Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dajte neki takav :zaljubljena:

evo ja ću da ti okačim, imam sačuvane 2 poruke, a nisam ih sačuvao namerno nego su ostale na kartici, obično snimim na telefon.

Sinoć kad sam došla kući, popela se na vrata, zaključala stepenice, istuširala pidžamu, legla na lampu i ugasila krevet! Eto šta mi se dešava kad stalno mislim na tebe! volim te

Da ti poklonim srce? Malo je! Da ti poklonim večnost? Kratko je! Da ti poklonim ljubav? Ne želiš je! Zato ti poklanjam slobodu, izvini

Poslednja izmena:
je l' čuvate neke stare smsove, i onda sednete i sa setom ih povremeno čitate? :aha:

Pa onako neki stvarno nisu za brisanje nego se arhiviraju :lol:

da... i da vidim sta pisu te zavodnice da vezbam

Ti si neiskvarena dushica, bolje da ti ne pokazujemo te gadosti :mrgreen: Ne zelim da se osecam odgovornim da sam pokvario jednu finu curicu :mrgreen:

evo ja ću da ti okačim, imam sačuvane 2 poruke, a nisam ih sačuvao namerno nego su ostale na kartici, obično snimim na telefon.

Sinoć kad sam došla kući, popela se na vrata, zaključala stepenice, istuširala pidžamu, legla na lampu i ugasila krevet! Eto šta mi se dešava kad stalno mislim na tebe! volim te

Da ti poklonim srce? Malo je! Da ti poklonim večnost? Kratko je! Da ti poklonim ljubav? Ne želiš je! Zato ti poklanjam slobodu, izvini

mene bi bilo sramota da pošaljem bilo koji od ova dva sms-a :eek:

Опишите идеалан тип другара. Значи, како треба да се понаша неки мушкарац да би стекао титулу праве другарчине и пријатеља? :) Увек ме занимало које особине мушкарци цене код других мушкараца.

Dovoljno je da mozemo da brbljamo o svemu i svacemu cijelu noc, te da se vidimo jednom godisnje. Nista vise ne treba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back