. Eto, i moj decko ima druga, koji ga smara. Zasto se druzis sa nekim takvim. Prijatelj treba da ti bude podrska i osba sa kojom ti je lepo da provodis vreme. Takvi su bar moji prijatelji, odn. drugovi, ja malo mrzim komunizam, pa mi se gadi ta formalna bliskost "drug". Fuj! Podseca me na Tita, Rusiju, Milosevica, Tursku i Vatikansku pedofiliju. Dakle, zasto se druzite sa ljudima, koji vas smaraju?

Тешко, морала би да је висока преко 2м, а случај да такве ретке примерке и упознам је стварно минимална...
Иначе немам "висинске" предрасуде, ал није да не помислим кад видим да је жена много виша од мушкарца како га меље у кревету...шта ћу кад сам перверт лол..

Тешко, морала би да је висока преко 2м, а случај да такве ретке примерке и упознам је стварно минимална...
Иначе немам "висинске" предрасуде, ал није да не помислим кад видим да је жена много виша од мушкарца како га меље у кревету...шта ћу кад сам перверт лол..

ma nema veze sad koliko si ti visok itd
:lol:
ali da upoznaš neku dvometrašicu, ne bi ti to predstavljalo problem?

Па не би, за шта висина може да буде хендикеп? за кречење? Било би нам само тешко да нађемо одговарајући брачњак или да јој купим ципеле, мислим, гарант носи 43-4, па шта...
Постоје дилеме само када људи почну да мисле шта ће о томе мислити околина, ма кога брига за то.
Ако имаш неког патуљка, слободно га спакуј и поноси се њиме хаха..Мој патуљак и жирафа моја дика лол..
Нема препрека, ако се људи воле, остатак може само да им дува.

Па не би, за шта висина може да буде хендикеп? за кречење? Било би нам само тешко да нађемо одговарајући брачњак или да јој купим ципеле, мислим, гарант носи 43-4, па шта...
Постоје дилеме само када људи почну да мисле шта ће о томе мислити околина, ма кога брига за то.
Ако имаш неког патуљка, слободно га спакуј и поноси се њиме хаха..Мој патуљак и жирафа моја дика лол..
Нема препрека, ако се људи воле, остатак може само да им дува.

ja sam patuljak bre :lol:
pitam samo, palo mi na pamet...videh sinoć u gradu...
mada mislim da su približno iste visine, ali se ona nabila na štikle od 12ak cm pa kad je ustala....

Možda je pitanje, ali u stvari treba mi pomoć.

Trebalo bi da kupim mašinicu za šišanje, a nemam pojma na šta da obratim pažnju. :( Cenu, ime proizvođača, funkcije...?

Treba nam za kućnu upotrebu, jer dadosmo bogatstvo na šišanje. :(
Rado bih ti ustupio rowentu ako sam je par puta upotrebio oko 30e je kostala
rowenta-perfect-line-pro-hc-103-508719_big.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back