gost 241814
Elita
- Poruka
- 22.957
shto mushkarci slabije dahcu u krevetu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shto mushkarci slabije dahcu u krevetu?![]()
Mene zanima koje osobine po vama, mora da ima jedan muškarac, da bi neko rekao da je on Alfa?
Mene zanima koje osobine po vama, mora da ima jedan muškarac, da bi neko rekao da je on Alfa?
Kada ste na nekoj veridbi, mlada izlazi iz kuće, počinje da plače, plaču i njeni, plaču i drugarice.....
Da li se u tim trenucima saosećate sa njom i ljudima koji plaču ili ste u fazonu ,, Pa *** šta plačete, nije umrla".
Da mozete, da li biste ukinuli 8.mart kao praznik zena?
aj kad smo kod plakanja..jeste li nekad zaplakali zbog devojke/zene?
Istinski Alfa mužjak može da bude jedino celomudreni spartanac !! Ako vam slučajno zvuči groteskno i nemoguće, navešću samo 5 slova - P U T I N !!Mene zanima koje osobine po vama, mora da ima jedan muškarac, da bi neko rekao da je on Alfa?
Ako telo čistimo i osvežavamo - vodom, isto to duša naša čini - suzama !!Kada ste na nekoj veridbi, mlada izlazi iz kuće, počinje da plače, plaču i njeni, plaču i drugarice.....
Da li se u tim trenucima saosećate sa njom i ljudima koji plaču ili ste u fazonu ,, Pa *** šta plačete, nije umrla".
Bilo je suza, normalno ...aj kad smo kod plakanja..jeste li nekad zaplakali zbog devojke/zene?
Naravno, šta je jedan dan za celu godinu !?Da mozete, da li biste ukinuli 8.mart kao praznik zena?
Ko ti drma kavez, Tuti (fruti) !? :sto ubijate ljudima volju za svim
ја бих рекао -мање ће да пишки..Kada ste na nekoj veridbi, mlada izlazi iz kuće, počinje da plače, plaču i njeni, plaču i drugarice.....
sto ubijate ljudima volju za svim