DarthMaul
Domaćin
- Poruka
- 4.422
Ne znam kako delujes, ali si sam rekao da si njih oborio s nogu.
Vrati se u prvi razred osnovne i nauci da citas opet

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam kako delujes, ali si sam rekao da si njih oborio s nogu.
Vrati se u prvi razred osnovne i nauci da citas opetRekao sam "Kako kazu Nikshicani..." a ne "Oborio sam Nikshicane sa nogu..." sto si ti u stvari rekla. I da, sto li ja trosim vreme na tebe samo da mi je znati
![]()
![]()
Pitanje za zaposlene - kako ste dobili svoj sadašnji posao?
na koji nacin izrazavate emocije?
imam jednog frenda na fejsu, decko stalno objavljuje neke statuse kao tinejdzerka samo sa malo boljim ukusom, uglavnom su ljubavni i meni to cudno jer nemam takve frendove ni u rl
Експресивно,мисим како изражавам, одем у тоалет и шутирам лавабо.
А љубавне емоције, па ја то кажем коме треба, саопштим објекту љубави...лол..а нисам патетичан и не ****м о томе около.
Кад се насмејем у РЛ, ја то у себи, извадим из џепа картицу са одговарајућим емотиконом који изражава моја тренутна осећања лол..Око НГ и са деда мразовима, децом на санкама..уместо да кажем: донеси жено кафу, ја јој покажем картицу одг. ЕМОТИКОНОМkažeš joj lol?![]()
Кад се насмејем у РЛ, ја то у себи, извадим из џепа картицу са одговарајућим емотиконом који изражава моја тренутна осећања лол..Око НГ и са деда мразовима, децом на санкама..уместо да кажем: донеси жено кафу, ја јој покажем картицу одг. ЕМОТИКОНОМ
jbte, što je to dobro![]()
Da li utrljavate drugu faktor na ledja na plazi? Sta mislite o tome?
Zbog cega vas uglavnom, toliko nerviraju njene drugarice?