- Poruka
- 48.596
dal biste poebali ovakvu zenu, kada biste na pustom ostrvu zaglavili jako puno vremena sa njom. znaci, sami vas dvoje u naredne 2-3 godine npr.? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sitne lazi jesu bezopasne, slazem se...ali ako lazemo na sitno, to nam dodje kao normalan obrazac
ponasanja i tesko da onda i na krupnim stvarima necemo uciniti isto.
Ostala mi je upecatljiva scena iz "Kum"-a kada zena pita svog muza da li je istina to sto prica njegova sestra da
joj je on ubio muza...i te sekunde cutanja i gledanja i njegovo hladno "ne". Posle toga je usledilo zenino ogromno olaksanje
i sva sumnja je nestala...
Sitne lazi jesu bezopasne, slazem se...ali ako lazemo na sitno, to nam dodje kao normalan obrazac
ponasanja i tesko da onda i na krupnim stvarima necemo uciniti isto.
Ostala mi je upecatljiva scena iz "Kum"-a kada zena pita svog muza da li je istina to sto prica njegova sestra da
joj je on ubio muza...i te sekunde cutanja i gledanja i njegovo hladno "ne". Posle toga je usledilo zenino ogromno olaksanje
i sva sumnja je nestala...
Jel to hoces da kazes da ti ne lazes uopste da se ne bi upecala da lazes i na velikim stvarima ako male lazi vode do velikih?
Zapamti u prirodi coveka je da mora sam sebe da zastiti. To je ureodjen mehanizam koji ne bira sredstva pa cak i lazi. I sta misili u toj sceni iz Kuma da je rekao da jeste ubio muza sta bi to imalo za posledicu? Mind over matter...always!
dal biste poebali ovakvu zenu, kada biste na pustom ostrvu zaglavili jako puno vremena sa njom. znaci, sami vas dvoje u naredne 2-3 godine npr.?
![]()
![]()
zahvaljujemU cilju kamuflaze raznih strahova i nesigurnosti.
U kojim situacijama lazete?
Još prvo večedal biste poebali ovakvu zenu, kada biste na pustom ostrvu zaglavili jako puno vremena sa njom. znaci, sami vas dvoje u naredne 2-3 godine npr.?
![]()
![]()
Postavi ponovo pitanje na engleskom jeziku, kad vec ne mozes na prostom srpskom...
danas mozda 3-4x citajuci knjigu i jedna riba me zvala na kafu..a nekad kad je prisutan ne mislim na njega